بازگشت «پازل بند» پس از ۴ سال
گروه سرشناس موسیقی پاپ ایران ۱۲ خرداد در تهران روی صحنه می رود.
گروه موسیقی «پازل بند» پس از چهار سال در تهران به اجرای زنده می پردازد و قرار است جدیدترین آثار خود را بصورت زنده روی صحنه ببرد.
این کنسرت به همت موسسه «آوای صلح» و تهیه کنندگی مهیار ضمیری در برج میلاد روی صحنه خواهد رفت و بلیت فروشی آن نیز در سایت «ملوتیک» آغاز شده است.
گروه «پازل» جزو نخستین گروه های نسل جدید موسیقی الکترونیک در ایران است که فعالیت های خود را آغاز، و به مرور آثارشان به همه گیری رسید.
این گروه آلبوم «قایق کاغذی» را در مراسم پرهیاهو و خبرسازی در سال ۱۳۹۵ در برج میلاد رونمایی کرد و پس از این مراسم اجراها و کنسرت های خبرسازی را در تهران و شهرستان روی صحنه برد.
توجه و تاکید اعضای این گروه برای پیشگام بودن در موسیقی الکترونیک و از همه مهم تر کیفیت بالای آثار منتشر شده به لحاظ موزیکالیته و تنظیم، همواره آثار پازل را در مارکت این روزهای پاپ ایران برجسته کرده است.
این گروه در تاریخ ۱۲ خرداد در برج میلاد گلچینی از بهترین آثارش کنسرت خود را روی صحنه خواهد برد، همچنین تدارک پرفورمنسی جدید را برای این برنامه در نظر گرفته است.
این نخستین کنسرت «پازل بند» است که پس از چهارسال در تهران روی صحنه خواهد رفت، این گروه آخرین کنسرت خود را پیش از دوران کرونا در تهران روی صحنه برده بود و حالا قصد دارد پس از مدت ها بار دیگر تجربه جدیدی را برای دوستدارانش خلق کند.
علی رهبری و آرین بهاری اعضای «پازل بند» را تشکیل می دهند.
صدور مجوز ساخت فیلم
برای نوید محمودی و بهمن کامیار
نوید محمودی و بهمن کامیار برای ساخت فیلم سینمایی مجوز گرفتند.
به گزارش کائنات، شورای پروانه ساخت فیلمهای سینمایی به تازگی با تولید چند فیلم سینمایی موافقت کرده است که طبق اعلام روابط عمومی این سازمان یکی از این فیلمنامهها «لاک پشت» است.
«لاک پشت» قرار است به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی بهمن کامیار ساخته شود. کامیار در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ یه فیلم «نیم»، «مرداد» و «در وجه حامل» را ساخته است.
همچنین براساس اطلاعات سایت سازمان سینمایی، پروانه ساخت فیلم سینمایی«آخرین تولد» به نویسندگی و کارگردانی نوید محمودی و تهیهکنندگی جمشید محمودی صادر شده است.
نوید محمودی نیز در سالهای گذشته فیلمهای «رفتن»، «هفت و نیم» و «مردن در آب مطهر» را کارگردانی کرده بود.
«جلبک» به تهیهکنندگی و نویسندگی سیدابراهیم عامریان و کارگردانی کریم محمدامینی دیگر فیلمنامهای است که از سازندگان فیلم «فسیل» - که این روزها در اکران یکهتازی میکند- به تازگی پروانه ساخت گرفته است.
لباس و حرکات «راجر واترز» حاشیهساز شد
پوشش «راجر واترز» آهنگساز و خواننده معروف انگلیسی در جریان کنسرت اخیر خود در برلین با یونیفرمی به سبک نازیها حواشی زیادی ایجاد کرده است.
به گزارش رویترز، یونیفورم «راجر واترز» در حین اجرای کنسرت در شهر برلین حواشی زیادی ایجاد کرده است و تصاویری که از این کنسرت منتشر شده نشان میدهد او در یک کت بلند با بازوبندی قرمز به سبک لباس نازیها با یک مسلسل غیرواقعی به سوی تماشاگران شلیک میکند و حالا پلیس آلمان اعلام کرده در حال بررسی این موضوع است.
«واترز» ۷۹ ساله که در دهه اخیر بهواسطه نظرات و دیدگاههای سیاسی و اجتماعی خود به چهرهای جنجالی تبدیل شده، هنوز درباره کنسرت برلین اظهار نظری نکرده است.
برگزاری این کنسرت برلین با اعتراض شدید رژیم صهیونیستی مواجه شده که مدعی است «راجر واترز» در آن به شش میلیون یهودی کشته شده در هولوکاست توهین کرده است.
استفاده از نمادها، پرچمها، و لباسهای نازی در آلمان ممنوع است و به گفته پلیس برلین تحقیقات درباره این هنرمند با استناد به قانون تحریک مردم» در حال انجام است.
سایر شهرهای آلمان از جمله مونیخ، فرانکفورت، و کلن نیز تلاش کردند تا کنسرتهای «راجر واترز» را لغو کنند زیرا گروههای یهودی از جمله شورای مرکزی یهودیان این موسیقیدان و خواننده را یهودستیزی متهم کردند.
«راجر واترز» یکی از اعضای جنبش تحریم رژیم صهیونیستی است که تلآویو را به دلیل اشغال سرزمینهای فلسطین مورد هدف قرار میدهد.
او پیش از این نیز در اظهارنظری جنجالی عنوان کرده بود دلیل حمله نظامی روسیه به اوکراین در واقع ناسیونالیستهای افراطی اوکراین هستند و این اظهارات با انتقادات زیادی مواجه شد و منجر به لغو کنسرت او در کشور لهستان شد که از منتقدان جدی جنگ روسیه در اوکراین است.
«راجر واترز» یکی از بنیانگذاران گروه موسیقی «پینک فلوید» است که در سال ۱۹۶۵ با حضور «سید بَرِت»، «نیک میسون» و «ریچارد رایت» در لندن تشکیل شد. «دیوید گیلمور» هم در سال ۱۹۶۷ همکاریاش را با این گروه موسیقی آغاز کرد و یک سال پیش از آن، «برت» بهدلیل وخامت حال جسمیاش از گروه جدا شد.
«پینک فلوید» بعدها به یکی از مشهورترین گروههای موسیقی تبدیل شد و در آن زمان، ۲۰۰ میلیون آلبوم در سطح جهانی فروش داشت. «نیمه تاریک ماه»، «دیوار» و «کاش اینجا بودی» از معروفترین آلبومهای «پینک فلوید» هستند که در میان تأثیرگذارترین آلبومهای راک قرن بیستم قرار دارند.
در هفتادوششمین دوره جشنواره؛
برندگان بخش نوعی نگاه کن ۲۰۲۳ معرفی شدند
فیلمی از بریتانیا در بخش نوعی نگاه جشنواره کن ۲۰۲۳ به عنوان بهترین فیلم انتخاب شد.
به گزارش اسکرین، اولین فیلم سینمایی مالی منینگ واکر کارگردان جوان بریتانیایی با عنوان «چگونه رابطه داشته باشیم» به عنوان برنده جایزه اصلی بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن امسال انتخاب شد. این فیلم که با بازی میا مککنا-بروس، لارا پیک و ساموئل باتملی در یونان فیلمبرداری شده درباره گروهی از دختران نوجوان در تعطیلات است.
در این بخش همچنین اولین فیلم سینمایی نویسنده/کارگردان مراکشی کمال لازراق با عنوان «سگهای شکاری» برنده جایزه هیات داوران شد. داستان فیلم در بخش کارگری کازابلانکا می گذرد؛ جایی که پدر و پسری که برای اوباش کار میکنند کارشان به آدمربایی میکشد.
یکی دیگر از فیلمسازان مراکشی یعنی اسماعه المدیر، جایزه بهترین کارگردانی را برای دومین فیلم بلندش به نام «مادر همه دروغها» دریافت کرد. این فیلم مستندی درباره شورشهایی برای نان است که محله طبقه کارگری وی را کازابلانکا در سال ۱۹۸۱ تکان داد.
جایزه صدای جدید به اولین فیلم بلند رپر بلژیکی بالوجی رسید. این فیلم با عنوان «فال» درباره مردی سی و چند ساله است که پس از طرد شدن از سوی خانوادهاش، از بلژیک به زادگاهش در کنگو بازمیگردد.
فیلم «خداحافظ جولیا» ساخته محمد کردفانی، اولین فیلم سودانی که برای حضور در بخش رسمی جشنواره کن انتخاب شده هم برنده جایزه آزادی شد.
در نهایت «گل بوریتی» از جوائو سالاویزا و رنه نادر مسورا از برزیل که از سازندگان فیلم «مرده و دیگران» برنده جایزه هیات داوران بخش نوعی نگاه سال ۲۰۱۸ بود، جایزه گروهی را دریافت کرد.
ریاست هیات داوران بخش نوعی نگاه امسال برعهده جان سی ریلی بود و پائولا بیر، دیوی چو، آلیس وینوکور و امیلی دکوئن گروه داوران را تشکیل داده بودند.
امسال ۲۰ فیلم بلند در بخش نوعی نگاه به نمایش درآمدند که از این میان ۸ فیلم که اولین فیلمهای سازندگانشان هستند برای دریافت دوربین طلایی نیز رقابت میکنند. هفتادو ششمین دوره جشنواره فیلم کن که از ۱۶ ماه می شروع شده امشب ۲۷ می به کار خود خاتمه میدهد.