روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد - شماره 4365

رایزنی وزیر بهداشت ایران و رییس حشدالشعبی عراق برای تأمین سلامت زائران اربعین

 وزیر بهداشت کشورمان صبح امروز با فاتح الفیاض، رییس سازمان حشد الشعبی عراق دیدار و درباره تمهیدات روشمند و آمادگی‌های بهداشتی سازمان یافته برای راهپیمایی عظیم اربعین و تبادل استاد و دانشجو با عراق گفت‌وگو کرد.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین اللهی در این دیدار گفت: استقرار واحدهای بهداشتی درمانی سیار و ایجاد تونل‌های عایق سرما با هدف جلوگیری از گرمازدگی زائران اربعین، تدبیری ضروری است که اجرای آن در مراسم جهانی اربعین امسال می تواند به آسایش و رفاه زوار کمک کند.
وی افزود: ایران آمادگی تبادل استاد و دانشجو در رشته‌های علوم پزشکی را با عراق دارد و می‌تواند تجارب و دستاوردهای خود را در حوزه فناوری‌های پزشکی با متخصصان عراق به اشتراک بگذارد.
وی با اشاره به تأسیس دانشگاه «سبطین» با هزینه دولت عراق و پشتیبانی علمی و آموزشی ایران از این دانشگاه افزود: این همکاری‌ها با کمک نیروهای مردمی به ویژه حشدالشعبی عراق تسریع و گسترش می‌یابد.
دکتر فاتح الفیاض - رییس سازمان حشد الشعبی عراق نیز در این دیدار گفت: در راهپیمایی اربعین به دو نوع خدمت نیاز است؛ خدمت در حوزه حفظ امنیت و خدمت در حوزه تأمین سلامت زائران.
وی افزود: ارائه خدمات سلامت به جمعیت انبوه زوار در واحدهای سیار کاری دشوار و نیازمند پیش بینی از ماه‌ها قبل است.

رییس کمیته عمران شورای شهر تهران خبر داد؛
بازنگری خطوط BRT در انتظار نظر نهایی پلیس
 رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری برای بازنگری در خطوط بی‌.آر.تی در انتظار اعلام نظر نهایی پلیس راهور است.
حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که تهران به ویژه در بافت مرکزی با آن روبه‌رو است، تردد بی‌ضابطه موتورسیکلت‌ها خصوصا موتورهای کار است، اظهار کرد: ما نمی‌خواهیم مانع فعالیت موتورهای کار شویم چون منبع درآمد صاحبان آنهاست، اما متأسفانه تردد این موتورها ناهنجاری‌هایی را در سطح شهر ایجاد می‌کند.
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به عدم وجود قانون متمرکز در سطح شهر، خاطرنشان کرد: به نوعی تردد موتورسیکلت‌ها قانون مدونی ندارد که موتور سواران بدانند چگونه رفتار ترافیکی مناسبی داشته باشند؛ حتی بعضاً پرسنل راهور نیز در تعیین نوع قوانینی که باید اعمال کنند، مردد هستند.
آقامیری از ارائه طرح خط ویژه موتورسواران به پلیس راهور خبر داد و افزود: پیشنهاد ما این بود که موتورسواران در این خطوط تردد کنند تا قابل رصد و اعمال قانون باشند؛ از تردد خلاف جهت جلوگیری شود و موتورسواران در پیاده‌رو تردد نکنند.
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بحث‌هایی مطرح شده که خط ویژه موتورسواران در یک یا دو خیابان به صورت آزمایشی اجرا شود، تصریح کرد: تصمیم بر این است که اگر اجرای این طرح آزمایشی نتیجه‌بخش بود در سایر خیابان‌ها نیز اجرایی شود.
وی ادامه داد: متأسفانه مشکلات تردد موتورسواران به خطوط بی‌.آر.تی نیز تسری پیدا کرده و حضور آنها منجر به ترافیک و افزایش سرفاصله اتوبوس‌ها شده است. به دنبال این تردد، رانندگان اتوبوس باید مراقبت بیشتری داشته باشند تا با موتورسیکلت‌ها برخورد نکنند و همین سرعت را کاهش می‌دهد و تأثیر زیادی در افزایش سرفاصله و بعضاً وقوع حوادث و ترافیک ناشی از آن دارد.
آقامیری با بیان اینکه تردد موتورسواران در خطوط بی‌.آر.تی بعضاً منجر به سوانح نیز می‌شود، گفت: نرده‌هایی که در این خطوط پیش بینی شده چهره بصری شهر را به هم ریخته و نگاه جدید بر این است که نرده‌ها حذف و مراقبت به شکل دوربینی انجام شود تا خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها وارد خطوط نشوند.
وی با تأکید بر اینکه جلوگیری از ورود موتورسیکلت جدی است، یادآور شد: متأسفانه مراقبت در این بخش به درستی انجام نمی‌شود؛ پلاک‌ها پشت موتورها قرار گرفته و دوربین‌ها بخش جلوی موتور را پوشش می‌دهند و معمولاً پلاک ها نیز مخدوش است.
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: رفع نهایی این مشکلات در حیطه وظایف پلیس راهور است و شهرداری هر تصمیمی بگیرد اقدام نهایی را باید پلیس انجام دهد تا به دنبال آن بتوان قوانین را اعمال کرد.
بر اساس گزارش سایت شهر، آقامیری در پایان خاطرنشان کرد: نصب موانع ترافیکی و دوربین‌ها با شهرداری است و منتظریم پلیس نظر خود را اعلام کند تا شهرداری طرح را اجرا کند.

معاون استاندار تهران خبر داد؛
ایجاد ظرفیت۲۵۰۰۰نفری برای جمع‌آوری معتاد متجاهر استان تهران
 معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با تاکید بر اینکه در سال جدید جمع آوری معتادان متجاهر استان تهران با قوت بیشتری پیگیری می شود از تحقق ایجاد ظرفیت ۲۵۰۰۰ نفری برای جمع آوری معتادان متجاهر خبر داد.
عباس جوهری در تشریح آخرین اقدامات قرارگاه اجتماعی تهران درباره جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر گفت: چند قدم را در ارتباط با موضوع معتادان متجاهر برای خودمان در قرارگاه اجتماعی هدف‌گذاری کرده بودیم که در قدم نخست که البته بسیار مهم بود ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر را در استان تهران بر اساس نیاز موجود باید فراهم می کردیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه نگهداری معتادان متجاهر با کمبود مواجه بودیم، افزود: هدف‌گذاری شد که تا پایان سال ۱۴۰۱ نیاز موجود در این بخش مرتفع شود؛ لذا چیزی حدود ۲۵ هزار نفر ظرفیت هدف‌گذاری شد که در حال حاضر این تعداد تقریبا محقق شده است و بخش کوچکی باقی مانده که نیازمند تزریق بودجه است البته تعداد کمی است و می توان گفت ظرفیت مورد نیاز محقق شده است.
جوهری ادامه داد: با توجه به تأمین ظرفیت لازم نگهداری معتادان و نگاه ویژه سردار رادان  به عنوان اولویت؛ پلیس ورود جدی داشته و کار در حال پیگیری است البته موانعی مختصر در بحث اعتبارات برای نگهداری معتادان داشتیم که در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران مطرح و موانع موجود مرتفع خواهد شد.
معاون سیاسی،اجتماعی استانداری تهران تاکید کرد: این آمادگی را داریم که در ابتدای سال جدید در بحث جمع آوری معتادان متجاهر به نقطه ای برسیم که مورد رضایت شهروندان باشد و هدف‌گذاری ما را محقق کند تا در گام دوم یعنی توانمندسازی و باز اجتماعی شدن معتادان ورود پیدا کنیم، هرچند که در حال حاضر نیز در برخی کمپ های ما این اقدامات در حال انجام است. تصور می کنم باید با قوت بیشتری در سال جدید بحث معتادان متجاهر را پیگیری کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر نسبت به سال های گذشته قطعا چهره شهر از حیث وجود معتادان متجاهر متفاوت شده است و این تفاوت برای شهروندان قابل مشاهده است. قبلاً این معتادان در خیابانها زیاد مشاهده می شدند ولی با ورود ما به صورت محله ای اقدامات موثری انجام شد هرچند که شهروندان باید قضاوت کنند ولی به نظر می آید تفاوت چشم گیری صورت گرفته و اقدامات خوبی انجام شده است ولی با نقطه مطلوب که مدنظر است فاصله داریم و امیدواریم در فصل جدید سال ۱۴۰۲ به هدف‌گذاری خاص خودمان دست پیدا کنیم.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه