رییس سازمان برنامه و بودجه:
تورم تا پایان برنامه هفتم
تک رقمی میشود
رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: با اجرای برنامه هفتم، اهداف مورد نظر در حوزه امنیت غذایی، کاهش تورم و رشد اقتصادی محقق خواهد شد.
داود منظور، معاون رئیس جمهور با اشاره به فرایند تدوین برنامه هفتم، اظهار کرد: سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری محور و چارچوب اصلی تدوین برنامه هفتم است و بهترین راهکارها برای مسئلههای کشور در حوزههای مختلف ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه هفتم برنامه مسئلهمحور است، ادامه داد: برنامه هفتم هماهنگی بین دستگاههایی اجرایی جهت تحقق سیاستهای مصوب هیات دولت را تسهیل خواهد کرد.
معاون رئیس جمهور افزود: در دوره پنج ساله به روشهای حل مسائل کشور پاسخ مناسب و عملی داده شده است.
طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه، وی برخی از ویژگیهای برنامه هفتم را برشمرد و گفت: تامین امنیت غذایی از موضوعات بسیار مهمی است که در برنامه هفتم به آن توجه ویژهای شده و تدابیر اندیشیده شده در برنامه هفتم، کشور را در تامین بخشی از کالاهای اساسی خودکفا خواهد کرد.
منظور در مورد تدابیر در نظر گرفته شده برای افزایش بهره وری گفت: با استفاده از فن آوریهای نوین و با حمایت حداکثری دولت بهره وری تولید افزایش پیدا میکند.
رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: تا پایان برنامه هفتم هدفگذاری شده که تورم تک رقمی شود.
به گفته وی، در طول اجرای برنامه هفتم وظیفه تامین مالی، هماهنگی، نظارت، کنترل و پیگری بر عهده سازمان برنامه بودجه خواهد بود.
مدیرعامل بانک صادرات ایران:
تقویت نظام کارمزدی عامل نوآوری و خلاقیت در خدمات بانکی است
مدیرعامل بانک صادرات ایران توجه به درآمدهای کارمزدی در بانکها را یکی از شاخصهای مهم توسعه، نوآوری و پیشرفت صنعت بانکداری عنوان کرد.
به گزارش کائنات به نقل از به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، سید ضیاء ایمانی بهروزرسانی نرخ کارمزدهای خدمات بانکی را با توجه به شرایط کلان اقتصادی و مقتضیات موجود کشور، امری اجتنابناپذیر عنوان کرد و گفت: بانکها علاوه بر درآمدهای مشاع از محل جذب و هدایت سرمایهها و سپردههای مردمی به سمت تولید، اشتغال و رفع نیازهای مردمی، از محل خدمات کارمزدی نیز درآمدهای غیرمشاع دارند که بسته به نوع خدمت، خلاقیت و نوآوری در رفع نیازهای مشتریان، طبق مقررات نهادهای نظارتی، نرخی برای آن در نظر گرفته میشود. توسعه این خدمات، یکی از شاخصهای پیشرفت صنعت بانکداری و افزایش تنوع خدمات به مردم و فعالان اقتصادی است.
وی با اشاره به روند حرکت به سمت تحول دیجیتال و افزایش خدمات غیرحضوری در بانک صادرات ایران، ضرورت بهروزرسانی نرخ کارمزدها را خاطرنشان کرد و افزود: اخذ کارمزد در تمامی بانکهای دنیا امری رایج است و به دلیل ارائه خدمات مناسب به مشتریان، امری نهادینه شده در فرهنگ استفاده از خدمات بانکی است.
سیدضیاء ایمانی با بیان اینکه دریافت کارمزد ضمن سودآوری بانکها موجب به حداقل رسیدن ریسک بانکها میشود، افزود: اگرچه برخی بانکها در رقابتی ناسالم برای جذب منابع، از دریافت قانونی کارمزدها چشمپوشی میکنند، اما از آنجایی که کارمزدها ارتباط مستقیمی به خدمات دارند، سهم مهمی در درآمدهای بانک را به خود اختصاص میدهند ضمن اینکه بر خلاف تسهیلات و تعهدات، کمترین ارتباط را با نوسان نرخ بهره دارند.
وی اظهار کرد: نرخ کارمزدها عموما کمتر از بهای تمامشده خدمت است اما برای تحرک و پویایی این خدمات عامل مهم و تاثیرگذاری است.
ایمانی در توضیح مزیتهای دیگر دریافت کارمزد خدمات بانکی، افزود: ایجاد رقابت بین بانکها و مؤسسات در ارائه خدمات مطلوبتر به مشتریان، یکی دیگر از مزیتهای جدیتر شدن نظام کارمزدی در بانکها است، ضمن اینکه این امکان اعمال تخفیف مشتریان تحت پوشش نهادها و سازمانهای حمایتی بر اساس مقررات بانک مرکزی در نظر گرفته شده است.