روزنامه کائنات
1

صفحه اول

۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۴ اسفند - شماره 4332

تاکید مدیرکل مطبوعات داخلی بر ضرورت ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران

اصحاب رسانه در اتفاقات اخیر کشور خوب درخشیدند

 کیفیت محتوایی رسانه‌ها ملاک حمایت در سال جدید است
 تاکید مدیرکل مطبوعات داخلی بر ضرورت ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران
  مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم حمایت و ایجاد امنیت شغلی برای خبرنگاران تاکید کرد.
ایمان شمسایی در آیین اختتامیه جشنواره منطقه ای مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری شمال‌غرب کشور اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی از جمله استان های با تعداد بالای رسانه است که ارتقای محتوایی آن ها می تواند نقطه قوتی برای استان باشد. وی افزود: در سال آینده قصد داریم آیین نامه های حمایتی مانند یارانه و آگهی دولتی را متناسب با کیفیت رسانه ها تنظیم کنیم و کمیت ملاک نباشد. البته ساختار تحریریه و استفاده از خبرنگاران خبره ضروری است اما محوریت با محتوا خواهد بود. شمسایی، تعدّد انجمن های صنفی را یکی از مسائل حوزه مطبوعات و رسانه دانسته و گفت: عدم وجود نظام واحد صنفی و ارزیابی خبرنگاران و نبود مولفه های مشخص برای شناسایی فعالان این صنف از دیگر مشکلات موجود است. شمسایی با بیان اینکه باید به فکر حفظ امنیت شغلی خبرنگاران باشیم، گفت: از سوی دیگر حمایت های مالی و معنوی از رسانه ها در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: رسانه باید به عنوان یک نهاد اجتماعی و شغلی پایدار برای فعالان این رشته محسوب شود و الزام رعایت ماده ۴۶ قانون مطبوعات و ماده ۳۱ آیین نامه اجرایی آن که حمایت های مادی و معنوی وزارت ارشاد را منوط به بیمه کردن نیروی انسانی از سوی رسانه می داند از جمله اقدامات در این عرصه است. وی با بیان اینکه به دنبال توجه بیشتر به حوزه رسانه در شهرستان ها هستیم، گفت: نباید تنها به فکر توزیع امکانات و توجه بیشتر به رسانه های پایتخت باشیم بلکه ظرفیت های رسانه ای بسیار خوبی در شهرستان ها وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. وی افزود: اتحاد بسیار خوبی بین تشکل های رسانه ای استان وجود دارد که وزارت ارشاد نیز از وجود این همدلی و هر اتفاق و جشنواره حرفه ای در سطح رسانه ها استقبال می کند. وی افزود: اصحاب رسانه در اتفاقات اخیر  کشور خوب درخشیده و همواره پای کار بودند که باید از اهتمام این افراد در شرایط سخت قدردانی کرد. مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی همچنین عمل به جهاد تبیین مورد تاکید مقام معظم رهبری گفت: رهبر فرزانه انقلاب، در حقیقت ماده ۲ قانون مطبوعات را که رسالت رسانه را تعیین می کند به ما یادآوری فرمودند  و اگر به این ماده قانونی عمل کنیم، به فرمایش ایشان عمل کرده ایم.

شناسایی زنان بدون حجاب در معابر عمومی از طریق دوربین
موافقت سران قوا با طرح جدید حجاب
 بیژن نوباوه وطن در جلسه علنی ۲۳ اسفند ماه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی درباره عفاف و حجاب، گفت: نمایندگان و ملت ایران در خصوص ساختارشکنی بسیار مهم رخ داده در طی ماه‌های گذشته نگران هستند که با مسئله حجاب و عفاف نمایان شد و بسیار به جا و منطقی بود. وی بیان کرد: گزارش کمیسیون فرهنگی با همکاری وزارت کشور، ستاد عفاف و حجاب و همکاری دیگر نهادها تهیه و متن آن قرائت شد. در این گزارش ۷ ماده پیشنهادی درخصوص برخورد غیرمستقیم و هوشمند آمده است، به شکلی که هیچ گونه برخورد فیزیکی در اعمال قانون صورت نگیرد و در عین حال حجاب ملت حفظ شود و قانون گریزان نیز متنبه شوند اما نمی دانم چرا قرائت نشد. عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تمامی سران قوا با مواد پیشنهادی در این گزارش موافقت کامل دارند و در شورای عالی امنیت ملی نیز در این خصوص بحث شده است. موضوعی که برای ما اهمیت دارد این است که تنها مجلس شورای اسلامی حق قانونگذاری دارد و مقام معظم رهبری نیز در این خصوص تذکر داده اند.
نوباوه وطن ادامه داد: مردم باید بدانند نمایندگان آنها در خصوص مسئله حجاب و عفاف کاملاً حساس هستند؛.در مواد این طرح آمده که در راستای اجرای ماده ۱ بند (د) مصوبه ۳۳۰۶۱۸ مورخ ۲۰ آذر ۱۴۰۱ شورای عالی امنیت ملی و و ماده (د) بند ۲ مصوبه ۸۶۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی و در راستای مواجهه هوشمند و غیرمستقیم با معضل کشف حجاب و بدن نمایی در اماکن و انظار عمومی، مواردی تقدیم می‌شود. فراجا و ضابطین قضایی تحت نظارت دادستانی‌ها از طریق دوربین و سایر ابزار فنی نسبت به جمع آوری ادله و شناسایی افرادی که در دستگاه‌ها و ارگان‌های موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه از قبیل معابر، اماکن عمومی، وسایل نقلیه و فضای مجازی، کشف حجاب یا بدن نمایی می‌کنند، حسب جداول اقدام به مجازات متخلفین می‌کنند. وی افزود: در ماده ۱ آمده است افردی که در وسایل نقلیه اعم از هوایی، زمینی، ریلی و دریایی اقدام به کشف حجاب یا برهنگی کنند، مطابق بند ۱ جدول اعمال قانون می‌شوند. در ماده ۲ نیز آمده است که مالکان، متصدیان یا مشتریانی که در اماکن صنفی یا مراکز خرید و مال‌های تجاری اقدام به کشف حجاب یا برهنگی کنند، مطابق بند ۲ جدول اعمال قانون می‌شوند. مسئولیت رعایت حجاب و اجرای قوانین حجاب در مراکز خرید و مال‌ها برعهده مالکان و متصدیان این مراکز می‌باشد.
نوباوه وطن اظهار داشت: براساس ماده ۳ افرادی که در معابر و اماکن عمومی اقدام به کشف حجاب یا برهنگی کنند، مطابق بند ۳ جدول مجازات می‌شوند. مطابق ماده ۴ نیز افرادی که در فضای مجازی اقدام به کشف حجاب یا برهنگی کنند، مطابق بند (۴) جدول اعمال قانون می‌شوند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه