روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1401 دوشنبه 15 اسفند - شماره 4326

نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با مطرح کرد:

تقویت رسانه ها، تقویت گفتمان انقلاب اسلامی است

 عضو مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت:  به دلیل کارکرد مهم رسانه در عصر ارتباطات، دولت و مجلس باید این اولویت را در نظر بگیرند که در حد  وسع، توان و ظرفیت های بودجه ای در راستای تقویت و توسعه رسانه ها برای تبیین هر چه بیشتر آموزه های انقلاب اسلامی و کارکردهای انقلاب اسلامی از رسانه ها حمایت کنند.
ابراهیم عزیزی عضو مرکزپژوهش های مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با کائنات در خصوص حمایت های یارانه ای دولت از رسانه ها و تاکید بر این موضوع که تقویت رسانه ها از هر جهت حائز اهمیت است گفت: در فصل تنظیم بودجه مشخصا شاهد سهم خواهی های ستادها، نهادها و وزارتخانه های مختلف برای دریافت بودجه بزرگتری نسبت به سال قبل هستیم، مساله ای که از هر جهت بودجه کشور را در شرایطی که احتمال کسری بودجه برای اقتصاد مفید نیست، تحت فشار قرار می دهد بنابراین اولویت ها در این موضوع باید مورد نظر نمایندگان مجلس و دولت محترم قرار بگیرد.
وی در این باره خاطر نشان کرد: مساله مهم برای کاهش کسری بودجه دولت که به صورت مستقیم روی اقتصاد و عدم افزایش نرخ تورم تاثیر گذار است اینکه برای برون رفت از وضعیت نامطلوب کسری بودجه و تنگناهایی که از این محل آفریده می شود باید پشتیبانی بودجه ای و مالی از وزارتخانه ها و نهادهای مختلف با حساسیت های لازم یعنی با در نظر گرفتن اولویت ها صورت بگیرد.
ابراهیم عزیزی دراین باره خاطر نشان کرد: به این معنا که نباید انتظار داشت بودجه بار تامین مالی همه نهادها و وزارتخانه ها را بکشد، بلکه بسیاری از این بخش ها باید به صورت مردمی و خصوصی اداره شوند تا با افزایش کارآمدی و بهره وری نیاز چندانی به تخصیص بودجه دولت نباشد تا دولت بتواند از بخش هایی حمایت بودجه ای کند که اولویت ها و ضرورت های مهمی دارد.  وی در این باره تصریح کرد: هر چند بر این موضوع تاکید می کنم رسانه ها باید به صورت مستقل حرکت کنند تا با جذب مخاطبان بیشتر بتوانند بخش قابل توجهی از درآمد خود را بدون نیاز به بودجه حمایتی دولت تامین کنند اما چون امروز رسانه در آگاهی رسانی و خنثی سازی توطئه های دشمن نقش بسیار مهمی دارد قطع به یقین حمایت مالی و تامین بخشی از بودجه مورد نیاز رسانه ها و معافیت های مالیاتی و مالی برای رسانه ها مهم و در خور تامل بیشتری است.
ابراهیم عزیزی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در فصل تقدیم بودجه دولت به مجلس همه پای کار درخواست تخصیص بیشتر بودجه می آیند و عنوان می کنند متفاوت هستیم و ضرورت دارد دولت با بودجه بیشتری از ما حمایت کند. وزارتخانه ها، چون همه وزارتخانه ها، نهادهای فرهنگی، دانشگاه ها و کارگران و کارمندان و همه و همه به دنبال تخصیص درآمد بیشتری از محل بودجه برای خود هستند در حالی که این موضوع در نظر گرفته نمی شود که در شرایط تحریمی بودجه محدودیتهای خود را دارد. ابراهیم عزیزی نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان گفت و گو خاطر نشان کرد: علی رغم محدودیت های بودجه ای در عین حال به دلیل کارکرد مهم رسانه در عصر ارتباطات دولت و مجلس باید این اولویت را در نظر بگیرند که در حد  وسع، توان و ظرفیت های بودجه ای در راستای تقویت و توسعه رسانه ها برای تبیین هر چه بیشتر آموزه های انقلاب اسلامی و کارکردهای انقلاب اسلامی رسانه ها را یاری کنند، اما بدین معنا نیست که رسانه ها لزوما باید متکی به بودجه و حمایت های مالی دولت باشند اما چون مساله تقویت و گسترش رسانه ها بسیار مهم است دولت و مجلس باید نگاه ویژه ای به حمایت رسانه ها داشته باشد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه