روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1401 دوشنبه 15 اسفند - شماره 4326

یک مانور دیدنی در فرودگاه مشهد

ارزیابی نیروهای عملیاتی در شرایط اضطراری

 تمرین(مانور) ٢ سالانه طرح اضطراری فرودگاه بین‌المللی مشهد با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از عوامل امدادی، آتش نشانی، ایمنی و امنیتی برگزار شد.
مدیرکل فرودگاه های خراسان رضوی در حاشیه این تمرین افزود: طرح اضطراری این فرودگاه دیروز و بدون اعمال هیچ گونه تاخیر و جابه جایی زمانی در پروازهای ورودی و خروجی عملیاتی شد.
محمود امانی بنی افزود: این تمرین به صورت گسترده‎ و با هدف ارزیابی آمادگی و شناسایی نقاط قوت و ضعف نیروهای عملیاتی در شرایط اضطراری و با حضور ارگان‎ها و نهادهای ایمنی، امدادی، آتش‌نشانی و امنیتی برگزار شد.
وی ادامه داد: این تمرین در ۲ سطح خاموشی آتش و نجات برگزار شد و نیروهای ایمنی، امنیتی، امدادی و آتش‌نشانی از آمادگی خوبی برخوردار بودند. او اضافه کرد: آخرین تمرین (مانور) طرح اضطراری این فرودگاه در سال ٩٩ و با توجه به شرایط کرونایی به صورت محدود و در شرایط خاص برگزار شد. تمرین (مانور) کامل طرح اضطراری بر اساس الزامات سازمان هواپیمایی کشوری هر ۲ سال یک بار با هدف آمادگی و هماهنگی فرودگاهها و دیگر نهادهای مستقر در آنها و همچنین نهادهای امدادی و امنیت شهری در فرودگاههای کشور برگزار می شود.
قبل از شیوع کرونا روزانه ۴۰ هزار مسافر از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد جابه‌جا می‌شدند و این فرودگاه ۵۴۰ هکتاری پس از فرودگاه مهرآباد تهران دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرت‌ها تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه