روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۳۹۹ يکشنبه ۲۷ مهر - شماره 3765

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان:

۳۶ درصد کلاس های درس در هرمزگان حضوری است


 مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: تا اطلاع ثانوی اجباری برای حضور دانش آموزان در مدارس وجود ندارد. اما این به معنی تعطیلی مدارس ما نیست و مدارس باز است، عوامل اجرایی و معلمین در مدرسه حضور دارند و در حال خدمات رسانی هستند.
موسی دادی زاده درباره وضعیت آموزشی مدارس استان هرمزگان در شرایط کرونا افزود: در حال حاضر حدود ۳۶ درصد کلاس های درس در هرمزگان علی الخصوص در مناطق شرق استان به صورت حضوری برگزار می شود.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه حضور در کلاس ها کاملا اختیاری است و اجباری برای حضور در کلاس ها وجود ندارد ولی روز به روز بر تعداد دانش آموزانی که حضوری به مدارس مراجعه می کنند اضافه می شود. بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، آمار دانش آموزانی که دچار بیماری کرونا می شوند و یا معلمانی که به این بیماری مبتلا شده اند نسبت به زمان تعطیلی مدارس، افزایش محسوسی نداشته است.
دادی زاده ادامه داد: یعنی پروتکل های بهداشتی داخل مدارس رعایت شده است و این عامل باعث شده تغیر چشمگیری در تعداد مبتلایان به بیماری کرونا پدید نیاید و وقتی خانواده ها از این موضوع مطلع می شوند باعث می شود که برای فرستادن فرزندان خود به مدرسه رغبت پیدا کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان اظهار کرد: با این وجود تا اطلاع ثانوی اجباری برای حضور دانش آموزان در مدارس وجود ندارد. اما این به معنی تعطیلی مدارس ما نیست و مدارس باز است، عوامل اجرایی و معلمین در مدرسه حضور دارند و در حال خدمات رسانی هستند. آموزش های ما علاوه بر آموزش حضوری، آموزش مجازی هم هست و دانش آموزان از طریق سامانه شاد آموزش می بینند.
وی اضافه کرد: اگر دانش آموزی نیاز به رفع اشکال داشته باشد می تواند به مدرسه مراجعه کند و رفع اشکال بکند . علاوه بر این روزانه ۲۰ ال ۲۲ ساعت در شبکه های مختلف سیما آموزش تلویزیونی را داریم و علاوه بر آموزش تلویزیونی، نوع چهارم آموزش، ارسال درسنامه برای دانش آموزانی است که نه به فضای مجازی دسترسی دارند و نه به تلویزیون و در کلاس درس هم حضور پیدا نکرده اند.
این مقام مسئول  درباره سفر به کیش و آغاز عملیات اجرایی ساخت دو مدرسه گفت: امروز شاهد انجام یک کار خیلی خوب و بی نظیر در تاریخ جزیره کیش بودیم و کلنگ ساخت یک واحد آموزشی ۹ کلاسه با محوریت دفتر امام جمعه به عنوان یک کار خیر به زمین زده شد.
دادی زاده افزود: در جلسات گذشته ای که با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش داشتیم و مسائل و مشکلات مربوط به فضاهای آموزشی را مورد بررسی قرار دادیم متوجه شدیم قانونی در منطقه آزاد وجود دارد که مطابق آن، منطقه آزاد امکان واگذاری زمین به سازمان ها را ندارد، از طرفی قانون محاسبات عمومی اجازه اینکه ما از اعتبارات دولتی، پروژه ای را در زمینی بنا کنیم که مالکیت آن برای آموزش و پرورش نباشد ، نمی دهد.
وی بیان کرد: در نشست قبلی اعلام شد که این مشکل در هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش مطرح و حل خواهد شد. خوشبختانه سال گذشته در هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش مصوبه ای به تصویب رسید که طبق آن زمین های دارای کاربری آموزشی امکان بهره برداری و یا واگذاری توسط آموزش و پرورش را پیدا کردند. در مهرماه که بازگشایی مدارس را داشتیم و نماینده من برای شرکت در مراسم به کیش آمده بود، در دیدار با رئیس آموزش و پرورش کیش، امام جمعه و مسئولین محلی این نوید را داد که مشکل حل شده است و به این ترتیب می توانیم یک مدرسه خیریه را در کیش بنا کنیم. مکاتبات مختلف با خیّر انجام شد و در نهایت بر سر نقشه ای بین سازمان نوسازی مدارس و خیّر فوق توافق انجام گرفت و امروز کلنگ احداث این مدرسه به زمین خورد و عملیات اجرایی ساخت این مدرسه خیریه آغاز شد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه