روزنامه کائنات
6

انرژی

1404 شنبه 25 بهمن - شماره 5013

معاون حقوقی رئیس‌جمهور تشریح کرد؛

راهبرد اصلی دولت برای رفع ناترازی برق چیست؟

 معاون حقوقی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر راهبرد اصلی دولت برای رفع ناترازی برق و تقویت امنیت ملی است، گفت: تجربه‌های ملی، از جمله حوادث اخیر، نشان داد هر جا دولت و ملت در کنار هم قرار گرفتند، کشور از بحران‌ها عبور کرد و دشمن ناکام ماند.
به گزارش کائنات و به نقل از پاون، مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در آیین آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی قهاوند، با تبریک چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی را میراثی ماندگار در تاریخ ایران دانست و اظهار کرد: پیروزی انقلاب حاصل ایمان، توکل و اعتماد امام خمینی(ره) به وعده‌های الهی بود و همین الگو نیز راهگشای عبور از مشکلات کشور است.
وی با اشاره به تحولات و چالش‌های سال‌های اخیر افزود: در طول ۴۷ سال گذشته، هر زمان که با وحدت، انسجام و تکیه بر مردم حرکت کردیم، نصرت الهی را به‌طور عینی مشاهده کردیم و نمونه روشن آن، همبستگی ملی در حوادث اخیر بود که موجب عقب‌نشینی دشمن شد.
انصاری با تأکید بر نقش مردم در اقتدار ملی تصریح کرد: ملت ایران با وجود همه اختلاف‌نظرها، در برابر بیگانه یکپارچه ایستاد و این پیام روشن را داد که امنیت و استقلال کشور خط قرمز همه ایرانیان است. این تجربه نشان داد که رضایت مردم و تقویت سرمایه اجتماعی، مهم‌ترین مؤلفه امنیت ملی است.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور، خدمت به مردم را برترین عبادت دانست و گفت: هر پروژه عمرانی و اقتصادی، از جمله سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر، علاوه بر توسعه و اشتغال، مستقیماً به تقویت امنیت و ماندگاری کشور کمک می‌کند؛ زیرا هدف اصلی دشمن، ایجاد نارضایتی و فاصله میان مردم و حاکمیت است.
وی با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم خاطرنشان کرد: دولت با محوریت شخص رئیس‌جمهور، نظام مسائل کشور را شناسایی کرده و با اولویت‌بندی پروژه‌ها، حذف مقررات مزاحم و تفویض اختیارات به استانداران، مسیر تصمیم‌گیری و اجرا را کوتاه و کارآمد کرده است. تجربه موفق استان‌ها نشان می‌دهد که اعطای اختیارات، نقش مهمی در تسریع توسعه دارد.
انصاری در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: دولت با هدف‌گذاری تولید ۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر، عزم جدی برای حل ناترازی برق دارد. استان همدان نیز با هدف‌گذاری سه هزار مگاوات، سهم مهمی در تحقق این برنامه ملی ایفا خواهد کرد. وی با بیان اینکه توسعه انرژی خورشیدی می‌تواند کشور را به مرحله مازاد تولید برق برساند، افزود: در کنار انرژی‌های تجدیدپذیر، افزایش بهره‌وری و روش‌های نوین تولید انرژی نیز در دستور کار وزارت نیرو قرار دارد.
معاون حقوقی رئیس‌جمهور در پایان با تأکید بر ضرورت امیدآفرینی گفت: دشمن به‌دنبال ناامید کردن مردم و مدیران است، اما کمبودها نباید اراده خدمتگزاران را تضعیف کند. عمران و آبادانی زمین، مسئولیتی الهی است که بر عهده انسان گذاشته شده و با عقل، علم و همت جمعی می‌توان آینده‌ای روشن برای ایران ساخت.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه