روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 دوشنبه 3 شهريور - شماره 4897

معاون برنامه‌ریزی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد؛

اختصاص۷۰ درصد ناوگان ریلی به مسیر مشهد

 معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی که در مشهد حضور دارد، با نزدیک شدن به موج بازگشت زائران در دهه پایانی صفر اعلام کرد: روزانه ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس برون‌شهری به مشهد وارد می‌شود، بیش از ۷۰ درصد ظرفیت ریلی کشور به مسیر مشهد اختصاص یافته و فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد نیز در آستانه ثبت رکورد بیش از ۲۶۰ پرواز در روز قرار دارد.
به گزارش کائنات و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سیدعبدالله ارجایی، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به اینکه همراه با تیمی متشکل از معاونان سه بخش حمل‌ونقل کشور شامل جاده‌ای، ریلی و هوایی در مشهد حضور یافته و از پایانه مسافربری امام رضا(ع)، فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد و ایستگاه راه‌آهن شهید سلیمانی به‌صورت میدانی بازدید کرده است، بیان داشت: در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای، متوسط ورود روزانه ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس به مشهد ثبت شده است، اما پیش‌بینی می‌شود برای موج بازگشت زائران، حداقل ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس مورد نیاز باشد که خوشبختانه این ظرفیت از قبل مدیریت و تأمین شده است.
معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در ترمینال امام رضا(ع) نیز در زمان بازدید میدانی، حدود ۷۰۰ دستگاه اتوبوس در حال آماده‌باش بودند و مابقی نیز به‌تدریج به تعداد ناوگان جاده‌ای برای بازگشت زائران افزوده می‌شوند.
*۷۰ درصد ناوگان کشور در مسیر مشهد متمرکز شد
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره وضعیت حمل‌ونقل ریلی گفت: طی این ایام خاص در مشهد، بیش از ۷۰ درصد ناوگان مسافری راه‌آهن کشور در محور مشهد فعال است و در دهه پایانی صفر، ۱۲ رام قطار بین‌استانی و ۲۲ رام قطار حومه‌ای نیز به ناوگان برنامه‌ای اضافه شده‌اند.
وی توضیح داد: قطارهای حومه‌ای برای انتقال زائران پیاده از مشهد به شهرهای اطراف و داخل استان طراحی شده‌اند، در حالی‌که قطارهای بین‌استانی به مقاصدی چون تهران، تبریز، اصفهان، اهواز و دیگر شهرها اعزام خواهند شد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه