روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين - شماره 3881

راه‌اندازی مرکز کنترل خودروهای حفاظتی یگان سازمان جنگل‌ها

 مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان جنگل‌ها از راه‌اندازی مرکز کنترل خودروهای حفاظتی یگان این سازمان و ساماندهی نیروها خبر داد.
میثم حسینی لر ضمن اشاره به راه‌اندازی سامانه مانیتورینگ ناوگان یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها و مرکز کنترل خودروهای حفاظتی اظهار کرد: درحال حاضر تمامی خودروهای یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها به سیستم‌های مکان‌یاب (GPS) مجهز شده‌اند و مسیر حرکتی آن‌ها در سامانه مانیتورینگ ناوگان یگان حفاظت ثبت می‌شود.
وی با بیان اینکه نیروهای حفاظتی در جنگل‌ها و عرصه‌های طبیعی به‌صورت شبانه‌روزی مشغول حفاظت و صیانت از طبیعت هستند، تصریح کرد: برای هر یک از این نیروهای حفاظتی محدوده‌ای جهت حفاظت و رصد مشخص شده است و هنگامی‌که خودروی آن‌ها شروع به حرکت می‌کند ما می‌توانیم مسیر حرکتی آن‌ها را مشاهده کنیم. گاهی اوقات این خودروها از محدوده تعیین شده خارج می‌شوند و یا چندین روز خاموش هستند، در این شرایط مدیران کل ادارات درجریان ماجرا قرار خواهند گرفت و علت را جویا می‌شوند. مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات ارتباطات و تحول اداری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: از سویی دیگر هشدارهای مختلفی در این سامانه طراحی شده است که اگر نیروی حفاظتی در شرایط خطرناکی قرار گرفت و یا حتی از مسیر خود خارج شد، هشداری به‌صورت پیامک همراه با لوکیشنی که خودروی حفاظتی در آن قرار دارد، برای مدیرکل استان ارسال می‌شود. حسینی لر در ادامه با اشاره به اینکه علاوه بر این تعداد زیادی از نیروهای حفاظتی سازمان جنگل‌ها از شهریور ماه سال گذشته تاکنون ساماندهی شده‌اند، گفت: پیش از این تعداد زیادی از نیروهای حفاظتی ما پست یگان حفاظت نداشت. این مسئله سبب می‌شود که مشمول برخی مزایا، تسهیلات و قوانین نیروهای حفاظتی نشوند.
به گفته وی درحال‌ حاضر ۱۴۴۳ نفر از نیروهای حفاظت، پست یگان حفاظت را گرفته‌اند، تصریح کرد: از این‌رو این افراد مشمول قوانینی که دولت برای یگان حفاظت تصویب می‌کند و یا سایر مزایای سازمانی خواهند شد.

اجرای طرح پایلوت پیشگیری از آتش سوزی
در سرخه حصار
 معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه۱۳ از اجرای طرح پایلوت پیشگیری از آتش سوزی در بوستان جنگلی سرخه حصار خبر داد.
احسان صفائی در این باره گفت: هر ساله با آغاز فصل بهار و شروع بارندگی ها، شاهد رشد علفهای هرز در مراتع بوستان جنگلی هستیم که این امر با آغاز فصل گرما منجر به بروز آتش سوزی می شود.   بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، وی افزود: در سال جاری ، تصمیم گرفته شد ، طرحی آزمایشی در جهت جلوگیری از کف سوزی علف ها و به تبع آن خسارت به درختان بوستان و همچنین تقویت بستر خاک،طی مدتی کوتاه انجام و نتایج طرح مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۳ یادآور شد: از نظر علوم جنگلداری استفاده از چرای دام برای رستنی های کف ( اشکوب پایین ) و قرق کردن پارسل به پارسل جنگل به جهت از بین بردن علف های هرز مفید است، به گونه ای که با خوردن توسط دام از رویش در سالهای آینده به شدت کاسته و در تقویت گونه های اشکوب فوقانی تاثیرات بسزایی خواهد داشت.

متخصصان روس اولین واکسن خوراکی کرونا را بررسی می کنند
 متخصصان روسیه در حال انجام آزمایشات روی اولین واکسن خوراکی کروناویروس هستند.
متخصصان روسی در موسسه پزشکی آزمایشی سن پترزبورگ در حال انجام آزمایشاتی برای تولید اولین واکسن خوراکی کروناویروس در جهان هستند.
طبق گفته الکساندر سووروف، رئیس دپارتمان میکروبیولوژی مولکولی، آزمایشات پیش بالینی واکسن بر اساس فراورده شیر تخمیر شده در حال انجام است که به زودی تکمیل می شود. اولین واکسن خوراکی کروناویروس در جهان طعمی شبیه به ماست دارد. انتظار می رود این واکسن خوراکی روند واکسیناسیون میلیون ها نفر را تسریع کند، اگرچه برای تکمیل پروسه آزمایشات، محققان به ۲۰۰ تا ۲۲۰ میلیون روبل نیاز دارند. به گفته متخصصان موش ها و خرگوش های آزمایشگاهی این تخمیر را با لذت مصرف کردند و واکنش ایمنی عالی در بدن آنها ایجاد شد و هنوز هیچ عارضه جانبی مشاهده نشده است. به گزارش ایسنا به نقل از دیلی پاکستان، گفته شده هر دو واکسن خوراکی و تزریقی منجر به بروز واکنش ایمنی کافی در بدن انسان می شوند.

 

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه