انرژی
مدیرعامل شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، تنوع و انعطافپذیری خوراک را از مهمترین ویژگی طرح پتروشیمی کیان دانست و گفت: این طرح پس از بهرهبرداری سالانه ۲.۵ میلیون تن خوراک گاز/ مایع مصرف میکند. به گزارش شانا، وحید محمودی در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت طرح عظیم پتروشیمی کیان با اشاره به اینکه این طرح در زمینی به مساحت ۷۵ هکتار در فاز ۲ پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه در حال ساخت است، اظهار کرد: این طرح پس از بهرهبرداری کامل بهعنوان یکی از بزرگترین مجتمعهای پتروشیمی کشور و منطقه خواهد بود.