روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۳۹۹ دوشنبه ۴ اسفند - شماره 3851

درخواست نظام پزشکی

برای تعرفه های پزشکی 1400

 معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور دو پیشنهاد این سازمان را برای تعرفه های پزشکی در سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.
دکتر محمد جهانگیری درباره وضعیت بررسی و تعیین تعرفه‌های پزشکی سال ۱۴۰۰، گفت: تعرفه پزشکی سال ۱۴۰۰ یکی از معضلاتی است که به آن برمی‌خوریم. امکان ارائه خدمات با شرایط کنونی واقعا دیگر میسر نیست. به هر حال طی دو سال گذشته تورم رشد بیش از ۱۰۰ درصدی در همه ابعاد ارائه خدمت داشته است.
وی افزود: اگر نخواهیم این تعرفه را اصلاح کنیم، دچار مشکل می‌شویم. پیشنهاد ما این است که متناسب با همین تورمی که بانک مرکزی اعلام می‌کند؛ هر چند که همه می‌دانند تورم واقعی بالاتر از این است؛ اما حداقل باید متناسب با تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی،  تعرفه‌ها رشد کنند و این موضوع در تعرفه‌ها دیده شود. این کف است.
جهانگیری ادامه داد: در عین حال اگر بتوانند جبرانی را هم برای موارد وابسته به ارز در نظر بگیرند. واقعیت این است که در تجهیزاتی که وابسته به ارز است، در نظام ارائه خدمت اعم از بخش خصوصی و دولتی دچار مشکلات جدی شده‌ایم، این موارد باید در حوزه تعرفه‌ای و هزینه‌ای دیده شود. در حوزه ‌های دیگر ببینید چه اتفاقی می‌افتد. به عنوان مثال در حوزه خوارک مردم در زمینه قیمت مرغ، تخم مرغ و... ببینید چه اتفاقاتی می‌افتد. همه این‌ها رشد می‌کنند و آن‌ها هم حق دارند و باید مدیریت شود. در حال حاضر در حوزه بخش خصوصی یک دلار هم از ارز دولتی استفاده نمی‌شود و همه ارزها یا نیمایی و یا آزاد است. بنابراین این موارد باید دیده شود. در غیر این صورت نمی‌توان این تجهیزات را بهینه یا بروز کرد. امروز هم در زمان شیوع کرونا دیدیم که اگر تجهیزات وجود نداشت، واقعا مردم دچار مشکل می‌شدند. به عنوان مثال اگر امروز سی‌تی‌اسکنی در مرکزی دچار مشکل شود، بحث تشخیص دچار مشکل می‌شود. تجهیزات اتاق عمل اگر به مشکل بخورد، عمل جراحی قطع می‌شود.
وی تاکید کرد: بر این اساس خواهش و درخواست ما این است که برای تجهیزاتی که وابسته به ارز است، تدبیر ویژه کنند. درعین حال متناسب با تورمی که امسال اعلام شده، تعرفه ها را اصلاح کرده و رشد دهند. هر عددی که از سوی بانک مرکزی به عنوان تورم اعلام شود، همان را در تعرفه‌ها هم اعمال کنند. یعنی حداقل رشد، این میزان باشد. قرار شده طی این هفته جلسات مربوط به تعرفه را به یک سرانجامی برسانیم.
 
پلیس فتا هشدار داد؛
کلاهبرداری به بهانه صدور کارت هوشمند سلامت
 رئیس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: صدور کارت هوشمند سلامت دستمایه مجرمان برای کلاهبرداری از مردم شده است. سرهنگ دوم علی‌محمد رجبی اظهارکرد: کلاهبرداران و مجرمان سایبری تلاش دارند با روش‌های مختلف مخاطبان را قانع کنند که برای استفاده از تخفیف‌های ویژه خدمات درمانی با واریز چند ۱۰۰هزار تومان در طرح کارت هوشمند سلامت ثبت‌نام کنند.
 رئیس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه صدور کارت هوشمند سلامت دستمایه مجرمان برای کلاهبرداری از شهروندان شده است، خاطرنشان کرد: مجرمان در پی تماس با شهروندان و اعلام اینکه کارگزار بیمه هستند و دادن اطلاعات اولیه از شهروندان از آنان می‌خواهند برای دریافت کارت هوشمند سلامت اقدام کنند و در صورت اهمال در این خصوص بیمه آن‌ها قطع می‌شود.
وی افزود: «خدمات دندانپزشکی، ازکشیدن و پر کردن گرفته تا لمینت، ایمپلنت، ارتودنسی، روکش، جرم‌گیری، عصب‌کشی و جراحی‌، دندان‌های مصنوعی، جراحی‌های زیبایی، زنان و زایمان، لنز، عینک، مشاوره، روانشناسی، مغز و اعصاب قلب و عروق، سونوگرافی، ام آر آی، اندوسکوپی، فیزیوتراپی شامل کارت هوشمند بیمه سلامت می‌شود، ۸۰ درصد مراکز دولتی و خصوصی درمانی تحت پوشش ما هستند و شما می‌توانید با ۶۰ درصد تخفیف از خدمات آن‌ها استفاده کنید» از تبلیغاتی است که مجرمان سایبری هنگام تماس با شهروندان انجام می‌دهند تا شهروندان نسبت به دریافت کارت هوشمند سلامت تمایل پیدا کنند.
رجبی یادآور شد: کارت هوشمندی که بعدا از طریق پیک برای این افراد ارسال و هزینه آن هم دریافت می‌شود، جعلی است و ارزشی ندارد و در نهایت یک بیمه معمولی تکمیلی است که در بسیاری از مراکز درمانی هم اعتبار ندارد.
رئیس مرکز تشخیص ‌و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به مردم تاکید کرد: مردم توجه کنند چنانچه با بیمه شدگان تماس تلفنی گرفتند و خود را نماینده یا کارگزار بیمه معرفی و مشخصات آنان را اعلام کردند و از آنان خواستند برای دریافت کارت بیمه سلامت اقدام کنند و هزینه آن را که رقم زیادی نیست را پرداخت کنند، این تماس از سوی کلاهبرداران و شیادان است. وی یادآور شد: بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت هیچ‌گونه بازاریابی تلفنی ندارند و تماس‌های تلفنی با محتوای صدور کارت هوشمند یا بیمه تکمیلی سلامت، کلاهبرداری است و به هیچ عنوان مورد تأیید این دو سازمان بیمه‌ای نیست.به گزارش پایگاه خبری پلیس رجبی گفت: سایت پلیس فتا مرجعی کامل برای اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری است و کاربران با مراجعه به آن می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند همچنین شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری با ما درمیان بگذارند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه