روزنامه کائنات
7

شهرستان

۱۳۹۹ دوشنبه ۲۸ مهر - شماره 3766

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اعلام کرد؛

ارائه نزدیک به 13 هزار نفر دوره آموزش های مهارتی در آذربایجان شرقی

 آذربایجان شرقی – فلاح: مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از ارائه 12 هزار و 938 نفر دوره آموزش های مهارتی در بخش دولتی با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 در سه ماهه اول سال 99 در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما در آذربایجان شرقی، رضا اختیار وکالتی از ارائه 12 هزار و 938 نفر دوره آموزش های فنی و مهارتی در بخش دولتی در شش ماهه اول سال جاری در استان خبر داد.
وی ادامه داد: آموزش های فنی و حرفه ای در چهار حوزه؛ خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی توسط بخش دولتی ارائه می شوند.
وی در ادامه افزود: خدمات آموزشی در پادگان ها، سکونتگاه های غیر رسمی(حاشیه نشینی شهرها)، کارگاه های ثابت شهری و سیّار، کارگاه های آموزشی در زندان ها، صنایع، عشایر، کارگاه های مهارت آموزی در محیط کار واقعی و مرکز مدیرت مهارت آموزی و مشاوره شغلی ارائه می گردد.
وکالتی اظهار داشت: از مجموع آموزش های ارائه شده، مراکز ثابت شهری با ارائه 5 هزار و 593 نفر دوره، سیّار شهری 905، روستاها و عشایر884، پادگان 2 هزار و 194، زندان یکهزار و 327، صنایع  584، سکونتگاه های غیررسمی 474، کارگاه مهارت آموزی در محیط کار واقعی 630، مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی 347 نفر دوره را به خود اختصاص داده اند. مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی افزود: از مجموع آموزش های مهارتی ارائه شده؛ 2هزار و 461 نفردوره بانوان و 10هزار و 380 نفر دوره آقایان از این آموزش ها بهره برده اند. وی افزود: آموزش های فنی و حرفه ای در خوشه های صنعت به تعداد 7 هزار و 974 نفر، فرهنگ و هنر 546 نفر، خدمات 3 هزار و 553 نفر و کشاورزی 802 نفر دوره می باشد.
وکالتی خاطرنشان ساخت: عملکرد آموزش های ارائه شده این اداره کل در شش ماهه اول سال جاری بر اساس نفر- ساعت، 2 میلیون و 899 هزار و 448 نفر- ساعت بوده است.  وی تصریح کرد: فعالیت های آموزشی این اداره کل همچنان با حفظ فاصله گذاری های اجتماعی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای تبریز و شهرستانها اجرا می گردد.

ایجاد 700 فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد استان قم در نیمه نخست امسال
 کمیته امداد استان قم، در نیمه نخست امسال با هزینه ای بالغ بر ۲۶,۵ میلیارد تومان، ۷۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان این نهاد در استان قم ایجاد کرد.
مهرداد مصلح، معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه در نیمه نخست امسال ۲۶,۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی به نیازمندان پرداخت شده است گفت: نتیجه اعطای این تسهیلات ایجاد ۷۰۰ فرصت شغلی کسب و کار در استان است. وی با بیان اینکه امسال ۷۲۲ فقره به مددجویان این نهاد در استان پرداخت شده است تصریح کرد: ۲۷۹ فقره از این تسهیلات به زنان سرپرست خانوار و ۴۴۳ مورد به مردان که بیشتر فرزندان ذکور خانواده های تحت حمایت هستند اعطا شد.
مصلح افزود: ۲۰۰ فقره از تسهیلات اشتغالزایی به نیازمندان روستائی و بقیه به افراد نیازمند مستعد کار در سطح شهر پرداخت شده است.
معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد استان قم، با اشاره به اینکه برای سالجاری ۳۳۴ فقره تسهیلات اشتغالزایی از طریق کاریابی در نظر گرفته شده است گفت: ۵۰ درصد این تسهیلات به کارفرمایان و بقیه آن نیز به صورت پرداخت ۱۰۰ درصد حق بیمه سهم کارفرما به مدت دو سال محقق خواهد شد که تاکنون ۹۷ نفر مشغول به کار شده اند. وی از هدفگذاری هزار و ۷۳۰ آموزش فنی و حرفه ای در سالجاری خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۲۹۷ نفر با گذارندن دوره های فنی و حرفه ای، موفق به دریافت گواهینامه مهارت شغلی در زمینه های مختلف و ورود به بازار کار شده اند.

اجرای طرح امحا و جمع آوری دیوارنویسی وتابلوهای فاقد مجوز در سطح راههای استا ن قم
 معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان قم خبر داد : در طرحی فراگیر نسبت به امحا و جمع آوری 420 مورد دیوارنویسی و تابلو فا قد مجوز از سطح راههای استان قم اقدام شد .
درراستای صیانت از حرایم جاده ای و کاهش ضریب تصادفات ناشی از خطای انسانی ، طرح امحا دیوارنویسی و جمع آوری تابلوهای فاقدمجوز از سطح راههای استان قم به مرحله اجرا درآمد .
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم ضمن اعلام خبر فوق افزود : درراستای اجرای این طرح ، عوامل اجرایی  اداره کل متبوع نسبت به امحا و جمع آوری افزون بر 420 مورد قطعه دیوار نویسی و تابلوی فاقد مجوز از سطح راههای استان قم ا قدام نمودند .  اکبر نوروز پور درخصوص ضرورت اجرای این طرح توضیح داد : از جمله آیتم های ملحوظ درامر کاهش حوادث جاده ای ناشی از خطای انسانی ، ممانعت از اختلال درتمرکز راننده می باشد .
وی ادامه داد : درج و نصب هرنوع نوشته و تابلو  درسطح راهها می باید تابع ضوابط ومطابق با آیین نامه های ترافیک جاده ای باشد که درآنها تمامی جوانب امر جهت جلوگیری از اختلال در تمرکز رانندگان لحاظ شده است .
نوروز پور با یادآوری آنکه متاسفانه برخی سود جو و یا نا آ گاه صرف معرفی و یا تبلیغ برندی خاص ، با دیوارنویسی و نصب تابلو های غیر استاندارد درسطح راهها موجب چه لطمات جبران ناپذیری می شوند تاکید کرد : رعایت منظر و مبلمان جاده ای از دیگر آیتم هایی است که در برخورد با دیوارنویسی ها و نصب تابلوهای فاقد مجوز لحاظ می شود که تاثیر بصری آن در القا آرامش به کاربران جاده ای چشمگیر است .
معاون راهداری استان قم درادامه به رصد شبانه روزی راههای استان توسط دوربین های نظارتی و همچنین اکیپهای سیار راهداری اشاره کرد و یادآور شد : درصورت مشاهده درج نوشتار و یا نصب تابلوی فاقد مجوز، عوامل اجرایی این اداره کل ضمن پی گیری جدی موضوع دروهله نخست نسبت به تسلیم اخطار به فرد خاطی جهت امحا و یا جمع آوری مورد اقدام می نمایند .  نوروز پور ادامه داد : پس از تسلیم اخطار، مدت معینی به شخص خاطی ( اعم از حقیقی و یا حقوقی ) جهت رفع تجاوز از حرایم  راه فرصت داده می شود که درصورت عدم اقدام ، مراتب جهت اعمال قانون به مراجع  قضایی اطلاع رسانی می شود . وی درخصوص آندسته از دیوارنویسی ها و تابلوهای فاقدمجوزی که فاقد آدرس و شماره تلفن می باشند اظهار داشت : اکیپهای اجرایی این اداره کل درصورت مشاهده این قبیل تجاوزات به حریم راه ، نسبت به امحا و جمع آوری آنها اقدام می نمایند . اکبر نوروز پور از مشکلات عمده در برخورد با تجاوزات بصری به حرایم جاده ای به پراکندگی آدرسها و دردسترس نبودن شماره تلفنهای اعلامی اشاره و عنوان کرد :  پس از پی گیری های مجدا نه و تعامل مطلوب مراجع قضایی جهت برخورد با تخلفات یاد شده ، تصمیمات مقتضی به عمل آمد و نسبت به ابلاغ و اجرای حکم اقدام گردید . وی درخاتمه افزود : راهها و حرایم آنها سرمایه های ملی می باشند و صیانت از آنها با رعایت همه جانبه قوانین موضوعه امکان پذیر می باشد .

اولویت های آموزشی آبفای گیلان با همکاری مجتمع آموزشی صنعت آب و برق گیلان تعیین شد
 معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت از برگزاری جلسه تعیین اولویت های آموزشی کارکنان آبفای گیلان با حضور رئیس مجتمع آموزشی صنعت آب و برق گیلان خبر داد.مژگان امیدی، معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای گیلان با اعلام این خبر افزود: با هدف برنامه ریزی جهت افزایش بهره وری و اثر بخشی دوره های آموزشی برگزار شده توسط این شرکت با همکاری مجتمع آموزشی صنعت آب و برق استان گیلان، طی نشستی با حضور رئیس مجتمع آموزشی صنعت آب و برق،  اولویت های آموزشی آبفای گیلان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.وی با اشاره به وضعیت خاص شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم برگزاری دوره های آموزشی تصریح کرد: در شرایط کنونی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و عدم تجمع همکاران در کلاسهای آموزشی، در راستای حفظ سلامت کارکنان تأکید بر برگزاری دوره ها بصورت غیرحضوری می باشد.معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای گیلان در ادامه گفت: با بحث و بررسی در خصوص چگونگی برگزاری دوره های آموزشی به صورت حضوری، مجازی، وبینار و کارگاهی، اولویت های آموزشی شرکت برای بازه زمانی 3 ماهه مشخص و برنامه ریزی شد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه