روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1405 دوشنبه 20 مهر - شماره 5166

دریادار سیاری: اگر لازم باشد، باز هم به شناور‌های دشمن ضربه می‌زنیم

   معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تاکید بر اینکه ما دست و پا بسته نیستیم و امکانات و توانمندی‌هایی داریم که در دنیا زبانزد خاص و عام است گفت: لازم باشد بازهم به شناورهای دشمن ضربه می‌زنیم.
دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در گفت‌وگویی اظهار داشت: ما به شناورهای دشمن ضربه‌هایی زده‌ایم که اگر باز هم علیه ایران اتفاقی بیفتد، به آن‌ها ضربه خواهیم زد.
وی افزود: ما دست و پا بسته نیستیم و امکانات و توانمندی‌هایی داریم که در دنیا زبانزد خاص و عام است، محکم دفاع کردیم و می‌کنیم. هر جا لازم باشد، برای ضربه زدن به دشمن اقدام خواهیم کرد.
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش تاکید کرد: ملت ایران به دشمن اثبات کرد برابر آن‌ها می‌ایستد و مشکلات را تحمل می‌کند تا تمامیت سرزمینی ایران و انقلاب، شرف و ناموسش حفظ شود. 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه