روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 شنبه 11 بهمن - شماره 5005

جهاد کشاورزی همدان برای سومین سال پیاپی اول کشور شد

 همدان-  محبوبه یادگاری- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از کسب رتبه نخست کشور توسط این استان در حوزه معرفی برگزیدگان ملی بخش کشاورزی خبر داد و گفت: جهاد کشاورزی همدان برای سومین سال متوالی موفق شده است جایگاه اول را در سطح ملی به خود اختصاص دهد.
 رضا بهراملو  با اشاره به عملکرد موفق این سازمان در شناسایی، معرفی و حمایت از فعالان برتر بخش کشاورزی افزود: این موفقیت حاصل برنامه‌ریزی منسجم، همکاری بهره‌برداران و تلاش کارشناسان جهاد کشاورزی استان در مسیر ارتقای تولید و بهره‌وری است.
 وی خاطرنشان کرد: در آیین انتخاب برگزیدگان ملی بخش کشاورزی، ۲۰ نفر از فعالان این حوزه از استان همدان موفق به کسب رتبه‌های برتر ملی شدند که در بخش‌های مختلف تخصصی معرفی شده‌اند.   وی افزود: در بخش آب و خاک، خلیل کیانی، اصغر آزاد، مصطفی ترابیان و هاشم ویسی به‌عنوان برگزیدگان ملی انتخاب شدند و همچنین در بخش منابع طبیعی، حمیدرضا حق‌نظری، محمد رستمی و مهران چهاردولی موفق به کسب رتبه برتر شدند.   بهراملو  ادامه داد: در بخش باغبانی، حسین برات‌سوری و یحیی طاهروند، در بخش زراعت، امیر کاظمی، رضا کولانی و مهدی خمسه و در بخش آموزش و ترویج نیز فاطمه صابرفر و لقمان خدابخش به‌عنوان برگزیدگان ملی معرفی شدند.  رییس سازمان جهادکشاورزی همدان تصریح کرد: در بخش صنایع تبدیلی و مکانیزاسیون کشاورزی، علی صحرایی، داریوش سراقی و محمدباقر باغستانی و در بخش تولیدات دامی، عباس سلطانی‌مراد و محمد وفایی حائز رتبه‌های برتر ملی شدند.   وی در پایان خاطرنشان کرد: در بخش امور اراضی نیز ناصرعلی شاهمرادی به‌عنوان برگزیده ملی معرفی شد که این موفقیت‌ها حاصل تلاش بهره‌برداران، کارشناسان و مجموعه جهاد کشاورزی استان همدان است.    بهراملو افزود: کشاورزی استان همدان به‌دلیل تنوع اقلیمی، خاک حاصلخیز و نیروی انسانی متخصص، یکی از بخش‌های مهم و راهبردی اقتصاد استان به‌شمار می‌رود و این استان از قطب‌های اصلی تولید محصولات زراعی، باغی و دامی در کشور است و در تولید محصولاتی مانند سیب‌زمینی، سیر، انگور، گندم و جو جایگاه شاخصی در سطح ملی دارد.   وی تاکید کرد: همدان همچنین با برخورداری از ظرفیت‌های مناسب در حوزه آب و خاک، منابع طبیعی، صنایع تبدیلی و مکانیزاسیون کشاورزی، نقش مهمی در ارتقای امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.
 
نشست تشکل‌های مردم نهاد بامعاون استاندارگلستان؛
 تاکید برضرورت آگاهی‌بخشی درشرایط کنونی
 در راستای تعامل سازنده با سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های فعال در سطح استان و با هدف تبیین شرایط کنونی کشور و بررسی نقش سمن‌ها در آگاهی‌بخشی به جامعه، جلسه‌ای صمیمی با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار و نمایندگان این سازمان‌ها برگزار شد.به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان؛ محمد حمیدی در این نشست ضمن تشریح تحولات اخیر و اعتراضات و اغتشاشات، بر اهمیت نقش سازمان‌های مردم نهاد در انتقال صحیح اطلاعات و آگاه‌سازی جامعه تاکید کرد.وی افزود: سمن‌ها و تشکل‌های مردم نهاد می‌توانند با ارائه اطلاعات دقیق و مستند، به کاهش التهاب و جلوگیری از سوءاستفاده رسانه‌های بیگانه کمک کنند.حمیدی همچنین با اشاره به اهمیت وحدت و همدلی در شرایط کنونی، از سازمان‌های مردم نهاد خواستند تا در این مسیر نقش فعالی ایفا کنند.معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار در ادامه بیان داشت: ما به عنوان دولت، تلاش خواهیم کرد زمینه را برای فعالیت‌های سازنده تشکل های مردمی فراهم سازیم و امیدواریم با همفکری و تلاش مشترک بتوانیم به ثبات و آرامش در جامعه کمک کنیم و از ظرفیت‌های مردمی برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای کشور استفاده کنیم.این جلسه به عنوان گامی در جهت تقویت همکاری بین دولت و سازمان‌های مردم نهاد و ایجاد بستری برای گفت‌وگو و تبادل نظر در موضوعات مهم اجتماعی و سیاسی استان تلقی می‌شود.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه