روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 چهارشنبه 1 مرداد - شماره 4876

بانک خاورمیانه 250 ریال سود تقسیم کرد

 در پایان مجمع بانک خاورمیانه، صورت‌های مالی تصویب و به ازای هر سهم ۲۵۰ ریال سود تقسیم شد. به گزارش کائنات، مجمع عمومی عادی سالیانه بانک خاورمیانه با حضور بیش از ۸۶درصدی سهامداران برگزار شد. مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:
-درآمدهای عملیاتی بانک طی پنج سال گذشته حدود ۵ برابر شده است. درآمد کارمزدی بانک نسبت به سال گذشته، رشد ۹۲درصدی داشته است.
-نسبت کفایت سرمایه بانک در سال ۱۴۰۳ نیز با رشد همراه بود و به ۱۴.۴درصد رسید. بانک خاورمیانه، جزء معدود بانک‌هایی بوده که از نظر رعایت استاندارد کفایت سرمایه، حائز امتیاز قابل قبول از نظر استانداردها است.
-بانکداری دیجیتال از اصلی‌ترین اهداف این بانک است که در این راستا، دو اپلیکیشن بانکینو و بیسان (مربوط به بازار سرمایه) را راه‌اندازی کرده است. امیدوار هستیم فقط از محل این دو اپلیکیشن، حدود ۱۰ همت درآمد کسب کنیم.
- این بانک تصمیم دارد بیشتر به سمت بانکداری خرد حرکت کند تا شرکتی؛ زیرا منابع خرد و کم‌هزینه و پایدارتری را جذب می‌کند.
-درخصوص وام ۵۰۰ میلیارد دلاری که به پشتوانه شرکت ملی نفت به پیمانکاران آن در جهت توسعه منابع نفتی اعطا گردید، گفته شد: حدود ۳۴۰ میلیارد دلار مانده وصول این حساب است و ریسک اعتباری خاصی درخصوص این تسهیلات متصور نیستیم.
-در پایان مجمع، صورت‌های مالی تصویب و به ازای هر سهم ۲۵۰ ریال سود تقسیم شد.
-بانک در نظر دارد سرمایه خود را از ۷.۵ همت به ۱۲ همت از محل سود انباشته افزایش دهد.
-این افزایش سرمایه با هدف اصلاح ساختار مالی و تأمين حداقل سرمايه مورد نياز بانک‌های غيردولتی انجام می‌شود.
-در نهایت افزایش سرمایه ۶۰درصدی بانک خاورمیانه به تصویب مجمع رسید.

صورت‌های مالی
 سال گذشته بیمه ملت
 به تصویب سهامداران رسید
 صورت‌های سال مالی منتهی به 30 اسفند 1403 بیمه ملت به تصویب سهامداران رسید. به گزارش کائنات، مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت، با حضور ۷۹.۱ درصد سهامداران، سرپرست و اعضای هیئت مدیره، نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار و بیمه مرکزی،حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت برگزار شد.
در ابتدای مجمع، محمدرضا فرهادی‌پور سرپرست و مهدی کشاورز بهادری معاون مالی و اقتصادی شرکت، گزارشی از فعالیت هیئت‌مدیره را درباره عملکرد فنی و مالی بیمه ملت، در سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ به سهامداران ارائه کردند.
در این مجمع، پس از استماع گزارش هیئت‌مدیره، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت و بحث و بررسی پیرامون دستور جلسه، صورت‌های مالی شرکت که شامل صورت وضعیت مالی، صورت سود و زیان، صورت جریان‌های نقدی، یادداشت‌های همراه و گزارش عملکرد هیئت‌مدیره برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ بود، به تصویب اکثریت سهامداران رسید.

در دوران جنگ ۱۲ روزه  صورت گرفت؛
حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی بیمه ایران از بازار سرمایه
 رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران گفت: در راستای ایفای نقش فعال و راهبردی در اقتصاد کشور، بیمه ایران با رویکردی مسئولانه و آینده‌نگر، بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال از بازار سرمایه حمایت کرد.
به گزارش کائنات، علی جباری ضمن اعلام این خبر گفت: در شرایطی که بازار سرمایه تحت تأثیر مستقیم تحولات ژئوپلیتیک و اقتصادی بود؛ بیمه ایران با اتخاذ سیاستی راهبردی، وظیفه خود دانست با قدرت وارد میدان شود و از صنایع مادر و شرکت‌های بنیادی حمایت کند.
وی در ادامه افزود: بخش قابل‌توجهی از این حمایت به سمت صنایع کلیدی از جمله فولاد و مس هدایت شد که علاوه بر ارزندگی سهام، نقش مهمی در اشتغال، تولید و صادرات کشور دارند و هدف ما نه‌تنها حفظ ثبات بازار، بلکه صیانت از منافع سهام‌داران و جلوگیری از انتقال فشارهای روانی به اقتصاد کلان کشور بود.
جباری با تأکید بر اینکه این اقدام بخشی از استراتژی اقتصادی ملی بیمه ایران و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی این شرکت صورت گرفته، خاطرنشان کرد: در کنار ایفای نقش تخصصی در حوزه بیمه‌گری، بر خود فرض دانستیم در روزهای بحرانی، پشتوانه‌ای برای بازار سرمایه و سهام‌داران باشیم و نگاه ما فراتر از منافع کوتاه‌مدت مالی، معطوف به تثبیت اقتصاد ملی و تقویت اعتماد عمومی به بازار سرمایه است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران در پایان تأکید کرد: این اقدام نشان‌دهنده‌ عمق استراتژیک، رویکرد مسئولانه و نگاه ملی بیمه ایران در قبال اقتصاد کشور است؛حمایتی که برگرفته از درک صحیح شرایط حساس منطقه و باور به نقش‌آفرینی فعال در جبهه اقتصادی بیمه ایران، بزرگترین و معتبرترین شرکت بیمه ای کشور است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه