روزنامه کائنات
2

سیاست

1404 يکشنبه 4 خرداد - شماره 4836

معاون وزیر اقتصاد:

۱۰ سال معطلی پالرمو و CFT هزینه زیادی به کشور تحمیل کرد

 رئیس مرکز اطلاعات مالی با بیان اینکه این مرکز مسئول رسمی و قانونی رسیدگی به پرونده ایران در FATF است گفت: این ۱۰ سالی که پرونده رسیدگی به دو معاهده پالرمو و CFT معطل شد، هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل کرد.
از دو لایحه پیش نیاز عضویت ایران در گروه ویژه اقدام مالی، تنها کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (سی اف تی) در نوبت بررسی در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد و الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته (پالرمو) به تازگی با تایید مجمع تبدیل به قانون شده است. کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم موسوم به سی اف تی (CFT) یک کنوانسیون بین‌المللی است که در سال ۱۹۹۹ به منظور مقابله با تأمین مالی تروریسم توسط سازمان ملل متحد تصویب شده‌است. تصویب این لایحه از جمله شرایط حذف دائم ایران از لیست سیاه FATF یا گروه ویژه اقدام مالی علیه پول‌شویی است.
در رابطه اهمیت عضویت ایران در این دو کنوانسیون بین المللی به هادی خانی رئیس مرکز اطلاعات مالی به گفت و گو نشستیم؛ وی امیدوار است که لایحه دوم نیز سریعتر در مجمع به تصویب برسد تا موانع از مسیر عضویت ایران در گروه ویژه اقدام مالی برداشته شود.
خانی گفت: موضوع پالرمو و سی‌اف‌تی همزمان در مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور طیف‌های مختلف کارشناسی و نخبگانی در موضوعات، امنیتی سیاسی و اقتصادی به بحث گذاشته شد؛ ساعت‌ها جلسه کارشناسی در این موضوع در مجمع تشخیص برگزار و بند به بند، خط به خط و کلمه به کلمه کنوانسیون‌های پالرمو و سی‌اف‌تی در ابعاد فنی، حقوقی، سیاست داخلی و خارجی به بحث گذاشته شد و در نهایت در جلسات مشترک کمیسیون‌های مجمع به تصویب رسید.
وی با بیان اینکه فقط لایحه الحاق ایران به کنوانسیون سی‌اف‌تی و رأی گیری آن در صحن مجمع باقی مانده است تا در صحن مجمع طرح و ابهامات مطرح و پاسخ به سؤالات داده شود، ابراز امیدواری کرد که این لایحه نیز در مجمع به زودی به سرانجام برسد.
پذیرش CFT و پالرمو مسیر اقدامات تقابلی FATF را تسهیل می‌کند
رئیس مرکز اطلاعات مالی تأکید کرد: از سال ۱۹۹۸ گروه ویژه اقدام مالی مرتب به ما اعلام کرده و می‌کند که اگر به این دو کنوانسیون ملحق شوید، تعدیل اقدامات تقابلی علیه ایران قابل تصمیم‌گیری است یعنی می‌توانیم با پذیرش این دو کنوانسیون دامنه وسیعی از پیگیری‌ها برای تعدیل اقدامات تقابلی اف‌ای‌تی‌اف علیه کشور را داشته باشیم.
خانی اظهار داشت: تصویب این دو کنوانسیون کمک می‌کند تا مسیر خروج ما از لیست کشورهای پر خطر تسهیل شود؛ البته بارها گفته‌ام برای اینکه از لیست کشورهای پر خطر پولشویی و تأمین مالی تروریسم در اف‌ای‌تی‌اف خارج شویم، شرط لازم آن پذیرش این دو کنوانسیون و شرط کافی آن انجام کامل برنامه اقدام است؛ اما چرا این دو کنوانسیون اهمیت می‌یابد؟ چون با پذیرش این دو کنوانسیون، مسیر تعلیق اقدامات تقابلی برای ما هموار می‌شود.
خانی پیوستن کشور به کنوانسیون CFT را گامی بلند در دستیابی به مزایایی چون مشروعیت‌بخشی بین‌المللی، کاهش فشارهای سیاسی و تحریمی، تسهیل تعاملات اقتصادی و بانکی با دنیا، ارتقای موقعیت دیپلماتیک و چانه‌زنی کشور در پیگیری منافع ملی، بهبود اعتبار و ریسک شهرت کشور و افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران خارجی و … عنوان کرد.
وی اعلام کرد: تا کنون کشورهایی نظیر افغانستان، عراق، پاکستان، سوریه، سودان جنوبی که درگیر پدیده شوم تروریسم هستند و یا کشورهایی نظیر چین، روسیه، کوبا، ونزوئلا و ویتنام با مواضع مستقل در برابر آمریکا و حتی کشورهای همسایه ایران نظیر عربستان، قطر، کویت، امارات، عمان، ترکیه و … این کنوانسیون را پذیرفته‌اند و اینکه ایران در کنار کشورهایی نظیر چاد و سومالی و بروندی و اریتره و توالو در بین ۱۹۰ کشور پذیرنده این کنوانسیون با وجود هزینه‌های قابل توجه وارده به کشور از محل اقدامات تروریستی قرار ندارد، محل بحث است.
کاهش کشورهای مخالف شروط الحاق ایران به معاهدات، بستگی به قدرت چانه‌زنی وزارت خارجه دارد
دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تامین مالی ترویسم مشروط پذیرفتن برخی مواد کنوانسیون‌های سازمان ملل متحد را امری رایج در بین کشورها عنوان و اعلام کرد: اگر این شرایط را کشور دیگری نپذیرد بین دو کشور معاهده جاری نمی‌شود و البته همه اینها به میزان پیگیری وزارت امور خارجه برمی‌گردد تا بتواند با گفت‌وگو با کشورهایی که به شروط ما معترض هستند، تعدادشان کاهش یابد تا معاهده با کشورهای بیشتری در جریان باشد.
۱۰ سال است به بهانه نگرانی از آینده پرونده الحاق ایران به کنوانسیون‌ها را معطل گذاشته‌اند
وی ادامه داد: از سوی دیگر از مخالفان خواهش کردیم برای مباحثی که مطرح می‌کنند سند رسمی ارائه کنند؛ اینکه صرفا نگرانی‌های خود و ترس از آینده را مطرح کنیم، سبب شده تا ۱۰ سال این پرونده معطل بماند البته پرونده ما با اف‌ای‌تی‌اف سابقه‌ای حدوداً ۲۰ ساله دارد؛ بنابراین نمی‌شود گفت به صرف اینکه نگرانیم، کل پرونده را کنار بگذاریم؛ این کار نشدنی است اینها معاهده‌های بین‌المللی است و باید مدیریت کنیم در غیر این صورت برای ما هزینه‌ساز می‌شوند کما اینکه هزینه ایجاد کرده‌اند.
مخالفت برخی نماینده‌های مجلس با کنوانسیون‌ها از روی ناآگاهی است
خانی درباره مواردی که برخی نمایندگان مجلس در مخالفت مطرح می‌کنند، تأکید کرد: این مخالفت‌ها را از روی دغدغه و دلسوزی می‌دانم اما بیش از هر چیز ناشی از ناآگاهی و عدم اشراف علمی و تخصصی به کُنه موضوع است؛ اگر مخالفان در فضای کارشناسی مستندات را بررسی کنند نگرانی‌شان مرتفع می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه