در اکران «زیبا صدایم کن» چه گذشت؟
امین حیایی: مفتخرم
به همکاری دوباره با رسول صدرعاملی
امین حیایی در اکران خصوصی فیلم «زیبا صدایم کن» انفجار و حادثه تلخ بندرعباس و از دست دادن جمعی از هموطنان را به مردم ایران تسلیت گفت و همچنین تاکید کرد که مفتخر است که پس از فیلم «شب» همکاری دوبارهای با رسول صدرعاملی داشته است.
طبق گزارش رسیده، شامگاه ۱۳ اردیبهشت ماه، در اکران خصوصی که در موزه سینما برگزار شد، رسول صدرعاملی، حسن فتحی، کیانوش عیاری، محمد کارت، علی سرتیپی،امین حیایی، فرهاد توحیدی، حبیب اسماعیلی، محمدرضا شریفینیا، سید غلامرضا موسوی، پرویز شهبازی، محسن امیریوسفی، حبیب رضایی، محمد متوسلانی، ابراهیم حقیقی، کریستف رضاعی،سجاد افشاریان، عباس جمشیدی فر، نوید محمودی، ستاره پسیانی، دانش اقباشاوی، ابراهیم حقیقی، کامران حجازی، یونس شکرخواه، خاطره اسدی، رویا جاوید نیا، محمدرضا غفاری، نهال دشتی، اسماعیل علیزاده، محمد مطهریپور، عباس یاری، احمد امینی، حسن علیزاده، امیرحسین فتحی، کیهان ملکی، همچنین حامد علامتی (مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان) و رائد فریدزاده (رئیس سازمان سینمایی) علیرضا تابش، امیر اسفندیاری، لادن طاهری (مدیرفیلمخانه ملی) سید محمد خاتمی حضور داشتند و به تماشای فیلم نشستند. امین حیایی، ستاره پسیانی، ژولیت رضاعی (بازیگر) و سیدمازیار هاشمی (تهیهکننده) سخنان کوتاهی را پیش از آغاز نمایش فیلم که در دو سالن موزه سینما برگزار میشد،مطرح کردند. امین حیایی بازیگر فیلم «زیبا صدایم کن» که برای این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر بوده در ابتدای سخنانش انفجار و حادثه تلخ بندرعباس و از دست دادن جمعی از هموطنان را به مردم ایران تسلیت گفت و برای بازماندگان آرزوی صبر و شکیبایی کرد.
او با اشاره به همکاری دوبارهاش با رسول صدرعاملی یادآور شد: افتخار داشتم در کنار ایشان در فیلم «شب» حضور پیدا کنم و حالا افتخار دیگری است که در یک همکاری دوباره با این کارگردان در فیلم «زیبا صدایم کن» حضور دارم.
امین حیایی اظهار امیدواری کرد که مخاطبان فیلم را دوست داشته باشند.
سیدمازیار هاشمی تهیهکننده فیلم هم ضمن خرسندی از همکاریاش در کنار رسول صدرعاملی و نام بردن از برخی عوامل اصلی فیلم گفت: ما با همراهی یکگروه صد نفره و با تلاش آقای صدر عاملی، امین حیایی، سامان لطفیان مدیر فیلمبرداری و دیگر دوستان، همگی تلاش کردیم که این فیلم ساخته شود و اگر این تیم نبود، فیلم با توجه به آنکه کاملا در سطح شهر و خیابانها شلوغ تهران تولید شده است در ۵۳ جلسه کارش به اتمام نمیرسید. در نهایت امیدوارم تلاش جمعی ما به دل مخاطبان بنشیند. ستاره پسیانی بازیگر در سخنان کوتاهی ضمن خوشامدگویی، از حضور در این گردهمایی اظهار خرسندی کرد و گفت: خوشحالم که فیلم را در کنار مخاطبان برای اولینبار میبینم.
ژولیت رضاعی بازیگر نوجوان فیلم هم که نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر بود در سخنان کوتاهی گفت: خوشحالم که در کنار امین حیایی، رسول صدرعاملی و سیدمازیار هاشمی در این فیلم حضور داشتم، امیدوارم از فیلم خوشتان بیاید.
فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی و تهیهکنندگی سیدمازیار هاشمی محصول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فجر را گرفته است از چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در سینماهای سراسر کشور به نمایش درمیاید.
اسکار ایتالیا به تیموتی شالامه جایزه میدهد
تیموتی شالامه در مراسم اهدای جوایز دیوید دی دوناتلو ۲۰۲۵ ایتالیا تجلیل میشود.
به گزارش ورایتی، تیموتی شالامه در هفتادمین دوره جوایز دیوید دی دوناتلو، که معادل اسکار در جوایز سینمایی ایتالیا است، جایزه دیوید برای تعالی سینمایی را دریافت خواهد کرد. این جایزه ۷ می در مراسمی که به صورت زنده از شبکه ملی Rai ۱ ایتالیا پخش میشود، به این بازیگر اهدا خواهد شد.
پیرا دتاسیس رئیس و مدیر هنری آکادمی سینمای ایتالیا، گفت: ریشه اروپایی و پیشینه آمریکایی تیموتی شالامه، او را به یک بازیگر غیرقابل پیشبینی و یکی از بااستعدادترین بازیگران سینمای بینالمللی امروز بدل کرده است که هم میتواند یک بازیگر مولف باشد و هم یک ستاره که سبکهای جدید خلق میکند.
رئیس آکادمی سینمای ایتالیا در ادامه از بازی شالامه در فیلم ایتالیایی، «مرا با نامت صدا کن»، به کارگردانی لوکا گوادانینو یاد کرد و این بازی را شایسته تحسین خواند. جایزه دیوید برای تعالی سینمایی برای تجلیل از بازیگر فیلمهای باکیفیت و نوآورانه و در عین حال، برای تجلیل از یک شخصیت جهانی اهدا میشود.
«پارتنوپ» پائولو سورنتینو، «جاهطلبی بزرگ» آندرهآ سگره، «ورمیلیو» ماورا دلپرو، «هنر شادی» والریا گولینو و «زمان لازم» فرانچسکا کومنچینی از جمله فیلم های مهمی هستند که امسال برای کسب جوایز دیوید دی دوناتلو با هم رقابت دارند.
تیموتی شالامه ۲۹ ساله و بازیگری فرانسوی- آمریکایی است. او کارش را در نوجوانی با حضور در تلویزیون آغاز و سال ۲۰۱۲ در سریال «هوملند» بازی کرد. نخستین حضور سینمایی او در کمدی-درام «مردان، زنان و کودکان» در سال ۲۰۱۴ بود. شالامی همان سال در فیلم علمی-تخیلی «میانستارهای» کریستوفر نولان حضور یافت و با «مرا با نامت صدا کن» در سال ۲۰۱۷ در عرصه بینالمللی دیده شد و نامزدی اسکار بهترین بازیگر مرد را به دست آورد.
او برای بهتصویر کشیدن باب دیلن در درام زندگینامهای «یک ناشناخته کامل» (۲۰۲۴) برای بار دوم نامزد بهترین بازیگر مرد اسکار شد.
سهیل نفیسی به صحنه میرود
سهیل نفیسی آهنگساز و نوازنده گیتار، با اجرای منتخبی از آثارش ۱۶ اردیبهشت در تالار وحدت و ۱۷ اردیبهشت در تالار رودکی روی صحنه میرود.
سهیل نفیسی متولد ۱۳۴۶، از پیشگامان آهنگسازی و نوازندگی گیتار در حوزه موسیقی تلفیقی است که تمامی رپرتوارهای اجراییاش را از ساختههای خود انتخاب میکند. نفیسی تاکنون چهار آلبوم به نامهای «ری را»، «ترانههای جنوب»، «چنگ و سرود» و «طرح نو» را روانه بازار کرده است و در کنسرتهای پیش رو منتخبی از این آلبومها را اجرا میکند. این قطعات روی اشعاری از حافظ، شفیعی کدکنی، نیما یوشیج، سهراب سپهری و ... ساخته شدهاند.
کنسرت سهیل نفیسی از ساعت ۲۱:۳۰ شامگاه سهشنبه ۱۶ اردیبهشت در تالار وحدت و از ساعت ۲۰ چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در تالار رودکی برگزار میشود.
محمد حاتمی «آرش» را اجرا میکند؛
ما ایرانیان باید به اسطورههای خودمان توجه کنیم
محمد حاتمی از اجرای نمایش «آرش» خبر داد و گفت: آرش مایه افتخار ما ایرانیان است و باید ما به اسطورهها و قهرمانهای حماسی خود بپردازیم.
این کارگردان و بازیگر تئاتر درباره تازهترین فعالیتهای خود گفت: این روزها مشغول برنامهریز برای اجرای نمایش «آرش» هستم و در نظر دارم آن را تابستان اجرا کنم.
او درباره مراحل نگارش این متن توضیح داد: متن ما برگرفته از اسطوره «آرش» شاهنامه خواهد بود. البته در شاهنامه خیلی مفصل به او پرداخته نشده است ولی از طریق کارکترهای دیگر به آن اشاره شده است و ما به کمک همین اشارات و دیگر اشعاری که درباره آرش سروده شده، متن را مینویسیم.
حاتمی در پاسخ به اینکه آیا در نمایشنامه «آرش» خود از نمایشنامه «آرش» بهرام بیضایی نیز بهره میبرد یا نه، گفت: از متن آقای بیضایی استفاده نمیکنیم چون اگر قرار باشد از آن استفاده کنیم، متن ایشان آنچنان جامع و زیباست که باید خودش را به همان شکلی که هست، اجرا کنیم. بنابراین متن ما ارتباطی به متن ایشان ندارد ولی از منظومه «آرش کمانگیر» آقای سیاوش کسرایی استفاده میکنیم. در سالهای دبستان، این شعر در کتاب دبستان نسل ما بود که حالا از کتابها حذف شده است.
این کارگردان با ارایه توضیحاتی درباره شیوه اجرایی نمایشش افزود: در اجرای ما موسیقی نقش مهمی دارد. نمایش ما اجرای بزرگی دارد که با کمک موسیقی زنده و یک ارکستر بزرگ روی صحنه میرود و از آنجاکه قرار است در فضای باز اجرا داشته باشیم، قطعا اجرای ما پیش از مهر ماه باید به پایان برسد. او درباره مراحل آمادهسازی این نمایش گفت: فعلا مشغول نگراش متن هستم و قرار است یکی از دوستانم در این کار مرا همراهی کند. حاتمی با تاکید بر ضرورت توجه به اسطورههای ایران زمین افزود: قصه «آرش» متعلق به ماست و خوب است که ما ایرانیان به اسطورهها و قهرمانان حماسی خود توجه داشته باشیم.
این کارگردان که سال گذشته نمایش «لسانالغیب» را در شیراز اجرا کرده بود، یادآوری کرد: مهر سال گذشته نمایش «لسانالغیب» را در حافظیه شیراز اجرا کردم. این نمایش به سفارش انجمن مفاخر و مشاهیر ایران آماده اجرا و با استقبال خوب تماشاگران رو به رو شد. مشغول برنامهریزی هستم تا دوباره امسال هم همین نمایش را در حافظیه اجرا کنم.
او ادامه داد: متن این نمایش را خود من بر اساس اشعار حافظ و با بهرهگیری از دیگر شعرهایی که مرتبط با حافظ بود، نوشته بودم. قرار بود سال گذشته ۱۰ اجرا در ۱۰ شب داشته باشیم ولی به دلیل تغییر برخی از شرایط، ۱۰ اجرای ما در طول ۴ شب اجرا شد ولی امیدوارم امسال هم اجرای دیگری از آن داشته باشیم.