نصب ترانس سیار ۲۷ مگاولت آمپری
در پست برق فرعی دزفول
معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقهای خوزستان از نصب ترانس موبیل در پست ۱۳۲ کیلوولت فرعی دزفول و برقداری آن خبر داد. احمدرضا بخشی بیان کرد: با تلاش بیوقفه پرسنل این شرکت، عملیات نصب ترانس موبیل در پست ۱۳۲ به ۱۱ کیلوولت فرعی دزفول شامل تأمین تجهیزات، عملیات ساختمانی، نصب و راهاندازی به اتمام رسید و برقدار شد. وی با بیان اینکه ظرفیت این ترانس ۲۷ مگاولتآمپر بوده و ارزش سرمایه¬گذاری آن بالغ بر ۹۵۰ میلیارد ریال است، افزود: این پروژه به تقویت شبکه برق فوق توزیع شهرستان دزفول و در نهایت تامین پایدار برق تابستان و عبور از پیک مصرف منجر خواهد شد. به گفته معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقهای خوزستان با بهرهبرداری از این پروژه، اهداف تعدیل بار ترانس پستهای مدرس و دژپل، افزایش ضریب اطمینان و بهبود پایداری شبکه برق منطقه، افزایش قدرت مانور شرکت توزیع نیروی برق و برق منطقهای و ایجاد ظرفیت جدید جهت برقرسانی به مشترکین و متقاضیان خانگی و عمومی محقق خواهد شد. بخشی بیان کرد: از مهر ماه ۱۴۰۳ تاکنون با احتساب ظرفیت پست فوق در بخش انتقال و فوق توزیع، ۵ پروژه پست با ظرفیت ۲۳۷ مگاولتآمپر با ارزش سرمایهگذاری ۹۲۷۱ میلیارد ریال در شبکه تحت نظارت این شرکت (استان های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد) اجرا گردیده است.
آغاز ارزیابی عملکرد معاونت بهره برداری
شرکت برق منطقهای خوزستان
ارزیابی عملکرد معاونت بهرهبرداری شرکت برق منطقهای خوزستان با حضور ارزیابان اعزامی از شرکت توانیر آغاز شد.
علی اسدی مدیرعامل شرکت در مراسم آغازین ارزیابی عملکرد معاونت بهرهبرداری در سال ۱۴۰۳ بیان کرد: ارزیابی یکی از مقولههای بسیار مهم در هر سازمانی است که به بهبود عملکرد مجموعه منجر خواهد شد. وی افزود: در ارزیابی است که نقاط ضعف و آسیب شبکه مشخص میشود و میتوان برای اصلاح آن گام برداشت. مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان با بیان اینکه حضور گروه ارزیابان باعث تبادل تجربیات بین شرکتها و بهبود بهرهبرداری و نگهداری شبکه خواهد شد، تصریح کرد: احداث ظرفیت جدید در شبکه مهم است اما نگهداری شبکه موجود خیلی مهمتر است. اسدی با اشاره به شرایط سخت اقلیمی خوزستان مانند دماهای بالای ۴۸ درجه و وقوع گرد و خاکهای شدید و ناگهانی بیان کرد: شرایط کار در شبکه برق خوزستان سخت است اما با همدلی و تلاش همکاران این مهم به خوبی در حال انجام است.بر اساس این گزارش علی اصغر خدامراد منگری معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای خوزستان نیز در این نشست گزارشی از وضعیت شبکه برق منطقهای خوزستان ارائه کرد. ترابی رئیس گروه ارزیابان اعزامی از سوی شرکت توانیر ( از برق منطقهای هرمزگان) نیز با اشاره به اهمیت ارزیابی در شناسایی نقاط قوت و ضعف شبکه، گروه ارزیابی ( آقای محمد علیزاده آرانی و خانم کیا از شرکت توانیر، آقای فهیمی از برق منطقهای مازندران، آقای حیدری صادق از برق منطقهای سیستان و بلوچستان و آقای بساطینیا از برق منطقهای غرب) را معرفی و اقداماتی که بنا است مورد ارزیابی قرار بگیرند را تشریح کرد. بر اساس این گزارش در این ارزیابی بنا است تعدادی از پستها، خطوط و مراکز معاونت بهرهبرداری شرکت برق منطقهای خوزستان مورد ارزیابی قرار گیرد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام خبر داد:
بیش از ۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی
در استان ایلام نوسازی شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام گفت:از مجموع ۴۴ هزار و ۲۸۶ واحد مسکونی غیرمقاوم شناساییشده در روستاهای استان ایلام تعداد ۲۸ هزار و ۱۰۶ واحد توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام بهسازی و نوسازی شده است. حبیباله محبی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۶۰۰ واحد مسکونی روستایی در استان ایلام با تلاشهای بنیاد مسکن و همکاری بانکهای عامل در راستای مقاومسازی، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی احداث شده است. وی تاکید کرد: شاخص مقاوم سازی مسکن روستایی در استان ایلام ۶۳ درصد است که از میانگین کشوری (میانگین کشوری ۵۳ درصد است) بالاتر است. مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام تصریح کرد: از سال ۱۳۸۴ تاکنون، با اعطای تسهیلات کمبهره نوسازی و بهسازی مسکن روستایی، شاخص مقاومسازی واحدهای مسکونی در استان ایلام به ۶۳ درصد رسیده است. محبی خاطرنشان کرد: از مجموع ۴۴ هزار و ۲۸۶ واحد مسکونی غیرمقاوم شناساییشده در روستاهای استان، تاکنون ۲۸ هزار و ۱۰۶ واحد توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام بهسازی و نوسازی شده است.
در سال ۱۴۰۳
۶۳درصد تسهیلات بانک قرضالحسنه مهر ایران غیرحضوری پرداخت شد
۵۶درصد افتتاح حسابها و ۶۳درصد وامهای پرداخت شده بانک قرضالحسنه مهر ایران در سال ۱۴۰۳ بهصورت غیرحضوری بوده است. بانک قرضالحسنه مهر ایران بهعنوان یکی از پیشگامان ارائه خدمات غیرحضوری در بین بانکهای کشور به شمار میرود که خدماتی همچون افتتاح حساب آنلاین و درخواست وام آنلاین را برای نخستین بار به مشتریان شبکه بانکی معرفی کرد. در سالهای گذشته این خدمات با استقبال مشتریان و مخاطبان بانک روبهرو شده است. در سال ۱۴۰۳ نیز بخش قابل توجهی از افتتاح حسابها و درخواستهای وام این بانک بهصورت غیرحضوری انجام شده است. کل افتتاح حسابهای صورت گرفته سال قبل ۶ میلیون بوده که از این تعداد ۳میلیون و ۳۷۰هزار مورد معادل ۵۶درصد بهصورت غیرحضوری بوده است. همچنین از کل تسهیلات پرداخت شده در سال ۱۴۰۳ که تعداد آن به ۵ میلیون فقره بالغ میشود، ۳میلیون و ۱۴۰هزار فقره معادل ۶۳ درصد بهصورت غیرحضوری انجام شده است.