روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1404 چهارشنبه 31 ارديبهشت - شماره 4811

چهارمین رویداد اعتراضی در دولت جدید

آغاز تظاهرات علیه ترامپ در سراسر آمریکا

 جنبش‌های مدنی اعلام کرده اند که از روز شنبه تظاهرات گسترده‌ای علیه سیاست‌های ترامپ برگزار خواهند کرد و امیدوارند این اعتراض‌ها به صندوق‌های رای منتهی شود.
به گزارش ان‌پی‌ار، بسیاری از فعالان و گروه‌های مدنی می‌گویند که از امروز تظاهرات و تحصن‌های اعتراضی گسترده‌ای علیه دولت را در شهرهای مختلف آمریکا برگزار خواهند کرد و امیدوارند بتوانند مقاومت فزاینده‌ای در مقابل سیاست‌های ضددموکراتیک ترامپ پیش ببرند.
روز شنبه، «جنبش ۵۰۵۰۱» که خود را یک شبکه غیرمتمرکز معرفی می‌کند، اعلام کرد در حال برگزاری تظاهرات گسترده‌ای است که نام آن را «روز اقدام» ‌نامیده است. این جنبش به معنای ۵۰ اعتراض در ۵۰ ایالت و یک جنبش است.
کارزار «سقوط تسلا» (Tesla Takedown) نیز بنا به گفته سازمان‌دهندگان، آخر هفته بیش از ۱۰۰ اعتراض را برگزار خواهد کرد.
«هانتر دان»، هماهنگ‌کننده مطبوعاتی ملی جنبش ۵۰۵۰۱، می‌گوید که تجمعات سقوط تسلا و سایر تلاش‌های مشابه، بخشی از همین حرکت غیرمتمرکز هستند. به گفته دان، این تلاش گسترده شامل هر اعتراضی است که بر اساس چهار اصل راهنمایی شود: «ما طرفدار دموکراسی هستیم، به حفظ قانون اساسی اعتقاد داریم، با سوء‌استفاده اجرایی مخالفیم، و خشونت‌گریز هستیم.»
به نوشته روزنامه گاردین، مسئولان جنبش مذکور می‌گویند که در سراسر آمریکا بیش از ۴۰۰ تجمع هماهنگ شده که با هدف تبدیل اعتراضات سراسری تا صندوق‌های رای است. برگزارکنندگان تلاش می‌کنند نارضایتی از ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ را به یک جنبش جمعی تبدیل کنند که در نهایت به اقدام در صندوق‌های رای منتهی شود.
این چهارمین رویداد اعتراضی است که از زمان تحلیف ترامپ در ۲۰ ژانویه توسط این گروه برگزار می‌شود. رویدادهای قبلی شامل «روز بدون پادشاه» در روز رؤسای جمهور بود. انتظار می‌رود بیش از ۱۱ میلیون نفر در تظاهرات شرکت کنند.
دان گفت هدف اعتراضات حفاظت از دموکراسی ما در برابر ظهور استبداد در دوران دولت ترامپ است.
اعتراضاتی مقابل منزل جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور در محوطه رصدخانه نیروی دریایی واشنگتن برگزار شد. یک راهپیمایی‌ نیز برنامه‌ریزی شده که از نزدیکی بنای یادبود جرج واشنگتن آغاز و به سوی کاخ سفید حرکت خواهد کرد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه