روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 چهارشنبه 27 فروردين - شماره 4809

بکارگیری اتباع بیگانه در آذربایجان شرقی ممنوع است

آذربایجان شرقی از استان های امن به شمار می رود

  کائنات – لیلا پاشایی : فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از وقوع ۱۸۳ هزار و ۸۴۰ جرم در استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این استان از نظر نرخ وقوع جرم به جمعیت، در رتبه بیست و هشتم قرار داشته و از استان های امن به شمار می رود.
سردار علی محمدی اظهار کرد: استان از نظر نرخ وقوع جرم نسبت به فراوانی نیز در جایگاه یازدهم و در بین استان های بزرگ، جزو استان های امن است.
وی به کشفیات نیروی انتظامی در زمینه سرقت های مهم و خرد نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته بیشتر سرقت های استان از خانه باغ ها، خودرو و منازل صورت گرفته و ۶۱ درصد از سرقت ها کشف شده است.
سردار محمدی همچنین از متلاشی شدن ۱۹۴ باند در زمینه سرقت خبر داد و افزود: ۲۱ هزار و ۲۶۶ قلم کالا در عملیات های پلیس کشف و به مالباختگان عودت شد ضمن اینکه بیشتر سارقان دستگیر شده، غیر بومی و حرفه ای بودند.
سردار محمدی به اختصاص ۲۰۰ دستگاه پابند الکترونیک به استان در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: ۱۴۰ دستگاه از پابندهای اختصاص یافته به پای سارقانی که بالای چهار مورد سرقت داشتند بسته شد و این افراد در کنترل کامل پلیس بودند.
وی ادامه داد: همچنین در طرح نوروزی، پلیس استان با ردگیری این پابندها، موفق به دستگیری سه سارق غیربومی در استان شد.
فرمانده انتظامی استان از دستگیری ۴۱۸ نفر از اراذل و اوباش در استان در سال گذشته خبر داد و گفت: ۸۴ نفر از دستگیر شوندگان از اراذل نوپدید بودند که طی ۲۱۷ مورد عملیات شناسایی و دستگیر شدند.
سردار محمدی بیان کرد: همچنین ۶۷۰ نفر از اراذل درجه یک تا سه در این مدت احضار و برای مواردی از آنها پرونده محاربه تشکیل و به دادگاه معرفی شد.
وی در مورد برخورد با خودروهای شوتی اظهار کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۲۲۵ خودروی شوتی در جاده های استان توقیف و ۲ هزار و ۲۴۲ نفر در این ارتباط دستگیر شدند و از خودروهای آنها ۸۶۰ میلیارد ریال کالای قاچاق کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی استان به بازدیدهای اماکن نیروی انتظامی از صنوف مختلف در سال گذشته اشاره کرد و گفت: ۲۰ هزار و ۴۵۹ مورد بازدید در سال گذشته از صنوف فعال صورت گرفت که نتیجه آن صدور یک هزار و ۳۰۵ مورد اخطار و پلمب یک هزار و ۶۰ واحد صنفی بود. وی همچنین از شناسایی و دستگیری یک هزار و ۳۸۰ نفر از اتباع بیگانه در استان خبر داد و افزود: بکارگیری اتباع بیگانه در استان ممنوع است و پلیس با هر نوع قانون شکنی در این مورد برخورد می کند.
محمدی به برقراری ۶۴ هزار و ۹۱۱ تماس تلفنی با پلیس فتای استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در نتیجه این تماس ها، پنج هزار حساب بانکی تعلیق و از برداشت ۹۸۲ میلیارد ریال جلوگیری شد ضمن اینکه ۶۶۵ میلیارد ریال نیز در حساب ها به منظور جلوگیری از برداشت و سوء استفاده مسدود شد. فرمانده انتظامی استان از افزایش یک درصدی کشفیات مواد مخدر در استان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: پاکسازی مناطق آلوده در این مدت ۹۹ درصد بیشتر شده و ۳۲ منزل و مکان نیز به دلیل فروش مواد با دستور مقام قضایی توقیف و پاکسازی شد.
وی بیان کرد: ۱۱ هزار و ۷۶۰ معتاد متجاهر نیز سال گذشته جمع آوری شد که ۱۹ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۲ داشته است.
محمدی به کشفیات پلیس امنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: کشفیات در این حوزه ۴۹ درصد نسبت به سال قبل بیشتر شده و ارزش ریالی این کشفیات هفت هزار میلیارد ریال است ضمن اینکه ارزش ریالی کشفیات در پرونده های بزرگ و ملی نیز به پنج هزار میلیارد ریال رسید.
وی ادامه داد: ۹۰۷ خودرو در این ارتباط توقیف شده و تمامی فعالیت های اقتصادی زیر ذره بین پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد.
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از کاهش تلفات تصادفات درون و برون شهری در استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: سال گذشته ۹۰۲ نفر در تصادفات جان خود را از دست دادند در حالیکه این رقم در سال ۱۴۰۲، حدود یکهزار و ۲۰ نفر بود.
محمدی ادامه داد: در طرح نوروزی نیز تعداد تلفات درون شهر از ۱۳ نفر در نوروز ۱۴۰۳ به چهار نفر در نوروز ۱۴۰۴ کاهش یافت که ۹ نفر نسبت به مدت مشابه سال قبل کمتر شده و در تصادفات برون شهری نیز از ۳۵ نفر در نوروز ۱۴۰۳ به ۱۹ نفر در نوروز امسال کاهش یافت.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه