دستورالعمل تأسیس و فعالیت صندوقهای قرضالحسنه تصویب شد
دستورالعمل تأسیس و فعالیت صندوقهای قرضالحسنه به منظور توسعه قانونمند این صندوقها و تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات خُرد، ترویج و گسترش سنت قرضالحسنه به تصویب هیئت عالی بانک مرکزی رسید.
به گزارش کائنات، به موجب جز (۲) بند (ج) ماده (۹) قانون پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران «بانک مرکزی مکلف است به منظور تسهیل فرآیند اعطای تسهیلات خُرد، ترویج و گسترش سنت قرضالحسنه و قانونمند شدن فعالیت صندوقهای قرضالحسنه تا پایان سال اول اجرای این قانون دستورالعمل تأسیس و فعالیت صندوقهای قرضالحسنه را به منظور توسعه قانونمند این صندوقها تهیه نموده و به تصویب هیأت عالی بانک مرکزی برساند.»
در این راستا دستورالعمل فوق در هجدهمین نشست مورخ ۲۳/۱۱/۱۴۰۳ هیأت عالی بانک مرکزی به تصویب رسید. بر اساس این دستورالعمل، صندوقهای قرضالحسنه به چهار دسته خُرد، کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم شدهاند.
مطابق ماده ۱۱۰ این دستورالعمل: صندوقهایی که قبل از تصویب این دستورالعمل تأسیس شده و به فعالیت اشتغال داشتهاند، باید ظرف مدت دو سال از تاریخ ابلاغ این دستورالعمل، مطابق شیوهنامهای که به تصویب هیئتعالی میرسد شرایط خود را با مفاد این دستورالعمل تطبیق دهند مگر در مواردی که مهلت دیگری برای آنها در مفاد دستورالعمل قید شده باشد. ضمناً شیوه نامه فوق الذکر در دست تدوین است.
صدور بیش از 77 میلیون
حواله پایا و پل در بانک ملی ایران
تعداد تراکنشهای سامانه های تحت نظارت حوزه نظام های پرداخت بانک ملی ایران طی 12 ماهه سال گذشته شتاب گرفت و رشد قابل توجه و چشمگیری را نشان می دهد.
به گزارش کائنات، طی یک سال اخیر تعداد 77 میلیون و 886 هزار و 38 حواله پایا و پل صادر به درخواست مشتریان صادر شده است.
خدمات انتقال وجه بین بانکی در بانک ملی ایران تحت سامانه های پایا و پل با مبالغ خُرد و کلان برای مشتریان امکانپذیر است.بانک ملی ایران طی سال 1403، تعداد 73 میلیون و 547 هزار و 29 حواله پایا و همچنین تعداد 4 میلیون و 339 هزار و 9 حواله پل به درخواست مشتریان برای انتقال به حساب های دیگر نزد سایر بانک ها در شبکه بانکی صادر کرده به عبارت دیگر شعب بانک ملی ایران روزانه به طور میانگین تعداد بیش از 213 هزار حواله از طریق سامانه پایا به درخواست مشتریان انتقال وجه انجام داده است.
این گزارش نشان می دهد تعداد حواله های صادره پایا و پل در بانک ملی ایران در بازه زمانی یاد شده نسبت به دوره مشابه قبل به ترتیب 19 و 49 درصد رشد داشته است.
لازم به ذکر است، متقاضیان این خدمت می توانند با افتتاح یکی از انواع حساب های جاری، پسانداز و مدتدار بانک ملی ایران نسبت به انتقال وجه به حساب خود یا سایر افراد در سایر بانکها در همان روز از طریق درگاه های حضوری و غیر حضوری اقدام کنند.
آمادگی بانک ایران زمین
برای معرفی حساب وکالتی
جهت خرید خودروهای وارداتی
امکان معرفی حساب وکالتی برای ثبت نام خودروهای داخلی در بانک ایران زمین فراهم است. به گزارش کائنات، متقاضیان خرید خودرو داخلی می توانند تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۳۱ فروردین به مدت ۶ روز از طریق همراه بانک ایران زمین بخش عملیات بانکی، سایت بانک ایران زمین، اپلیکیشن فراز بانک و یا با مراجعه به شعب این بانک در سراسر کشور نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کرده و مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان را به عنوان خودرو داخلی در حساب خود مسدود کنند.
مشتریان گرامی جهت اطلاع بیشتر می توانند با شماره ۲۴۸۰۹-۰۲۱ مرکز ارتباط با مشتریان بانک تماس حاصل کنند.
سهولت در ثبتنام محصولات ایرانخودرو با حساب وکالتی بانک تجارت
مشتریان بانک تجارت میتوانند حساب خود در بانک تجارت را کمتر از یک دقیقه وکالتی کرده و فرآیند ثبتنام خرید در پیش فروش محصولات ایران خودرو را آغاز کنند.
به گزارش کائنات، مشتریان بانک تجارت میتوانند برای استفاده از طرح مذکور و شروع فرایند ثبتنام بهصورت حضوری و غیرحضوری در کمتر از یک دقیقه حساب خود را وکالتی کرده و از این فرصت بهرهمند شوند.
متقاضیان خرید محصولات ایران خودرو میتوانند از طریق سامانه حسابهای وکالتی بانک تجارت به آدرس www.tejaratbank.ir/vekalati فرایند وکالتی کردن حساب را انجام دهند. لازم بهذکر است حداقل مبلغ لازم برای مسدودی حساب در این طرح، 3 میلیارد ریال علاوه بر مبلغ حداقل موجودی در حساب بوده و پس از اعلام نتایج اولویتبندی، مبلغ مذکور قابل برداشت خواهد بود.
مشتریان این بانک میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با مرکز ارتباط مشتریان این بانک به شماره 1554 تماس بگیرند.