چند فیلم مجوزدار در صف اکران هستند؟
در حالی که تا چند هفته آینده، فیلمهای جدیدی راهی اکران میشوند، بیش از ۵۰ فیلم اکران نشده در میان فیلمهای دارای پروانه نمایش باقی هستند.
سال گذشته به بهانه برپایی جشنواره فیلم فجر فعالیت شورای پروانه نمایش که در دولت جدید اعضای آن تغییر کرد، سرعت بیشتری گرفت تا فیلمها به جشنواره برسند. که از بین آثار جشنواره، فقط چهار فیلم «رها»، «موسی کلیمالله»، «پیشمرگ» و «صیاد» تاکنون به نمایش درآمدهاند.
این در حالی است که پیش از آن تعدادی فیلم، مجوز اکران گرفته بودند که در کنار دیگر آثار به جا مانده از جشنوارههای قبل فهرست پر و پیمانی را از فیلمهای پشت خط اکران تشکیل میدهند.
تا پیش از جشنواره فجر سال قبل، «تابستان همان سال» محمود کلاری، «صبح اعدام» بهروز افخمی، «نپتون» محمدابراهیم غفاریان، «دست ناپیدا» انسیه شاهحسینی، «احمد» امیرعباس ربیعی، «مجنون» مهدی شامحمدی، «بهشت تبهکاران» مسعود جعفری جوزانی، «دروغهای زیبا» مرتضی آتش زمزم و «دو روز دیرتر» اصغر نعیمی، «سینما متروپل» محمدعلی باشهآهنگر و «غیبت موجه» عباس رافعی، «وابل» تورج اصلانی، «۲۸۸۸» و «سینما شهر قصه» از کیوان علیمحمدی و علیاکبر حیدری از جمله فیلمهای مجوزدار و اکران نشده بودند که هنوز هم به نمایش درنیامدهاند.
همچنین «زمانی در ابدیت» به کارگردانی محمدمهدی نوروزیان و تهیهکنندگی نیکی کریمی، «رکسانا» به کارگردانی پرویز شهبازی و تهیهکنندگی مسعود ردایی، «بیتار» به کارگردانی جمیل رستمی و تهیهکنندگی حامد حسینی، «عموزادگان» به کارگردانی دانش اقباشاوی و تهیهکنندگی ایرج تقیپور، «خانه ارواح» به کارگردانی کیارش اسدیزاده و تهیهکنندگی امیرشهاب رضویان و «مرد عینکی» به کارگردانی کریم محمدامینی و تهیهکنندگی ابراهیم عامریان وضعیتی مشابه دارند.
بجز اینها، «اصلان» به کارگردانی محمد اسدنیا، «سلام علیکم حاج آقا» به کارگردانی حسین عمویی، «مهمانی از کارائیب» به کارگردانی بهزاد فراهانی، «گمشده» به کارگردانی مریم برزگر، «آن زن از باران آمد» به کارگردانی و تهیهکنندگی علیاصغر شادروان، «پس از عاشقی» به کارگردانی محمدعلی صفورا، «ملودی» به کارگردانی بهروز سبط رسول، «جزیره مینو» به کارگردانی حسین قاسمی جامی، «وحشی» به کارگردانی فاطمه سروش، «لاک پشت و حلزون» به کارگردانی رضا حماسی، «مسخ نرگس» به کارگردانی حامد علیزاده، «آقای گل» به کارگردانی بیژن شیرمز، «برزنگی» به کارگردانی حسین قاسمی جامی، «شوماه» به کارگردانی مژگان بیات از جمله فیلمهایی هستند که طبق خبرهای منتشر شده پروانه نمایش دریافت کردهاند. در کنار اینها، از فیلمهای رونمایی شده در جشنواره فجر سال قبل هم به «زیبا صدایم کن» رسول صدرعاملی، «آبستن» مصطفی و محمد تنابنده، «۱۹۶۸» امیرمهدی پوروزیری، «آنتیک» محمدهادی نائیجی، «اسفند» دانش اقباشاوی، «بازی خونی» حسین میرزامحمدی، «اشک هور» مهدی جعفری، «بازی را بکش» محمدابراهیم عزیزی، «بچه مردم» محمود کریمی، «ترک عمیق» آرمان زرینکوب، «تاکسیدرمی» محمد پایدار، «خاتی» فریدون نجفی، «چشم بادومی» ابراهیم امینی، «خدای جنگ» حسین دارابی، «داد» ابوالفضل جلیلی، «سونسوز» رضا جمالی، «دست تنها» امیرحسین ثقفی، «شاه نقش» شاهد احمدلو، «فریاد» محمدرضا اردلان، «شمال از جنوب غربی» حمید زرگرنژاد، «شوهر ستاره» ابراهیم ایرجزاد، «صددام» پدرام پورامیری، «گوزنهای اتوبان» ابوالفضل صفاری، «کفایت مذاکرات» سهیل موفق، «مرد آرام» بهنوش صادقی، «لولی» رضا فرهمند، «ماریا» مهدی اصغری ازغدی، «ناتور دشت» محمدرضا خردمندان، «سالن ۴» حسین ترکجوش، «ممنوع الخروجی» جلال اشکذری، «رگهای آبی» جهانگیر کوثری و «لاک پشت» بهمن کامیار میتوان اشاره کرد.
البته برخی از فیلمهای جشنواره فعلا مسیر جشنوارهای را دنبال میکنند اما با این حال به این فهرست بلند، فیلمهای «غریزه» سیاوش اسعدی که قرار بود نیمه دوم سال قبل روی پرده رود و احتمالا تا تابستان به اکران درمیآید و نیز «پیر پسر» اکتای براهنی را هم باید اضافه کرد.
«هفت بهارنارنج» به اکران آنلاین آمد
فیلم سینمایی عاشقانه «هفت بهارنارنج» از ۲۶ فروردین اکران آنلاین میشود.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، فیلم سینمایی «هفت بهارنارنج» به کارگردانی فرشاد گلسفیدی و تهیهکنندگی محمد کمالیپور از ساعت ۲۰ فردا سهشنبه ۲۶ فروردین به صورت اختصاصی در پلتفرم فیلم نت عرضه میشود. این فیلم از نیمه اسفند سال گذشته در سینماهای منتخب گروه سینمایی «هنر و تجربه» و برخی پردیسهای سینمایی در سراسر کشور اکران شده و همچنان روی پرده است.
فیلمنامه «هفت بهارنارنج» را احمد رفیعزاده بر اساس طرح و ایدهای از محمد کمالیپور نوشته و در خلاصه داستان آن آمده است: قصه عشق اساطیری شمس و طلعت … .
علی نصیریان، لادن مستوفی، سارا رسولزاده، فرهاد آئیش، هومن حاجی عبداللهی، فرج گل سفیدی، باران سلطانی مقدم و آرشا گل سفیدی بازیگران این فیلم هستند. «هفت بهارنارنج» محصول سال ۱۴۰۱ است و علی نصیریان برای ایفای نقش در این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در چهل و یکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر شد.
دیگر عوامل «هفت بهارنارنج» عبارتند از: مدیر تولید، برنامهریزی و دستیار اول کارگردان: علی نوابی، مدیر فیلمبرداری و طراح صحنه: فرشاد گلسفیدی، دستیار یک فیلمبردار: کیوان محمدینژاد، مدیر صدابرداری: امیر حاتمی، طراح گریم: زهره سیهپوش، مجری گریم و سرپرست: محمدرضا سیهپوش، دستیار طراح صحنه: جواد بهبودی، مدیر صحنه: آرمین حیدری، طراح لباس: راحله سالم، تدوین: بابک قائم، طراحی و ترکیب صداها: حسین مشعلی و امید محمدیپور، موسیقی: پیام آزادی، میکس و مسترینگ: مهرداد اسماعیلپور، طراح جلوههای بصری و اصلاح رنگ: علی تصدیقی، طراح لوگو و پوستر: محمدرضا شریفینیا، گرافیک پوستر: حانیه صادقی، تیتراژ و تیزر: یوسف بخشایش عکاس: حسن شجاعی، تصویربردار پشت صحنه: مجتبی کوهکن، مشاور رسانهای: مریم قربانینیا.
برای تماشای این اثر نیاز به خرید اشتراک فیلمنت نیست و خرید بلیت آن به قیمت ۱۰۰هزار تومان در بخش سینما آنلاین این پلتفرم امکانپذیر است.
فرهاد آییش «ونگوگ» میشود
فرهاد آییش با بازی در نمایش «باد زرد ونگوگ» به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی، ایفاگر نقش این نقاش شناختهشده هلندی میشود.
به گزارش مشاور رسانهای اثر، نمایش «باد زرد ونگوگ» تازهترین نمایشی است که علیرضا کوشک جلالی قصد اجرای آن را دارد. قرار است این نمایش به تهیهکنندگی آزیتا موگویی پاییز امسال در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برود.
این اثر نمایشی نگاهی نو به زندگی ونسان ونگوگ، نقاش مشهور هلندی خواهد دارد که متن آن را نیز کوشک جلالی خود به نگارش درآورده است.
آییش پیشتر با بازی در نمایشهای «سقراط»، «گالیله» و «شوایک سرباز سادهدل» به عنوان بازیگر در تالار وحدت و سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است. وی همچنین نمایشهای «پنجرهها»، «کرگدن» و «هفت شب با مهمانی ناخوانده در نیویورک» را به عنوان کارگردان در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برده است.
علیرضا کوشک جلالی کارگردان نام آشنای تئاتر کشورمان هم با وجود اینکه در آلمان زندگی میکند، در رفت و آمدهای پیوسته خود، نمایشهای گوناگونی را در شهرهای مختلف ایران و همچنین شهرهای مختلف اروپایی به صحنه برده است. وی برنده جایزه افتخاری تئاتر شهر کلن آلمان در سال ۲۰۱۶ بوده و پیش از این، اجرای موفقی از نمایش «خدای کشتار» نوشته یاسمینا رضا و نمایشهای «راهزنان» و «بازرس» را در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برده است.
آزیتا موگویی تهیهکننده و کارگردان سینما پیش از این تهیهکنندگی نمایشهایی مانند «آئینههای روبرو»، «روزهای رادیو»، «گالیله» و «قصه ترانههای ماندگار» را بر عهده داشته که در تالار وحدت، سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر و کاخ سعدآباد، اجرا و با اقبال تماشاگران روبهرو شدهاند.
فرهاد آییش و آزیتا موگویی پیشتر در نمایش «گالیله» با یکدیگر همکاری داشتهاند اما «باد زرد ونگوگ» نخستین همکاری این سه چهره هنری است که پاییز امسال روی صحنه میرود. دیگر بازیگران و عوامل این نمایش در خبرهای بعدی اطلاعرسانی میشود.