روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 سه‌شنبه 26 فروردين - شماره 4808

ثبت بالاترین رکورد در بازدید از جشنواره لاله‌های کرج


 کرج – سیروس رنجبرکهن: شهردار کرج گفت: یازدهمین جشنواره لاله‌های کرج با استقبال بی‌نظیر شهروندان و گردشگران در بازدید از این مجموعه، به کار خود پایان داد.
مهرداد کیانی با بیان شکسته شدن رکورد بازدید گردشگران از یازدهمین جشنواره لاله‌هایِ کرج، اظهار کرد: در دو روز پایانی و تعطیلات آخر هفته بیش از ۱۰۰ هزار بازدید در این جشنواره به ثبت رسید، که این استقبال بی‌نظیر فراتر از انتظار پیش‌بینی شده بود.
کیانی افزود: برغم شرایط نامساعد آب‌وهوایی در اروپا و کاهش دسترسی به پیاز لاله، مجموعه مدیریت شهری کرج موفق شد ۱۵۰ هزار پیاز تازه هلندی در ۱۵ واریته مختلف و ۷۰ هزار پیاز مانده از سال قبل را در باغ گل‌ها بکارد و علاوه بر لاله‌ها، حدود ۵۰۰ هزار گل فصلی رنگارنگ و بهاری در این دوره از جشنواره به نمایش گذاشته شد. شهردار کرج ادامه داد: جشنواره لاله‌ها طی سال‌های اخیر به یک برند و نماد برای شهر کرج تبدیل شده که توانسته جمعیت زیادی از شهروندان کرجی، استان البرز و حتی سایر استان‌های کشور را به خود فرا خوانده و نام و آوازه این کلانشهر را در سطوح مختلف برجسته و مطرح کند.
وب گفت: تلاش هشت ماهه بیش از ۴۰۰ نفر از عوامل اجرایی از آذرماه سال گذشته بر این اصل استوار بود تا با برنامه‌ریزی و نظارت دقیق، خدشه‌ای به این برند وارد نشود.
به گفته کیانی، یازدهمین جشنواره لاله‌ها که از ۱۵ فروردین‌ماه آغاز شده بود، پس از ثبت یک هفته خاطره‌هایِ ماندگار، به کار خود پایان داد و به دلیل بهسازی و بازکاشت گل‌های جدید، مجموعه باغ گل‌ها از ۲۶ لغایت ۲۸ فروردین به مدت سه روز تعطیل خواهد بود. شهردار کرج در پایان سخنان خود ضمن ارزیابی مثبت از این جشنواره اضافه کرد: ساخت سردیس و پرتره مفاخر البرز در قالب ورکشاپ زنده، موسیقی اقوام و پاتوق هنر، گل‌آرایی، طراحی و نصب المان‌های جدید، افزایش ظرفیت پارکینگ پارک چمران و اصلاح ورودی‌ها و خروجی‌ها برای تردد آسان‌تر و جلوگیری از تشکیل صف‌های طولانی و امکان تهیه بلیت الکترونیکی از اقداماتی بوده که در این دوره از جشنواره انجام شده است.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه