مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب:
نفت به سرمایهگذاریهای جدید نیاز دارد
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب سرمایهگذاری در صنعت نفت را فرصتی مناسب برای فعالان اقتصادی دانست و گفت: ریسک کمتر و بازدهی بالا، سرمایهگذاری در صنعت نفت را به یک فرصت تبدیل کرده است.
به گزارش کائنتا و به نقل از شرکت ملی نفت ایران، ابراهیم پیرامون با اشاره به اهمیت برگزاری رویداد «تحول در سرمایهگذاری و توسعه در بالادست نفت و گاز ایران» اظهار کرد: صنعت نفت و گاز یکی از بهترین محلها برای سرمایهگذاری در تولید بهشمار میرود که اتفاقاً با شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری انتخاب شده است، همسویی دارد. وی با اشاره به فرصتهای موجود در حوزه سرمایهگذاری در صنعت نفت و توسعه میدانهای نفتی تأکید کرد: بسیاری از میدانهای ما یا هنوز توسعه نیافتهاند، یا توسعه آنها کامل نشده است و حتی میدانهای قدیمی نیز نیازمند توسعه هستند، بنابراین برای اینکه بتوانیم از ظرفیتهای فعلی آنها نگهداری کنیم، یا آن را افزایش دهیم به سرمایهگذاریهای جدید در این حوزه نیاز داریم. مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر ضرورت بازسازی تجهیزات قدیمی نفت تأکید کرد و گفت: با توجه به اهمیت بازسازی این تجهیزات در ارتقای بهینهسازی تولید، طیف وسیعی از فرصتهای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف نفت و گاز وجود دارد که میتواند فرصتهای ایدهآلی برای سرمایهگذاران مهیا کند.
رویداد تحول در سرمایهگذاری و توسعه در بالادست نفت و گاز ایران دوم اردیبهشت در تهران برگزار میشود.
رئیس صندوق توسعه ملی اعلام کرد؛
توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر
با منابع صندوق توسعه ملی
رئیس صندوق توسعه ملی اعلام کرد: این صندوق محدودیتی برای تامین منابع لازم در جهت توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر ندارد. به گزارش کائنات، مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی گفت: این صندوق آمادگی کامل برای تأمین مالی تمام طرحهای راه اندازی نیروگاههای تجدیدپذیر به منظور رفع ناترازی انرژی را دارد و محدودیتی برای تأمین منابع لازم ندارد. مهدی غضنفری ادامه داد: فعلاً برای تأمین مالی بخش خصوصی مشکلی نداریم و از متقاضیان خواهشمندیم به بانکهای عامل مراجعه کنند و پرونده تشکیل دهند؛ ما نیز از طریق بانکهای عامل این منابع را در اختیار آنها میگذاریم. رئیس صندوق توسعه ملی تصریح کرد: ساتبا برای اتصال به شبکه نیروگاهها، هزینهای دریافت نمیکند تا برای سرمایهگذاران این حوزه مشوق باشد. مهدی غضنفری گفت: سرمایه گذاری در حوزه تجدیدپذیرها برای صنایع بزرگ صرفه اقتصادی دارد چرا که از زیان ناشی از کمبود برق جلوگیری میکند.
سرپرست سازمان امور عشایر کشور:
تولید انرژی خورشیدی
در جامعه عشایر خوب پیش نمیرود
سرپرست سازمان امور عشایر کشور درباره واگذاری سالانه ۲۰ هزار پنل خورشیدی به جامعه عشایری، گفت: این واگذاری زیر ۲۰ درصد است.
به گزارش کائنات، کشور با ناترازی انرژی مواجه است و در این راستا نصب پنلهای خورشیدی و تولید انرژی پاک در دستور کار دولتها در چند سال اخیر بوده است.
یکی از بخشهایی که قرار است در تأمین انرژی سبز از خورشید کمک کننده باشند جامعه عشایری کشور است. بر اساس برنامهریزیهای انجام شده قرار بود سالانه ۲۰ هزار پنل خورشیدی در اختیار عشایر قرار بگیرد تا ضمن تأمین برق مورد نیاز خود، باقی را در اختیار دولت قرار دهند. ابتدا قرار بود این کار با اولویت عشایر فاقد برق در دو قطب ییلاق و قشلاق انجام شود، اما تمامی عشایر با مراجعه به سازمان عشایری استان خود و پس از ثبت نام و واریز ۱۰ درصد از وجه در نظر گرفته شده (۱۰ درصد آن را عشایر و ۹۰ درصد را دولت یا وزارت نیرو پرداخت میکند)، میتوانند صفحه خورشیدی دریافت کنند. همچنین بر اساس تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۳ برای برقرسانی به عشایر از محل سامانههای قابل حمل خورشیدی و انرژیهای تجدیدپذیر ظرفیتهای خوبی در نظر گرفته شده است.