روزنامه کائنات
6

انرژی

1404 شنبه 23 فروردين - شماره 4805

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت:

شبکه ارتباطی روابط عمومی‌های صنعت نفت تقویت شود

 مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت، ایجاد جریان‌های ارتباطی مثبت و پایدار میان سازمان و روابط عمومی را گامی اساسی برای مدیریت بهتر بحران‌ها و دستیابی به اهداف سازمانی دانست و گفت: شبکه ارتباطی میان شرکت‌های تابعه وزارت نفت برای استفاده از همه ظرفیت‌ها به بهترین شکل باید تقویت شود.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، مجید بوجارزاده در انتخابات پنجمین دوره شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی منطقه یک صنعت نفت با تأکید بر اهمیت تقویت سیاست‌های کلی روابط عمومی‌های صنعت نفت اظهار کرد: دستاوردها و اتفاق‌های مهمی در صنعت نفت طی هفت ماه گذشته رخ داد که برخی از آنها به‌دلیل همزمانی در انتقال دولت، جدید و پیچیده بود. وی با اشاره به ورود به فصل سرما در آغاز به‌کار دولت چهاردهم و مشکلات عدیده‌ای که وجود داشت، افزود: سرما در سال ۱۴۰۳ زودتر از همیشه آغاز و در مقایسه با سال‌های گذشته، میانگین دما در کل کشور حدود ۳.۵ درجه کاهش داشت. این کاهش دما در برخی ماه‌ها بیشتر بود که مواجهه با آن نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و فوری برای تأمین انرژی کشور را بیشتر کرد.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت ادامه داد: در این راستا آنچه مهم بود انسجام و هماهنگی کامل بدنه وزارت نفت با هدایت، راهبری و درایت وزیر نفت و انتصاب مدیران متخصص و باتجربه در حوزه‌های مختلف بود که سبب شد صنعت نفت در ایفای وظایف خود در زمستان سخت گذشته سربلند باشد.
*مدیریت مصرف انرژی در شرایط دشوار
بوجارزاده با بیان اینکه مصرف گاز در پاییز پارسال در مقایسه با سال‌های گذشته به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافت و از حدود ۴۲۰ میلیون مترمکعب در بخش خانگی و تجاری در اوایل آبان به ۷۱۶ میلیون مترمکعب در اوج زمستان رسید که این افزایش، چالش‌های فراوانی برای مدیریت تأمین سوخت ایجاد کرد، تصریح کرد: همکاران ما در چهار شرکت اصلی وزارت نفت، اعم از شرکت‌ ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با انسجام و تلاش بی‌وقفه توانستند بحران‌ها را مدیریت کنند. وی با اشاره به اینکه در تعطیلات نوروزی امسال (۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین)، با انجام بیش از ۵۰۰ میلیون سفر، حدود ۳ میلیارد لیتر بنزین در کشور مصرف شد، افزود: با مدیریت و تلاش‌های ویژه و پیش‌بینی‌های انجام شده، به لطف خدا هیچ مشکلی در تأمین سوخت وجود نداشت.
*لزوم تقویت شبکه‌های ارتباطی صنعت نفت
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت بر ضرورت تقویت شبکه‌های ارتباطی در صنعت نفت تأکید و تصریح کرد: شبکه ارتباطی میان شرکت‌های تابعه را باید قوی‌تر کرد تا از ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف به بهترین شکل استفاده شود. برای رسیدن به این هدف، استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و ابزارهای ارتباطی پیشرفته ضروری است. بوجارزاده با اشاره به نقش کلیدی روابط عمومی در مدیریت بحران‌های صنعت نفت اظهار کرد: روابط عمومی باید به‌عنوان مرکز هماهنگی عمل کند و انسجام میان بخش‌های مختلف را فراهم سازد.

سخنگوی صنعت برق:
تغییر ساعت معادل نیروگاه اتمی بوشهر
 صرفه‌جویی به همراه دارد
 سخنگوی صنعت برق گفت: تغییر ساعت رسمی کشور معادل نیروگاه اتمی هزار مگاواتی بوشهر صرفه‌جویی در مصرف برق به همراه دارد.
به گزارش کائنات و به نقل از پاون، مصطفی رجبی مشهدی اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی در اواخر سال ۱۴۰۱ تصمیم گرفت اختیار دولت در زمینه تغییر رسمی ساعت کشور را در اختیار بگیرد، از این رو دو سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ امکان تغییر رسمی ساعت کشور را نداشته‌ایم. وی افزود: برآورد شده که تغییر ساعت حدود یک درصد و یا بیشتر از آن در اوج بار شبانه تاثیرگذار است و شرکت مدیریت شبکه برق ایران برآورد کرده که معادل نیروگاه هزار مگاواتی اتمی بوشهر از محل تغییر ساعت رسمی کشور صرفه جویی شود. مدیرعامل توانیر اضافه کرد: باتوجه به این که در شرایط ناترازی هستیم هیات محترم وزیران لایحه دوفوریتی را به تصویب رساند که با توجه به آن درخواست کرده که این اختیار مجددا به دولت بازگردد تا هیئت وزیران بتواند در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور تصمیم‌گیری کند.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه