روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 چهارشنبه 20 فروردين - شماره 4804

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد:

۷ برنامه کلان شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد در جذب سرمایه‌گذار برای تولید انرژی خورشیدی

 مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد: امکان واگذاری زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی استان فراهم شده و به زودی وارد فاز اجرا خواهد شد.
مسلم فلاح‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان یزد از تصویب شهرک خورشیدی اشکذر به مساحت ۴۹ هکتار در مجاورت جاده یزد-طبس خبر داد و گفت: با موافقت کمیسیون ماده ۲۱ واگذاری مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی، شهرک خورشیدی اشکذر در مرحله آماده سازی و تامین زیرساخت برای واگذاری به سرمایه گذاران است.
فلاح زاده عنوان کرد: کد تخصیص زمین برای دو شهرک خورشیدی سریزد به مساحت ۳۰ هکتار و شهرک صنعتی ابراهیم‌آباد مهریز به مساحت ۲۰ هکتار فرآیند تخصیص آن‌ها در کمیسیون ماده ۲۱ واگذاری مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی در دست پیگیری است.
فلاح زاده با اشاره به تغییر کاربری دو ناحیه صنعتی به خورشید تسریع کرد: با تغییر کاربری بخش توسعه ناحیه صنعتی پشتکوه به مساحت ۱۹ هکتار و ناحیه صنعتی بهاباد به مساحت ۴۹ هکتار ، از صنعتی به خورشیدی موافقت شده است و امیدواریم در سالی که به سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده، بتوانیم زمینه این امر مهم را در استان برای تولید انرژی فراهم کنیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد گفت: امکان واگذاری زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱ شهرک و ناحیه صنعتی استان فراهم شده و به زودی وارد فاز اجرا خواهد شد.
فلاح زاده با اشاره به اعلام آمادگی متقاضیان برای احداث شهرک‌های انرژی خورشیدی گفت: تاکنون سه متقاضی بخش خصوصی درخواست خود را برای احداث شهرک خورشیدی اعلام کرده اند که مراحل عقد قرارداد و صدور پروانه تأسیس آن‌ها نیز در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد با اشاره به موافقت این شرکت برای نصب پنل های خورشیدی بر روی سقف سوله‌های واحداهای صنعتی اظهار کرد: طبق ضوابط ابلاغی، رویکرد شرکت شهرک‌های صنعتی یزد بر استقرار پنل‌های خورشیدی بر روی سقف کارخانه ها یک رویکرد موافق است و واحد های صنعتی اجازه نصب پنل‌های خورشیدی روی سوله‌های صنعتی خود را دارند.
خبر 10
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد خبر داد:با اعمال برنامه‌های مدیریت بار برای مشترکین صنعتی ،خاموشی ها در بخش خانگی اعمال نمی شود.
 🔹مهندس محمدجواد جلیلی اعلام کرد: با پیگیری‌های مؤثر استاندار یزد و نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی تصمیم گرفته شد تا برنامه‌های مدیریت اضطراری بار از مشترکین خانگی برداشته و قطع برق برای مشترکین خانگی اعمال نشود.
🔹وی با اشاره به اقدامات موثر انجام‌شده برای تأمین برق استان افزود:
در حال حاضر برنامه‌های مدیریت بار تنها به مشترکین صنعتی اعمال می‌شود تا بتوان ضمن تأمین برق پایدار برای بخش خانگی، از بروز ناپایداری در شبکه جلوگیری کرد.
🔹این مسئول درباره دلایل شرایط فعلی شبکه برق توضیح داد:خشکسالی کم‌سابقه باعث شده ظرفیت تولید برق از نیروگاه‌های برق‌آبی به یک‌سوم میزان سال گذشته کاهش یابد و این در حالی است که ذخیره این ظرفیت برای ماه‌های گرم‌تر سال از جمله تیر و مرداد ضروری است.
🔹وی اضافه کرد:نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت ۱۰۰۰ مگاوات به دلیل تعمیرات از مدار خارج شده و به دلیل نبود امکان تعمیر در زمستان، بخشی از نیروگاه‌های حرارتی نیز هم‌اکنون در حال سرویس و تعمیر هستندکه این موضوع نیز بر ظرفیت تولید برق کشور تأثیر گذاشته است.
🔹مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد ضمن قدردانی از همکاری صنایع، تأکید کرد: عبور از این دوره نیازمند همراهی و مدیریت مصرف از سوی مشترکین است و امیدواریم با مشارکت همه بخش‌ها، تابستانی آرام و بدون قطعی گسترده در پیش داشته باشیم.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد
انبار بورس زعفران در خراسان شمالی
در سال جاری راه‌اندازی می‌شود
محمد حیدریان- مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از راه اندازی انبار بورس زعفران در این استان طی امسال خبر داد.
صفدر صفدری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه ۹ درصد از زعفران کشور در خراسان شمالی تولید می‌شود، اظهار کرد: با راه اندازی این انبار، کشاورزان می‌توانند محصول خود را در محل استانداری ذخیره سازی و سپس از طریق بورس به فروش برسانند.
وی گفت: در حال حاضر این پروژه ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تسهیلات تبصره ۱۸ برای تکمیل هرچه سریع‌تر آن اختصاص یافته است.
صفدری با بیان اینکه در این استان ۴۲۳ نوع گیاه دارویی تولید می‌شود، افزود: تولید گیاهان دارویی در این استان در عرصه‌های منابع طبیعی و در مزارع است.
وی ادامه داد: خراسان شمالی رتبه سوم در تولید زعفران، رتبه چهارم در تولید زیره سبز و در مجموع رتبه هفتم تولید گیاهان دارویی را دارد.
این مقام مسئول بیان کرد: ۱۵.۷ درصد از زیره سبز کشور در این استان تولید می‌شود و در مجموع ۴۶۰۰ نفر بهره بردار گیاه دارویی در این استان وجود دارد.
به گفته وی، ۸۷ هزار و ۵۰۰ هکتار عرصه طبیعی زیرپوشش گیاهان دارویی باریجه، کتیرا، زرشک، آنغوزه، گون و ... است و در ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع استان نیز گیاه دارویی کشت می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه