روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 چهارشنبه 20 فروردين - شماره 4804

معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی:

سازمان نظام‌مهندسی دو همت گردش مالی دارد

 معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی گفت: گردش پولی سازمان نظام‌مهندسی در ۳۱ استان حدود دو همت است. ۶۰ درصد از این دو همت مربوط به حقوق و مزایا می‌باشد و ۲۰ درصدش مربوط به تجهیزات و امور اداری است و ۲۰ درصد دیگر آن برای توسعه است.
به گزارش کائنات، علی‌اصغر یوسف‌نژاد در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی درباره ارزیابی نتایج اجرا و آسیب شناسی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان عنوان کرد: در مورد خدمات مهندسی، نقطه نظراتی که کمیسیون محترم عمران اشاره کرده است را به آن واقف هستیم. بومی‌سازی بعضی از این پیشنهادات و نقطه نظرات از نظر خدمات مهندسی و بحث عدم تمرکز مدیریت هم مورد نظر دوستان بوده است. نهاد نظام‌مهندسی چهار رکن دارد. یک رکن آن استانداران هستند. رکن دوم آن وزارت راه و شهرسازی رکن سوم آن  شهردار و رکن بعدی مرکز استان است. در خیلی از استان‌ها عملکرد این ارکان قابل دفاع است. گردش پولی که در این ۳۱ استان داریم حدود دو همت است. ۶۰ درصد از این دو همت مربوط به حقوق و مزایا می‌باشد و ۲۰ درصدش مربوط به تجهیزات و امور اداری است. ۲۰ درصد دیگر آن برای توسعه است. بنابراین گردش پولی بسیار زیاد ندارد که بخواهیم آن راخارج کنیم.
وی ادامه داد: در بهار امسال با تمام ذینفع‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی مرتبط و نهادهای تخصصی ذی‌ربط یک سمیناری داریم که راجع به همین آسیب شناسی بخش ساختمان و نظام مهندسی است و شما هم می‌دانید که بهترین قانون برای تصویب، قانونی‌ است که ذینفع‌ها در آن دخالت داشته باشند و ذینفع‌ها بر سر آن توافق داشته باشند.  ما در کنار کمک‌ها و مذاکرات‌های فنی و تخصصی که دارد انجام می‌گیرد، خودمان هم یک سری نقطه نظرات داریم و آن را به کمیسیون ارائه می‌دهیم.
وی تاکید کرد: در مورد رفع انحصار نیز صحبت شده اشاره شده که به نظر من با اصلاح آیین نامه این اصلاح اتفاق خواهد افتاد. اگر بعضی از آیین نامه‌ها در قالب قانون بیاید، ما تابع آن هستیم و بر روی آن نظر مساعد داریم. بنابراین در مورد انبوه سازان، در مورد کاردانان فنی، در مورد مراکز آموزش عالی مرتبط، اگر دخالت از سوی نظام مهندسی وجود داشته باشد، به نظر من واقع‌بینانه‌تر و منطقی‌تر خواهد بود.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه