روزنامه کائنات
2

سیاست

1403 سه‌شنبه 21 اسفند - شماره 4794

نباید اجازه دهیم پدیده‌های اجتماعی، امنیتی شوند

 اسکندر مومنی بر لزوم پرهیز از نگرش امنیتی به پدیده‌های اجتماعی و حل مسائل این حوزه با سازوکار‌های مربوط به آن‌ها تأکید کرد.
نشست صمیمانه مدیران اصناف هنری و برخی هنرمندان پیشکسوت با اسکندر مؤمنی وزیر کشور برگزار شد. مؤمنی در این نشست با بیان اینکه در این نشست بیشتر قصد داریم شنونده باشیم، گفت: تلاش می‌کنیم در حوزه وزارت کشور بتوانیم برای استمرار فعالیت‌های هنری کمک کنیم و در کنار شما باشیم.
وزیر کشور با بیان اینکه جامعه بدون هنر مفهوم نیست، گفت: برای مثال تاریخ را در کتاب‌ها و نوشته‌ها می‌خوانیم؛ اما وقتی تبدیل به فیلم و سریال می‌شود، زندگی آن شخصیت تاریخی و یا قهرمان ملی برای همیشه ماندگار می‌شود.
مؤمنی ادامه داد: معمولاً وزارت کشور بیشتر از جنبه‌های سیاسی و امنیتی شناخته می‌شود و جنبه‌های اقتصادی و اجتماعی آن مغفول مانده است. رویکرد جدید ما در وزارت کشور این است که روی جنبه‌های اجتماعی و اقتصادی وزارت کشور بیشتر کار کنیم.
وزیر کشور افزود: نباید اجازه دهیم پدیده‌های اجتماعی، امنیتی شوند و باید مسائل اجتماعی را با سازوکار‌های مربوطه حل کنیم. مومنی گفت: امروز سازمان امور اجتماعی کشور که از سازمان‌های تابعه وزارت کشور است، با رویکردی جدید، حمایت از هنرمندان را در دستور کار قرار داده و در جشنواره فجر امسال هم از ۲ فیلم حمایت کرد.
مومنی با اشاره به تجارب گذشته خود در تعامل با اهالی هنر افزود: اقدامات هدفمند و مشترک با رسانه‌ها و هنرمندان بیشترین نقش را در تغییر رفتار دارد و این جلسات را با شما هنرمندان ادامه خواهیم داد.
بطحایی: امروز در حوزه اجتماعی به هنر و هنرمندان نیاز داریم
سید محمد بطحایی معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز در این نشست گفت: چند هفته پیش جلسه‌ای با استادان جامعه‌شناسی داشتیم و مسائل و پدیده‌هایی که در جامعه با آن مواجهیم، بی‌پرده مطرح و قرار شد که این نشست‌ها ادامه پیدا کند. معاون وزیر کشور خطاب به هنرمندان حاضر در نشست گفت: در حوزه اجتماعی برای افزایش نشاط و امید به هنر شما نیازمند است. بطحایی تأکید کرد: ورود هنر و اهمیت قائل شدن برای تولیدات هنری می‌تواند به حل مشکلاتی که امروز در جامعه با آن مواجهیم، کمک کند. محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه هنرمندان، علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما، شهرام گیل‌آبادی مدیرعامل خانه تئاتر، فاطمه راکعی مدیرعامل انجمن شاعران ایران، اتابک نادری سرپرست اداره کل هنر‌های نمایشی، ایرج راد رئیس هیأت مدیره خانه تئاتر، بهرام کلهرنیا رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران و رئیس شورای عالی خانه هنرمندان ایران، پژمان بازغی رئیس انجمن بازیگران سینما، فریبا کوثری، کمال تبریزی، مهدی فرجی، فرهاد توحیدی، علیرضا حسینی و محمدرضا شفیعی از حاضران در این نشست بودند. درک متقابل هنرمندان و مسئولان و تعریف مشترکی از منافع ملی و امنیت، تحمل نگاه نقادانه و دلسوزانه در سینما، خدمت فرهنگی مسئولانه، وضعیت امروز صنوف هنری، مسائل و دغدغه‌های هنرمندان، فرآیند نظارت بر تولیدات، لزوم هم‌افزایی استانداری‌ها با خانه سینما، نقش محوری وزارت کشور برای راهبری اجتماعی و ... از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.


مخبر: از تولید گوشی‌های ایرانی
به شرط کیفیت بالا حمایت می‌شود
 مشاور و دستیار رهبری انقلاب از فناوران تولید گوشی‌های تلفن همراه ایرانی خواست با بالا بردن کیفیت محصولات خود و کسب استانداردهای بین‌المللی در این بخش اشتیاق دولت و سرمایه‌گذاران را در این عرصه افزایش دهند. محمد مخبر در دیدار جمعی از نخبگان و صاحبان صنایع در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات با اشاره به اهمیت نقش شرکت‌های فناوری در اقتصاد مقاومتی، گفت: شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باید با مقاومت و پشتکار، به سمت بین‌المللی‌ شدن خود حرکت کنند. این بخش می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی مانند سازمان‌های بریکس و شانگهای، جایگاه خود را در بازارهای جهانی تقویت کند. فروش خدمات و کالاهای باکیفیت شرکت‌های فناور در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌تواند توسعه‌ای چشمگیر به همراه داشته باشد. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیانی که به‌درستی توقع تامین ارز دارند، شرطش داشتن درآمد ارزی است. در این زمینه می‌توان از ظرفیت بالای شانگهای و بریکس استفاده کرد و دانش و خدمات فناوری اطلاعات باکیفیت و پیشروی ایرانی را به کشورهای عضو این ساختار عظیم اقتصادی بین‌المللی صادر کرد. این امر می‌تواند شرکت‌های ما را با توسعه چشمگیر همراه کند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه