مدیرعامل شرکت عمران پرند:
افزایش وام مسکن، از توقف پروژهها جلوگیری میکند
مدیرعامل شرکت عمران پرند با اشاره به برنامهریزی برای تحویل چهار هزار و ۵۰۰ واحد نهضت ملی پرند تا پایان بهار ۱۴۰۴، گفت: افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان، اقدام بهموقعی بود که از توقف پروژهها جلوگیری خواهد کرد.
آرش صیادی درباره افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان برای هر واحد مسکونی، افزود: این مهم اقدام بسیار خوبی است و هرچند جوابگوی افزایش قیمت مصالح ساختمانی، نرخ تورم، تعدیل قیمتها در قراردادهای ساخت و ... نیست، اما اقدام بهموقعی بود که از توقف پروژهها جلوگیری خواهد کرد.
وی ابراز امیدواری کرد فرآیند تخصیص این وامها هر چه سریعتر اجرایی شود، زیرا روند تخصیص این تسهیلات به پروژهها به دلیل محدودیتهای مالی که بانکها مدعی آن هستند، کُند است.
صیادی خاطرنشانکرد: این افزایش تسهیلات مشمول همه پروژههای شرکت عمران پرند که عمدتا در مرحله اسکلتسازی هستند و باید مصالح مورد نیازشان هر چه سریعتر خریداری شود، خواهد شد. با این حال مشمول واحدها و پروژههایی که وارد مرحله فروش اقساطی شده و به عبارتی پرونده آنها بسته شده است، نخواهد شد.
وی بیانداشت: بیش از ۲۷ هزار واحد در حال ساخت شرکت عمران پرند مشمول این افزایش تسهیلات خواهند شد و بین سه تا چهار هزار واحد دیگر به فروش اقساطی رفتهاند.
مدیرعامل شرکت عمران پرند در تشریح آخرین وضعیت پروژههای پرند، اظهار داشت: اکنون ۳۲ هزار و ۱۰۰ واحد با درصد پیشرفت فیزیکیهای متفاوت در حال ساخت داریم. عمده پروژههای شرکت عمران پروند بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد پیشرفت فزیکی دارند.
وی ادامهداد: از این تعداد، حدود چهار هزار و ۵۰۰ واحد آنها بالای ۸۵ درصد پیشرفت و برخی از آنها بیش از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. این واحدهای با پیشرفت فیزیکی بالا، فروش اقساطی شدهاند و در مرحله نصب انشعابات هستند.
صیادی یادآور شد: قیمت تمام شده ناخالص واحدهای در دست ساخت این شرکت که احداث آنها در سال ۱۴۰۱ آغاز شد و اکنون در حال تحویل هستند، متری حدود ۱۰ میلیون تومان است و به عبارتی این افزایش تسهیلات پول ۱۰ متر مربع مسکن در پرند است.
وی اضافهکرد: به طور معمول تامین ۱۰۰ میلیون تومانی که به تسهیلات ساخت مسکن اضافه شده، برای متقاضیان دشوار است، اما از سوی بانکها راحتتر تامین میشود و به پروژهها سرعت خواهد بخشید. مدیرعامل شرکت عمران پرند در خصوص چهار هزار و ۵۰۰ واحد با درصد پیشرفت فیزیکی بالا، اظهار داشت: همانطور که عنوان شد این پروژهها بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برخی از آنها بهسرعت قابل تحویل بوده و برخی دیگر به دلیل اجرای شبکههای برق و فاضلاب بین یک تا دو ماه زمانبر خواهد شد. وی خاطرنشانکرد: مطابق برنامه ریزی انجام شده و هماهنگی با دستگاههای خدمات رسان، همه چهار هزار و ۵۰۰ واحد یاد شده تا پایان بهار ۱۴۰۴ تحویل متقاضیان خواهد شد. صیادی در خاتمه تصریح کرد: بهطور قطع بخش مهمی از تحقق افزایش سقف تسهیلات مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مرهون تلاشهای اصحاب رسانه و مطرح کردن دغدغههای مردمی در این زمینه با انتشار اخبار و گزارشهای گوناگون است.
بازگشت پروازهای «لوفتهانزا» و «آسترین» به شهر فرودگاهی امام
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی از برقراری مجدد پروازهای شرکتهای هواپیمایی لوفتهانزا و آسترین ایرلاینز در این فرودگاه خبر داد.
سعید چلندری مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، پروازهای این دو شرکت به ترتیب در تاریخ ۱۱ اسفند (یکم مارس) و ۱۲ اسفند (۲ مارس) از سرگرفته خواهند شد.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در خصوص عملکرد پروازی در یازده ماههی سال جاری گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان بهمنماه، ۴۷ هزار و ۴۷۶ فروند پرواز مسافری انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴.۸ درصد افزایش داشته است. درخصوص پروازهای باری نیز شاهد رشد قابلتوجه بیش از ۶۹ درصدی بودهایم.