روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ بهمن - شماره 4768

رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد؛

ورود سالانه ۶۰۰۰ فرزند به شیرخوارگاه‌ها و مراکز شبه‌خانواده


 رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن قدردانی از نحوه تعلیم و تربیت مادریاران مراکز شبه خانواده، با استناد به یکی از پژوهش‌ها، از پایین بودن نرخ طلاق میان فرزندان مراکز شبه‌خانواده، نسبت به نرخ کشوری خبر داد. سیدجواد حسینی در نشست تجلیل از مادریاران سازمان بهزیستی کشور، ضمن گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ۳۳ شیرخوارگاه داریم. سالانه ۶ هزار ورودی به مراکز شبه خانواده و شیرخوارگاه‌ها داریم که با رویکرد مثبت مادریاران، ۵۰ درصد از آنها به خانواده‌های زیستی می‌روند، عده‌ای به خانواده‌های جایگزین و عده‌ای به فرزندخواندگی، عده‌ای به خانواده میزبان و عده‌ای به مراکز شبه خانواده می‌روند. وی در ادامه با بیان اینکه تعلیم و تربیت توسط مادریاران به ویژه در حساس‌ترین مقطع یعنی در دوره شیرخوارگی انجام می‌شود، خطاب به مادریاران تصریح کرد: در نتیجه کار شما، «خانواده‌محوری» به خوبی در حال انجام است. حاصل کار شما، این کودکان یا به خانواده‌های فرزندخوانده یا به خانواده جایگزین و خانواده زیستی می‌روند. حسینی در ادامه به وجود حدود ۹۰۰۰ کودک در مراکز شبه خانواده اشاره کرد که ۵۰۰۰ مادریار آنها را تربیت و تعلیم می‌دهند، اشاره کرد و ضمن قدردانی از نحوه تعلیم و تربیت این مادریاران گفت: مطالعه‌ای که بر روی ۴۵۰۰ نفر از آنها پس از رهسپاری اتفاق افتاده، نشان داده است که میزان طلاق به ازدواج در آنها ۱ به ۹ بود و این درحالیست که این نرخ در سطح کشور ۱ به ۳ است.

میزکار رتبه‌بندی اعلام کرد؛
آغاز مرحله جدید
بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از امروز
 میزکار مرکزی رتبه بندی معلمان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که آن دسته از مشمولانی که تاکنون نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات اقدام نکرده‌اند از امروز (۱۴ بهمن) به مدت ۲ هفته، فرصت دارند نسبت به بارگذاری مدارک خود اقدام کنند.در اطلاعیه مذکور آمده است: در اجرای قانون نظام رتبه‌بندی معلمان و بر اساس مصوبه هیأت ممیزه مرکزی رتبه‌بندی و بخشنامه ۲۲ آبان ۱۴۰۳، آن دسته از مشمولانی که تاکنون نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات اقدام نکرده‌اند، با رعایت شرایط زیر در فرآیند بارگذاری مستندات و ارزیابی جهت تعیین رتبه استحقاقی شرکت کنند:
ـ کلیه مشمولان شاغل که تاکنون نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات اقدام نکرده‌اند می توانند نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند.
ـ مشمولان این مرحله افراد جدیدالاستخدام پس از ۱۴۰۳/۷/۱
ـ نیروهایی که از مرخصی یا مأموریت بازگشته‌اند
ـ نیروهای تغییر سمت از اداری به آموزشی، افراد انتقالی از سایر ارگان‌های دولتی که تاکنون مدارک خود را بارگذاری نکرده‌اند. نحوه بارگذاری مدارک بدین گونه است که کلیه مشمولان باید از طریق سامانه my.medu.ir در بخش رتبه‌بندی، نسبت به بارگذاری مدارک و قرار گرفتن در چرخه فرآیند ارزیابی پرونده اقدام کنند. مدیران کل استان‌ها موظف به اطلاع‌رسانی دقیق، به‌موقع و جامع به همه مشمولان هستند.  زمان آغاز بارگذاری مدارک از ۱۴ بهمن به مدت دو هفته است. تاریخ صدور مدارک یا اجرای فعالیت‌ها باید پیش از تاریخ مشمولیت باشد و مدارک با تاریخ‌های پس از آن پذیرفته نمی‌شود. راهنمای بارگذاری مدارک و امتیازات هر مدرک در سامانه درج شده است. افراد باید شخصاً مدارک را پس از مطالعه دقیق راهنما بارگذاری کنند و پس از پایان مهلت ذکرشده، امکان بارگذاری مجدد مدارک وجود ندارد. به استناد ماده ۱۱ آئین نامه اجرایی قانون نظام رتبه بندی معلمان، چنانچه در ارائه مدارک و مستندات مورد نیاز برای سنجش شایستگی‌های معلمی و تجربه افراد مشمول قانون، محرز شود فردی اطلاعات خلاف واقع در اختیار هیئت های ممیزه قرار داده است، مراتب جهت رسیدگی به هیات‌های بدوی رسیدگی به تخلفات استان ارجاع داده می‌شود. تا زمان تعیین تکلیف قطعی موضوع در آن مرجع، رسیدگی به پرونده رتبه بندی متوقف خواهد شد و در صورتی که منجر به محکومیت فرد شود متخلف علاوه بر مجازات انتظامی از دریافت فوق العاده در همان دوره ارزیابی محروم خواهد شد.

وزیر دادگستری:
نظارت و برخورد با متخلفان بازار
آن گونه که مطلوب جامعه باشد نیست
 وزیر دادگستری گفت: نظارت و برخورد با متخلفان بازار آن گونه که مطلوب جامعه و زمینه ساز امنیت روانی در بازار باشد نیست.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، ‌امین حسین رحیمی در پیامی به مدیران سازمان تعزیرات حکومتی که در همایش برنامه‌ریزی و اجرای گشت‌های مشترک حضور داشتند، گفت: در ابتدا سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را گرامی داشته و این رویداد تاریخی را به مردم شریف ایران و شما عزیزانی که در این همایش حاضر شده‌اید تبریک می‌گویم.
وزیر دادگستری افزود: این پیروزی‌های بزرگ حاصل تلاش‌ها و فداکاری‌های مردم ایران بود و امروز نیز مسئولیت پاسداری از دستاوردهای انقلاب بر عهده همه ماست ما به عنوان ادامه‌دهندگان راه شهدا و امام شهدا، مسئولیت داریم تا با تلاش و کوشش خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و خدمت بی‌منت به مردم جامه عمل بپوشانیم. رحیمی با تأکید بر اینکه ما بایستی نسبت به مسائل جامعه دغدغه‌مند باشیم و هوشمندانه نسبت به همسوسازی سیاست‌ها با نیازهای عمومی جامعه و کشور برای مدیریت بهتر امور بکوشیم، افزود: شما نیز به عنوان پیش قراولان مبارزه با اخلال گران نظام اقتصادی کشور و چالش‌های اقتصادی نقش سنگینی در تقویت اعتماد عمومی و نسبت عدالت در جامعه ایفا می‌کنید و این نیازمند درک شرایط جامعه، نگاه استراتژیک به مسائل هماهنگی و همسویی جامع نگر در جهت منافع عمومی و عملکردی پویا و تأثیرگذار می‌باشد. وزیر دادگستری با بیان اینکه امروزه موضوع نظارت و برخورد با متخلفان بازار آن گونه که مطلوب جامعه و زمینه ساز امنیت روانی در بازار باشد نیست گفت: فلذا باید شیوه برخورد با متخلفان و نحوه و شرایط ورود به موضوع و قوانین و مقررات آن به روزرسانی و بهینه‌سازی شود.
رحیمی حمایت از تولیدکنندگان و حفظ تولید در عین نظارت و برخورد با متخلف امری بسیار مهم دانست و گفت: برخوردهای تعزیراتی باید با حفظ توان تولید امنیت شغلی و تأمین کالا صورت بگیرد. به گفته وزیر دادگستری موضوع نظارت باید از سرچشمه یعنی مجاری اصلی واردات تأمین و مراکز تولید کالا انجام شود.
رحیمی با تأکید بر اینکه سازمان تعزیرات حکومتی باید از یک نهاد صرفاً رسیدگی‌کننده به یک نهاد مقتدر بیشرو و تأثیرگذار تبدیل شود. این امر مستلزم چهار اصل کلیدی مدیریت راهبردی، هوشمندسازی، شفافیت و پاسخگویی دانست.
وزیر دادگستری با بیان اینکه ما در جنگ اقتصادی قرار داریم و جامعه و نظام از ما انتظاراتی دارند، افزود: در بطن جامعه و برای مردم مهم نیست که چه دستگاهی و چه مسئولی متولی قیمت‌گذاری و تنظیم بازار یا برخورد با تخلف است و کاری ندارند که دستگاه‌ها برای اهمال کاری‌ها و ناکارآمدی‌ها همدیگر را مورد خطاب قرار می‌دهند، بلکه حاکمیت و دولت را مسئول این موضوع می‌دانند و به همین خاطر ضعف در انجام وظیفه توسط هر دستگاهی منجر به نارضایتی مردم می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه