معرفی کاراکترهای «موسی کلیم الله (ع)»؛
مریلا زارعی یوکابد و بهنام تشکر فرعون شد
در آستانه رونمایی از پروژه «موسی کلیم الله (ع)» در جشنواره فیلم فجر به معرفی شخصیت های این اثر و بازیگرانی که این نقش ها را ایفا می کنند، پرداخته ایم.
فیلم و سریال «موسی کلیم الله (ع)» محصول مرکز سیمافیلم به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا و تهیه کنندگی سیدمحمود رضوی در حال ساخت است و عوامل پروژه بعد از اتمام و آمادهسازی نسخه سینمایی، قرار است فیلمبرداری فصل اول سریال را آغاز کنند. در این پروژه مریلا زارعی نقش یوکابد مادر حضرت موسی (ع) و علیرضا کمالی نقش عمران پدر حضرت موسی (ع) را در کودکی ایفا میکنند. همچنین بهاره کیان افشار در نقش آسیه، بهنام تشکر در نقش فرعون و شکیب شجره در نقش فرمانده سپاه فرعون ظاهر خواهند شد. در حال حاضر نسخه سینمایی «موسی کلیم الله (ع)» درحال آماده سازی نهایی برای اکران در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است و ابراهیم حاتمیکیا در تلاش است تا با استفاده از تکنولوژی تولید مجازی برای اولین بار در ایران، این پروژه را به نتیجه برساند. مریلا زارعی، علیرضا کمالی، بهنام تشکر، بهاره کیان افشار با حضور فرهاد آئیش، همچنین شکیب شجره، مریم سرمدی، طوفان مهردادیان، مسعود رحیمپور، کامبیز امینی، بهار نوحیان و بازیگران کودک گندم شیخی و دلسا محمدی در این اثر به ایفای نقش پرداختهاند. محمود رضوی تهیهکننده سریال «موسی کلیم الله (ع)» پیش از این در یادداشتی درباره تکنولوژی این سریال نوشته بود: «نزدیک به ۲ سال از طرح ایده تغییر فناوری تولید سریال «موسیکلیمالله (ع)» از روش سنتی به Virtual Production میگذرد، تغییری که نیازمند جسارت و ریسکپذیری آقای ابراهیم حاتمیکیا بود، اما با تمام ریسکپذیری و جسارت ایشان، باز هم تحقق آن فقط یک رؤیا بود.
وی خبر داده بود: با این پروژه «بزرگترین استودیو Virtual Production آسیا و سومین استودیو جهان در این مرز و بوم به بهرهبرداری خواهد رسید.»
شنیدهها حاکی از آن است که استودیوی بزرگ مذکور در حال ساخت است و نسخه پیشنمایش «موسی کلیمالله (ع)» که در جشنواره فجر حضور دارد، در یک استودیوی دیگر با امکانات داخلی که توسط جوانان ایرانی مدیریت و ساخته شده، تولید شده است. گفته میشود استودیوی اصلی که از بزرگترین استودیوهای تولید مجازی جهان خواهد بود، اواسط سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
«آنورا» پیشتاز نامزدهای منتقدان سینمایی ونکوور هم شد
حلقه منتقدان فیلم ونکوور با انتخاب نامزدهای خود، بیشترین نامزدی را به «آنورا» دادند.
به گزارش هالیوود ریپورتر، «آنورا» ساخته شان بیکر ۵ نامزدی از جمله در بخش بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی را از حلقه منتقدان فیلم ونکوور ۲۰۲۵ به دست آورد. فیلم بیکر همچنین نامزدی بهترین بازیگر زن را برای مایکی مدیسون و نامزدی بهترین بازیگر مرد مکمل را برای یوری بوریسوف به ارمغان آورد. فیلم «بروتالیست» ساخته بردی کوربت نامزد بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد برای آدرین برودی شد و فیلم «یک درد واقعی» ساخته جسی آیزنبرگ در بخش بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد مکمل با کایران کالکین در این رقابت حضور یافت. «یک ناشناخته کامل» فیلم زندگینامهای باب دیلن به کارگردان جیمز منگولد هم نامزدی بهترین بازیگر مرد برای تیموتی شالامه، بهترین بازیگر مرد مکمل برای ادوارد نورتون و بهترین بازیگر زن نقش مکمل برای مونیکا باربارو را کسب کرد. برندگان بیست و پنجمین دوره جوایز حلقه منتقدان فیلم ونکوور ۱۹ فوریه در ونکوور معرفی خواهند شد.
فهرست کامل نامزدها به شرح زیر است:
* بهترین فیلم
«آنورا»، «بروتالیست»، «یک درد واقعی»
* بهترین کارگردان
شان بیکر برای «آنورا»، رامل راس برای «پسران نیکل»، دنیس ویلنوو برای «تلماسه: قسمت دوم»
* بهترین فیلمنامه
شان بیکر برای «آنورا»، بردی کوربت و مونا فستولد باری «بروتالیست»، جسی آیزنبرگ برای «یک درد واقعی»
* بهترین بازیگر مرد
آدرین برودی برای «بروتالیست»، تیموتی شالامه برای «یک ناشناخته کامل»، کولمن دومینگو برای «سینگ سینگ»
* بهترین بازیگر زن
مایکی مدیسون برای «آنورا»، دمی مور برای «ماده»، سیرشا رونان برای «پیشی گرفتن»
* بهترین بازیگر مرد نقش مکمل
یوری بوریسف برای «آنورا»، کایران کالکین برای «یک درد واقعی»، ادوارد نورتون برای «یک ناشناخته کامل»
* بهترین بازیگر نقش مکمل زن
مونیکا باربارو برای «یک ناشناخته کامل»، مارگارت کوالی برای «ماده»، زوئی سالدانا برای «امیلیا پرز»
* بهترین فیلم مستند
«سرزمین دیگری نیست»، «سوپر من»/ «داستان کریستوفر ریو، ویل و هارپر»
* بهترین فیلم بینالمللی غیرانگلیسی زبان
«آنچه همه ما به عنوان نور تصور می کنیم»، «امیلیا پرز»، «فلو»
«امیلیا پرز» ۵ جایزه لومیر را برد
«امیلیا پرز» با کسب ۵ جایزه، از جمله بهترین فیلم، جوایز لومیر فرانسه را جارو کرد.
به گزارش ورایتی، «امیلیا پرز» ساخته ژاک اودیار برنده بزرگ سیامین دوره جوایز لومیر فرانسه شد که معادل گلدن گلوب محسوب میشود و با رای روزنامهنگاران ۳۸ کشور جهان که در فرانسه مستقر هستند، انتخاب شدند.
در مراسمی که دیشب در پاریس برگزار شد، «امیلیا پرز» برنده ۵ جایزه بزرگ شد: بهترین فیلم، کارگردانی، فیلمنامه، بازیگر زن برای کارلا سوفیا گاسکون و موسیقی برای کامیل و کلمنت دوکول.
در این فیلم موزیکال جنایی که به به زبان اسپانیایی ساخته شده، گاسکون در نقش رهبر یک کارتل مواد مخدر بازی می کند که مرگ خود را جعل میکند و بهعنوان یک زن ترنس سعی دارد فعالیت هایش را ادامه دهد. «امیلیا پرز» از وقتی جایزه هیئت داوران جشنواره فیلم کن را برد، جوایز بینالمللی متعددی دریافت کرده و در فصل جوایز آمریکا هم پیشتاز است. این فیلم با کسب ۴ جیازه از گلدن گلوب امسال هم از همه فیلمهای دیگر جلو زد. اودیارد کارگردان این فیلم هم با کسب جایزه بهترین کارگردان در تاریخ جوایز لومیر رکورد دار شد و برای سومین بار برنده بهترین فیلم شد. او پس از «ضربه ای که قلبم از دست داد» در سال ۲۰۰۶ و «برادر خواهران» در سال ۲۰۱۹ امسال با این فیلم جایزه بهترین فیلم را به دست آورد و برای چهارمین بار برنده بهترین کارگردانی شد که این جایزه را پس از «یک پیامبر» در سال ۲۰۱۰، «زنگار و استخوان» در سال ۲۰۱۳ و «برادر خواهران» در سال ۲۰۱۹ کسب کرد. جایزه مهم دیگر لومیر به «داستان سلیمان» به کارگردانی بوریس لوژکین تعلق گرفت که برای ابو سنگاره جایزه بهترین بازیگر مرد را از آن خود کرد. او در این فیلم در نقش یک مهاجر گینهای سرگردان در خیابانهای پاریس ظاهر شده است. این فیلم نخستین بار در بخش نوعی نگاه کن به نمایش درآمد و جایزه بهترین بازیگر مرد را گرفت. «گاو مقدس» لوئیز کوروازیه که یک وسترن معاصر است هم جایزه بهترین فیلم بلند اول یک کارگردان و جایزه بازیگر نوظهور مرد را برای کلمنت فاوو برد. وی در نقش یک مرد ۱۸ ساله که با پدر و خواهر کوچکش در مزرعه خانوادگی زندگی میکند و ناگهان با مرگ پدرش مجبور میشود به تنهایی از خواهرش و مزرعه مراقبت کند، بازی کرده است. «پادشاهی» ساخته جولین کولونا که یک درام جنایی خانوادگی است وکه سال ۱۹۹۵ در کورسیکا اتفاق میافتد هم جایزه بهترین بازیگر زن تازه وارد را برای ژیوانا بندتی دریافت کرد. وی در این فیلم در نقش لسیا، دختر ۱۵ ساله رئیس مافیا که در حال فرار است، بازی کرده است.
جایزه بهترین مستند را «داهومی» به کارگردانی ماتی دیوپ برد. این فیلم درباره بازگرداندن گنجهای دزدیده شده توسط قدرتهای استعماری است.
جایزه بهترین انیمیشن بلند را «فلو» فیلمی مستقل از لتونی به کارگردانی گینتز زیلبالودیس برد که پیش از این در گلدن گلوب فیلمهای پرفروش آمریکایی مانند «درون بیرون ۲» و «موآنا» را پشت سر گذاشت.