روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ دوشنبه ۱ بهمن - شماره 4760

استاندار تهران تاکید کرد؛

استان تهران نیازمند احداث ۱۳ هزار کلاس درس است


 استاندار تهران با اشاره به تاکید رئیس‌جمهور بر ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت گفت: هدف از این طرح، تربیت نیروی کار ماهر است که به راحتی جذب بازار کار شود چرا که ۱۲.۴ دهم درصد از بیکاری‌ها مربوط به فارغ التحصیلا ن دانشگاهی است و به همین سبب مهارت آموزی کاربردی توسط صنایع مهم است.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، محمد صادق معتمدیان امروز یکشنبه در ادامه برنامه «یکشنبه‌های حمایت از تولید و سرمایه گذاری» استان تهران‌، طی بازدید از گروه صنعتی ایران خودرو اظهار کرد: ایران خودرو از صنایع قدیمی و ریشه دار کشور محسوب می‌شود که هم دارای جنبه اقتصادی و درآمدی است و هم در حوزه اشتغال به صورت مستقیم و غیر مستقیم حضور دارد و ۴۰۰ هزار نفر در این صنعت مشغول هستند و بخش قابل توجهی از صنایع خودرویی کشور را انجام می‌دهند.
استاندار تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، گفت: در سه دهه اخیر سخت‌ترین و شدید ترین تحریم‌ها علیه ایران صورت گرفته و هر حاکمیت و کشوری بود نمی‌توانست در مقابل این تحریم ها دوام بیاورد اما با اقتصاد مقاومتی و مشقت‌هایی که به حوزه صنعت وارد شد، چرخه کشور در حال انجام است.
وی کار صنعتگران در زمان ناترازی ها را بسیار ارزشمند دانست و عنوان کرد: ۳۰ درصد از اقتصاد کشور در استان تهران ایجاد می‌شود که بسیار اثرگذار است، طی تابستان و زمستان اخیر با مدیریت مصرف برق کار سازماندهی و نظارت بر مشتریان پرمصرف انجام و با همکاری حوزه اقتصادی در استان توانستیم صرفه‌جویی ۱۳ هزار مگاوات ساعتی داشته و آن را به سمت حوزه صنعت هدایت کنیم.
استاندار تهران در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر عنوان کرد: استان تهران با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی در سال، ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید انرژی خورشیدی دارد و در دولت چهاردهم بنا بر این است که ۳۰ هزار مگاوات انرژی تجدید پذیر از سه حوزه انرژی خورشیدی، بادی و پسماندسوزی داشته باشیم.
معتمدیان با تاکید بر اینکه صنایع داخل باید بر اساس استانداردهای جهانی باشند، بیان کرد: اولین موضوع مهم ایمنی است چنانکه سالانه ۲۰ هزار  تلفات جاده‌ای در بخش مربوط به رانندگان، جاده‌ها و ایمنی خودروها داریم و ضروری است توان صنایع خودرویی بر سلامت سازی قرار بگیرد.
وی موضوع دوم را کاهش مصرف بنزین بر اساس استاندارد جهانی دانست که با آن فاصله داریم و سبب هدر رفت و آلودگی می‌شود و بیان کرد: عمل به قانون هوای پاک در این زمینه راهگشا است.
معتمدیان به برنامه دولت برای خروج سالانه ۵۰۰ هزار خودرو فرسوده اشاره و از لزوم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌ها و تعیین سهم استان‌ها در این طرح خبر داد و افزود: در جلسه‌ای که اخیراً با مسؤولان وزارت کشور و شهرداری تهران داشتیم چالش‌های اساسی آلایندگی و ترافیک این استان را بررسی و از دولت درخواست کردیم تا موانع موجود را رفع کند.
معتمدیان تاکید کرد: ظرفیت‌ها و مشکلات استان تهران باید با هم هم‌راستا شده و از طریق همکاری بیشتر با دستگاه‌های اجرایی حل و فصل شود همچنین باید راه‌حل‌های مؤثری برای کاهش آلودگی و ترافیک اتخاذ شود.
وی با بیان اینکه ۴.۵ میلیون خودرو در تهران تردد دارند که ۵۵ درصد بالای ۳۰ سال عمر دارند و ۳ برابر استاندارد جهانی بنزین مصرف می‌کنند، گفت: ۳۰ درصد از خودروهای فرسوده کشور متعلق به تهران است و بیش از ۶۵ درصد از موتورسیکلت‌های کشور در تهران وجود دارند، که از این تعداد، بسیاری از آنها دارای آلایندگی‌های بالا هستند.
استاندار تهران، بر اجرای برنامه‌های دولت برای جایگزینی خودروهای آلاینده با خودروهای برقی و تکالیف قانون برنامه هفتم اظهار کرد: نقش ایران خودرو در این تحول مهم است و استفاده از ظرفیت‌های استانی برای تسهیل فرآیندهای مربوط به این طرح‌ها می‌تواند گام مؤثری در کاهش آلایندگی‌ها باشد.
استاندار تهران عنوان کرد: همانطور که ۳۰ درصد از فرصت اقتصاد در تهران است مشکلات و چالش‌ها نیز به همان نسبت در پایتخت بیشتر می‌باشد و برقی شدن خودروها نقش بسیار مهمی در کاهش آلایندگی‌ها خواهد داشت و در این زمینه عزم جدی برای کمک و مساعدت داریم.
وی با اشاره به اینکه در استان تهران ۵۰۳ دستگاه اجرایی داریم که استانی هستند و وظیفه ارائه خدمات را بر عهده دارند گفت: ضروری است که ایران خودرو برای رفع مشکلات و معضلات موجود با دستگاه‌های استانی برای حل و تصمیم گیری ارتباط داشته باشد. معتمدیان با اشاره به بازدید سرزده رئیس جمهور از شهر قدس اظهار کرد: شهرقدس دارای ۹ هزار تراکم جمعیتی و دارای کم‌ترین سرانه آموزشی است و باید به تکالیف دولت در زمینه تقویت سیستم آموزشی و حل مشکلات زیرساختی توجه ویژه شود.
استاندار تهران، همچنین از تلاش‌ها برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استان خبر داد و گفت: دنبال اجرایی کردن طرح‌هایی برای نوسازی اتوبوس‌ها، مینی‌بوس‌ها و خودروهای سواری با استفاده از خودروهای برقی هستیم.
وی در ادامه به برنامه‌های دولت درباره نهضت مدرسه‌سازی اشاره کرد و افزود: طبق محاسبات انجام شده، استان تهران نیازمند احداث ۱۳ هزار کلاس درس است تا به میانگین کشوری برسد و این در حالی است که با اعتبارات دولتی موجود، تحقق این هدف می‌تواند زمان بر شود.

مشاور عالی وزیر بهداشت خبر داد؛
پذیرش ۵۰۰ مجروح لبنانی در حادثه تروریستی انفجار پیجرها در بیمارستان‌های ایران
 مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به حادثه تلخ تروریستی لبنان و تلاش‌های نظام سلامت برای ارائه خدمات به مجروحان آن حادثه گفت: در هفته اول بروز این حادثه ۵۰۰ مجروح در بیمارستان‌های کشورمان پذیرش شدند و در یک ماه اول حدود ۱۵۰۰عمل جراحی برای آنان انجام شد.
دکتر علی جعفریان در آیین تجلیل از پزشکان و پرستاران امدادرسان به مصدومان حادثه تروریستی پیجرها در لبنان در سالن اجلاس سران اظهارکرد: نظام سلامت از نخستین لحظات این حادثه آمادگی خود برای پذیرش و درمان مجروحان را اعلام کرد و در نهایت منجر به انتقال و ارائه خدمات به این مجروحان شد.
وی با اشاره به همکاری سپاه پاسداران، هلال احمر، اورژانس، دانشگاه های علوم پزشکی تهران و مشهد و بیمارستانهای این دو شهر گفت: خوشبختانه خدمات باکیفیتی به مجروحان این حادثه ارائه شد که نشاندهنده ظرفیت های بزرگ نظام سلامت کشورمان در ارائه خدمات مطلوب و تاب آوری بالای آن بود.
مشاور عالی وزیر بهداشت از پیگیری ها و بازدیدهای روزانه مسئولان وزارت بهداشت از بیمارستانهای محل پذیرش مجروحان لبنانی خبر داد و گفت: همکاران اورژانس بین ۲۰ تا ۳۰ آمبولانس در روز برای انتقال مجروحان در یک هفته اول در نظر گرفتند و برخی از مجروحان نیز به مشهد منتقل شدند.
جعفریان با بیان اینکه در برخی بیمارستانها، همکاران بازنشسته ما برای ارائه خدمات به مجروحان حاضر شدند، گفت: وقتی اتاق های عمل شلوغ بود، همکاران پرستار بازنشسته ای بودند که بدون هیچ چشمداشتی به کمک آمدند.
وی تصریح کرد: با وجود این حادثه اما هیچ اختلالی در درمان بیماران در بیمارستانها رخ نداد و همکاران ما عمل های برنامه ریزی شده را طبق برنامه انجام دادند که نشان از قوت نظام سلامت کشورمان دارد.
مشاور عالی وزیر بهداشت با انتقاد از قربانی شدن ۴۶ هزار نفر در غزه و ۴۰۰۰ نفر در لبنان به دست رژیم صهیونیستی گفت: در اتفاقات تروریستی مانند انفجار پیجرها به تعداد زیادی از مردم آسیب وارد شد که نشان از دنیای ظالمانه ای است که در آن زندگی می کنیم و حمله به مراکز درمانی در هیچ نگاه و ضابطه ای قابل پذیرش نیست.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، جعفریان یادآور شد: حمله به مراکز درمانی و نیروهای امدادی در همه جای دنیا، نقض حقوق اولیه بشر است که در جنایات غزه و لبنان، این اصول اولیه و اصلی انسانی رعایت نشد و باعث تاسف است که جامعه بین المللی واکنش خاصی به این جنایات نداشت.
وی با اشاره به آتش بس در غزه و حفظ جان مردم این منطقه گفت: احترام به نفس و انسان‌ها در دنیای امروز، کمرنگ شده است و خیلی ها به راحتی از قتل نفس عبور می کنند. امیدواریم توقف حملات و درگیری ها در غزه، پایدار و جان انسان‌ها در امان باشد. مشاور عالی وزیر بهداشت مهمترین وظیفه جامعه پزشکی را ارائه خدمات به مردم دانست و افزود: در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هیچ عاملی از جمله قومیت، مذهب، ملیت و جنسیت اثرگذار نیست و طبق اصول اخلاق پزشکی موظفیم خدمات را به مردم به ویژه افرادی که تحت ظلم هستند، ارائه دهیم. جعفریان تقویت نظام سلامت کشورمان را باتوجه به بحرانهای طبیعی و انسانی در منطقه ضروری دانست و گفت: از همکارانم در وزارت بهداشت، اورژانس، هلال احمر، معاونت سلامت سپاه پاسداران که در ارائه خدمات به مجروحان لبنانی نقش داشتند، تقدیر می‌کنیم.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه