رئیس روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران :
دستاوردهای نمایشگاه پانزدهم صنعت نفت خوزستان پربار و چشمگیر بود
رئیس روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، گفت: دستاوردهای پانزدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان پربار و در قیاس با سال های گذشته چشمگیرتر بود.
سیدحسن حسینی امین مشارکت افزون بر ۲۸۰ شرکت سازنده، تولید کننده ، تأمین کننده و دانش بنیان از ۱۵ استان کشور در نمایشگاه امسال را نقطه قوت این رویداد اقتصادی عنوان کرد. وی افزود: حضور مستمر و مؤثر مدیران عامل شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران در مدت برپایی نمایشگاه ، نشست های کاری و تبادل نظرها، آشنایی بیش از پیش مدیران صنعت نفت با توانمندی ها و ظرفیت های شرکت های حاضر و اطلاع یافتن سازندگان و صنعتگران با نیازهای این صنعت در کنار تنوع و کیفیت تجهیزات ساخت داخل و تلاش مسنجم دست اندرکاران شرکت نمایشگاه های بین المللی استان به نمایشگاه امسال جاذبه بیشتری بخشید.
حسینی تعامل و همگرایی میان روابط عمومی شرکت های ملی نفت ایران، مناطق نفتخیزجنوب، اروندان و ملی حفاری را در برگزاری نمایشگاه پانزدهم ارزشمند و شایسته دانست و اظهارکرد: این پیوستگی زمینه نظم و انضباط ، اجرای برنامه در زمان مقرر و طبق جدول کاری را فراهم آورد.
رئیس روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، به بازدید کنندگان از نمایشگاه اشاره و گفت: حضور اساتید و دانشجویان، پژوهشگران و علاقه مندان در نمایشگاه قابل توجه بود و با در نظر گرفتن استقبال بازدیدکنندگان، به طور قطع توسعه فضای نمایشگاهی برای نمایشگاه های آتی می بایست مورد اهتمام واقع شود.
وی به مشارکت پررنگ شرکت ملی حفاری ایران در برگزاری نمایشگاه پانزدهم صنعت نفت خوزستان اشاره داشت و افزود: مدیرعامل، مدیران ارشد و متخصصان این شرکت در مدت برپایی نمایشگاه، از حداکثر زمان برای بازدید و همچنین نشست با مدیران و نمایندگان شرکت های سازنده و تأمین کننده حاضر در نمایشگاه و گفت وگوی رو در رو درباره زمینه های همکاری، چالش ها و راهکارهای حل آن، استفاده به عمل آوردند. حسینی حضور و دیدار پیشکسوتان صنعت حفاری با مدیران و کارشناسان شرکت در حاشیه برگزاری نمایشگاه پانزدهم را از ویژگی های این رویداد نمایشگاهی عنوان کرد. رئیس روابط شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: امضای یک توافقنامه، دو قرارداد و شش تفاهمنامه با شرکت های بخش خصوصی فعال در عرصه صنعت نفت، دانشگاه ها، پارک علم و فناوری و بانک در ارتباط با خدمات، ساخت تجهیزات، پژوهش و توسعه همکاری های علمی و آموزشی و همچنین رونمایی از یک تجهیز راهبردی نمودارگیری و تقدیر از پژوهشگران برتر شرکت از جمله برنامه های اجرا شده ملی حفاری در نمایشگاه امسال بود.
رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان:
رفع چالشهای هرمزگان، کمک به اقتصاد ملی است
جمیله دبیری نیا، نودونهمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی هرمزگان در سالن اتاق بازرگانی استان برگزار شد.
این نشست با حضور شمسالدین حسینی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، جعفر قادری، رئیس کمیسیون تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴، محمد آشوری، استاندار هرمزگان، محمدرضا صفا، رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان و جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی و خبرنگاران همراه بود.
*مرکزیت اتاق بازرگانی در بندرعباس یک ضرورت است
رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان، بر لزوم حفظ مرکزیت اتاق بازرگانی در بندرعباس تأکید کرد و گفت: ضروری است تمامی فعالان اقتصادی استان و مناطق آزاد تحت پوشش یک اتاق واحد قرار بگیرند.
*هرمزگان؛ دروازهای برای توسعه اقتصاد ملی
محمدرضا صفا، با اشاره به موقعیت استراتژیک استان گفت: هرمزگان بهعنوان یکی از اصلیترین دروازههای صادرات و واردات کشور با زیرساختهای پیشرفته ریلی، بندری، جادهای و هوایی و موقعیت جغرافیایی خاص در جوار خلیج فارس و تنگه هرمز، نقشی کلیدی در اقتصاد کشور ایفا میکند. رفع چالشهای این استان به توسعه اقتصادی کل کشور کمک خواهد کرد.
*دستگاه قضایی، حلال مشکلات اقتصادی
صفا همچنین از تلاشهای دستگاه قضایی استان تقدیر کرد و افزود: ورود دستگاه قضایی به مشکلات فعالان اقتصادی بسیار مؤثر بوده است. بهعنوان مثال، اگر رئیس کل دادگستری در توزیع برنج یارانهای ورود نمیکرد، شاهد افزایش چندبرابری قیمت این کالای اساسی در استان بودیم.
** استاندار هرمزگان:
هرمزگان؛ پیشران توسعه اقتصادی ایران با ظرفیتهای منحصربهفرد/ انتقال پایتخت تجاری به بندرعباس، گامی برای توسعه پایدار
استاندار هرمزگان، در این نشست عنوان کرد: هرمزگان بهدلیل برخورداری از صنایع بزرگی چون نفت، پالایش، فولاد و آلومینیوم و وجود مناطق آزاد کیش و قشم، بهعنوان یکی از پیشرانهای اقتصادی ایران مطرح است.
*نقش مکران در توسعه کشور
محمد آشوری تازیانی بر لزوم توجه به پهنه استراتژیک مکران تأکید کرد و افزود: این منطقه میتواند نقطه کانونی توسعه کشور باشد. انتقال پایتخت تجاری به بندرعباس نیز گامی کلیدی برای تقویت دیپلماسی اقتصادی و توسعه پایدار است.