روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ شنبه ۲۹ دي - شماره 4758

مناطق چهارگانه ترخیص

موتورسیکلت‌های توقیفی در پایتخت اعلام شد

  معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ مناطق چهارگانه ترخیص موتور سیکلت‌های توقیف شده در پایتخت را اعلام کرد.
سرهنگ سعید اکبری با بیان اینکه تمامی افرادی که موتورسیکلت آنها در پارکینگ‌های پایتخت توقیف شده بدون استثناء می‌بایست به پلیس +۱۰ مراجعه نمایند و رفع توقیف موتورسیکلت خود را از آن طریق پیگیری کنند، اظهار کرد: اگر موتورسیکلتی دارای نقص مدارک و یا مشکلاتی جهت ترخیص داشته باشد، در قالب پیامکی به شهروندان اعلام می‌شود که به ستاد ترخیص مراجعه و از آنجا موتورسیکلت‌های خود را ترخیص نمایند.
اکبری متذکر شد: به جهت رفاه حال شهروندان چهار منطقه برای ترخیص موتورسیکلت‌ها در پایتخت در نظر گرفته شده است و ستاد ترخیص واقع در خیابان زنجان شمالی فقط اختصاص به ترخیص خودرو دارد و از آنجا هیچ موتورسیکلتی ترخیص نمی‌شود.
معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ افزود: شهروندان پایتخت برای ترخیص موتور سیکلت خود می توانند به مناطق ۱۴ ، ۲۰، ۲۲، ۲۸ پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ به آدرس های زیر مراجعه نمایند:
آدرس منطقه ۱۴ پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ: خیابان نبرد شمالی - میدان نبرد - انتهای کوچه بیدی - پلیس راهور منطقه ۱۴
آدرس منطقه ۲۰ پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ: شهرری - خیابان ۲۴ متری رازی - خیابان شهید کریمی شیرازی _ روبروی فروشگاه شهروند - پلیس راهور منطقه ۲۰
آدرس منطقه ۲۲ پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ: شهرک گلستان - بلوار گلها - خیابان یاس سوم - خیابان یاسمن - پلیس راهور منطقه ۲۲
آدرس منطقه ۲۸ پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ: بلوار ارتش - انتهای بلوار اوشان - ضلع جنوب میدان اوشان - پلیس راهور منطقه ۲۸

سردار کمالی خبر داد؛
پرداخت وام اشتغالزایی به سربازان
 مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از پرداخت وام اشتغالزایی به سربازان خبر داد.
سردار موسی کمالی با اشاره به اینکه در راستای افزایش اشتغال‌زایی سربازان، آنها در دوران خدمت، مهارت‌های مختلف یاد می‌گیرند تا بتوانند از این مهارت‌ها پس از خدمت استفاده کنند و برای خود شغلی ایجاد کنند، افزود: پس از مهارت آموزی نیز، قرار است به این سربازان وام دهیم تا بتوانند کاری بر اساس نوع مهارت خود، ایجاد کنند.
مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: مبلغ وام از ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان متفاوت است و سربازان در نوبت وام گیری هستند؛ البته خودمان هم می‌دانیم که این مبلغ مخصوصا در شهرهای بزرگ کم است؛ اما تعداد متقاضیان زیاد است و در تلاشیم تا مبلغ این وام‌ها در بودجه کشوری افزایش پیدا کند.
کمالی در پاسخ به این سوال که محدودیتی در نوع مشاغل وجود دارد یا خیر؟ گفت: هیچ محدودیتی در نوع مشاغل ایجادی توسط سربازان وجود ندارد و در هر شغلی که افراد مهارت داشته باشند یا آموزش دیده باشند می‌توانند درخواست وام کنند.
وی افزود: سالانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار سرباز، از خدمت وظیفه ترخیص می شوند، این افراد حدودا ۲ سال در خدمت هستند و ما نیز به آنها این فرصت را می‌دهیم که تا سه سال بعد از فراغت از خدمت نیز بتوانند از این وام استفاده کنند.

معاون شهردار تهران اعلام کرد
تغییر فرایند عملیات رفت‌و‌روب در پایتخت
 معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به حساسیت شهرداری در پرداخت دستمزد و ارتقاء سطح معیشت پاکبانان تهران، گفت: اقدامات موثری برای نظافت شهر تهران صورت گرفته که تفویض اختیارات بیشتر به شهرداران مناطق ۲۲ گانه، تقویت موضوع تفکیک پسماند از مبداء با اجرای طرح نوماند، طرح جمع‌آوری زباله گردها و تعطیلی مراکز بازیافت غیر مجاز از جمله این اقدامات است.
داود گودرزی با اشاره به مسئله انباشت زباله در سطح شهر تهران و نارضایتی شهروندان در این مورد اظهار کرد: جلب رضایت حداکثری شهروندان، ارتقاء سطح خدمات و سامان بخشیدن به مشکلات ناشی از قراردادهای پیمانکاران در دستورکار شهرداری تهران است و تعدد قراردادها (حدود ۱۶۰ قرارداد)، مدت یکساله قراردادها، ارکان پیمان‌ها، عدم رضایت پیمانکاران از انباشتگی مطالبات و پرداخت‌های نامناسب صورت وضعیت‌ها توام با نرخ خدمات بسیار پایین، عدم رضایت کارگران و عدم شفافیت حوزه کشف قیمت از قبیل این مشکلات بودند.
وی ادامه داد: شهرداری تهران توجه ویژه‌ای به ابلاغ فهرست بهای خدمات شهری از سوی سازمان برنامه و بودجه برای اولین بار در راستای ارتقاء و بهبود نگهداشت شهردارد و برنامه تجمیع و یکپارچه سازی عملیات مدیریت پسماند با پیاده سازی نظام فهرست بهایی و تکالیف ناشی از طرح جامع مدیریت پسماند، ابلاغ اساسنامه و نظام فنی و اجرایی با اهداف اصلی اجرای دقیق نظام‌نامه، تجمیع حداکثری، تمرکز در اعتبارات، افزایش مدت قراردادها و ... نیز از دیگر برنامه‌های شهرداری تهران برای نظافت پایتخت است.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اقدامات شهرداری در راستای مدیریت پسماند شهری گفت: در راستای اجرای طرح جامع مدیریت پسماند، ناوگان خودرویی جمع آوری پسماند پس از ۱۰ سال نوسازی و ارتقاء پیدا کرد، صورت وضعیت‌ها به موقع پرداخت و فهرست بهای سازمان برنامه و بودجه اجرایی شد، از سوی دیگر حساسیت بیشتری در خصوص پرداخت دستمزد پاکبانان و ارتقاء سطح معیشت آنان در فاز اول انجام شد که این مرحله همچنان در دستور کار معاونت خدمات شهری قرار دارد.
وی ادامه داد: از بازخوردها و نتایج مثبت این طرح می‌توان به کاهش ۴۲ درصدی پیام‌های سامانه ۱۳۷ پلاس طی ۷ ماهه اول سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل در موضوعات خدمات شهری از قبیل پاکسازی و نظافت معابر قابل رفت و روب، جمع آوری و حمل پسماند، شستشوی مخازن ذخیره سازی موقت پسماندها، کسری مخازن ذخیره سازی موقت پسماندها و ... اشاره کرد که البته با هدف گذاری صورت گرفته فاصله داشته که به زودی با برنامه‌های در دست اقدام از قبیل آموزش و فرهنگ‌سازی در خصوص تفکیک در مبداء، تغییر در ظاهر و نوع مخازن جمع‌آوری پسماند شهری، تقویت نظارت با استفاده از تجهیزات نوین و ...، شاهد نتایج مثبتی خواهیم بود.

استاندار تهران:
اگر وعده دهیم، اجرا می‌کنیم
  استاندار تهران با تاکید بر اجرای مصوبات سفرهای شهرستانی گفت: تلاش ما بر این است که وعده‌هایی که داده می‌شود، اجرایی شود.
محمدصادق معتمدیان در جمع خبرنگاران هدف از سفرهای شهرستانی را شناسایی مشکلات منطقه‌ای دانست و گفت: برخی از مشکلات، سال‌ها بلاتکلیف مانده و انباشته شده است و سعی داریم در قالب سفرهای شهرستانی این مشکلات را شناسایی کرده و رفع آن‌ها را در دستور کار استانداری و دیگر دستگاه‌های اجرایی قرار دهیم.
وی رفع مسائل و چالش‌های عمده مطالبات مردم در سطح استان تهران را مورد تاکید قرار داد و افزود: حتماً در استانداری دبیرخانه پیگیری مصوبات سفرهای شهرستانی را فعال می‌کنیم و میزان اجرای مصوبات سفرها بخش مهمی از ارزیابی مدیران دستگاه‌های اجرایی در سطح استان تهران خواهد بود.
نماینده عالی دولت در استان تهران با بیان این که تلاش ما بر این است که وعده‌هایی که داده می‌شود، اجرایی شود، گفت: برای رفع بسیاری از معضلات نیاز به جلسات بعدی و پیگیری وجود دارد، که باید به طور جدی به آن پرداخته شود.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص کارخانه «سیمان تهران» و آلایندگی‌های این واحد صنعتی گفت: در مورد سیمان تهران یک کارگروه و کمیته تشکیل شده است و مأموریت دارد که پایش میدانی و بررسی‌های لازم در خصوص آلایندگی‌های این واحد صنعتی مورد توجه قرار گرفته و رفع شود.
براساس گزارش استانداری تهران، معتمدیان تاکید کرد: هر مجموعه خصوصی، دولتی و یا حاکمیتی که در بحث آلایندگی اثرگذار است، باید پایش میدانی شده و مورد بررسی قرار گیرد و تلاش می‌کنیم، که با مدیریت بهتر عوامل آلاینده چه در کارخانه سیمان و چه سایر واحدهای صنعتی را مدیریت کرده و دغدغه‌های مردم را کاهش دهیم.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه