روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ دي - شماره 4752

مسعود فروتن:

سینمای امروز ادا درآوردن است و نه طنز


 مسعود فروتن کارگردان سینما و تلویزیون با بیان این‌که تئاتر این روزها با جوان‌ها شرایط بهتری دارد، می‌گوید: سینمای امروز ما سینمای ادا درآوردن است؛ مردها می‌رقصند و زن‌ها هم دست می‌زنند. سینمای امروز اصلا طنز و کمدی نیست.
مسعود فروتن درباره حال این روزهای تلویزیون و سینما اظهار داشت: خیلی سینما نمی‌روم، فیلم‌ها را معمولا در دهه فجر می‌بینیم و می‌گوییم خوب بود یا نبود.
او در عین حال افزود: تئاتر زیاد می‌روم. شرایط تئاتر بهتر شده است و خیلی خوب است.فروتن گفت: جوان‌ها دارند خوب کار می‌کنند و خوب تئاتر را سرپا نگه می‌دارند. یک تئاتر واقعی را ارائه می‌کنند.فروتن با تاکید بر این‌که نمی‌خواهد در مورد این که سینما نسبت به تئاتر پس‌رفت دارد یا پیش‌رفت قضاوتی کند، گفت: چون نمی‌دانم. زیاد فیلم نمی‌بینم، قضاوتی هم نمی‌کنم.
او درباره کارهای سینمایی طنز گفت: من، این اتفاق را دوست دارم که کمدی اجرا شود نه این‌که آدم‌ها ادا دربیاورند. چون فیلم‌هایی که می‌بینیم همه دارند ادا درمی‌آورند. مردها دارند می‌رقصند و زن‌ها دست می‌زنند.
فروتن تصریح کرد: سینمای امروز سینمای ادا درآوردن است. اصلا طنز نیست. کمدی نیست. تلویزوین هم برنامه‌های خودش را دارد. من بیشتر طرفدار اخبار و فوتبال هستم.
* دو برنامه رادیویی دارم
این پیشکسوت فیلمسازی سینما و تلویزیون همچنین گفت: من هفته‌ای یک روز در تلویزیون برای کانال آموزش برنامه دارم. سه‌شنبه‌شب‌ها یک برنامه رادیویی دارم. هفته‌ای یک روز هم رادیو می‌روم و یک برنامه گفت و گو با پیشکسوتان رادیو به اسم کارنامه دارم. یعنی درباره کارنامه پیشکسوتان، با آنها صحبت می‌کنیم.
* کتاب تازه‌ام زیر چاپ است
این نویسنده همچنین گفت: کتاب تازه‌ام زیر چاپ است و منتظرم بیرون بیاید. صحبت‌های اولیه انجام و روی جلد کتاب کار شده است. خوشحالم که حال دلم خوش است. روی قصه بعدی‌ام فکر می‌کنم که چه چیزی بنویسم.

علت مرگ کارگردان ۴۷ ساله فاش شد
 پزشکی قانونی لس آنجلس دلیل مرگ جف بینا، فیلمساز مستقل آمریکایی را اعلام کرد.
بر اساس گزارشی که توسط پزشک قانونی منطقه لس آنجلس منتشر شده است، علت مرگ جف بینا، نویسنده و فیلمساز سینمای مستقل، خودکشی بوده است. بر اساس جزئیات این گزارش و به نقل از ددلاین، جف بینا پس از به دار آویختن، جان خود را در محل سکونت خود از دست داده است. او هنگام مرگ ۴۷ ساله بود.  جشنواره فیلم ساندنس که میزبان چندین فیلم از آثار این سینماگر بوده است، در بیانیه ای اعلام کرد: ما از جف بینا برای به اشتراک گذاشتن داستان هایش و کمک به ثبت خاطرات ماندگاری که با هم ساخته ایم، صمیمانه تشکر می کنیم.»
جف بینا، بیشتر به خاطر ساخت فیلم‌هایی همچون «زندگی پس از بث»، «جاشی»، «ساعت‌های کوچک»، «دختر اسبی» و «مرا بچرخان» که عمدتا کمدی‌های سیاه بود شناخته می‌شد. او همچنین در نگارش فیلمنامه «قلب من هاکبی» ساخته دیوید اوراسل مشارکت داشت.
او پس از فارغ‌التحصیلی از مدرسه فیلم نیویورک، به لس‌آنجلس نقل مکان کرد تا حرفه خود را آغاز کند و ابتدا به‌عنوان دستیار تولید برای رابرت زمکیس، کارگردان و تهیه کننده برنده اسکار در چندین فیلم کار کرد و سپس به‌عنوان دستیار تدوین برای نویسنده و کارگردان دیوید اوراسل مشغول به کار شد.
همسر او آبری پلازا، بازیگر آمریکایی است که در نخستین فیلم او یعنی کمدی ترسناک «زندگی پس از بث» و دو فیلم دیگر او به نام‌های «ساعات کوچک» و «مرا بچرخان» بازی کرده است.

گلوریا هاردی:
ایران به کشور خودم
تبدیل شده است
 گلوریا هاردی بازیگر فرانسوی مقیم ایران و همسر ساعد سهیلی بازیگر سینما می‌گوید: به تلویزیون ایران عادت کرده و در فرانسه، ایرانی و در ایران، یک فرانسوی است.
گلوریا هاردی گفت: پاسخ به این سوال که تلویزیون و سینمای ایران را چگونه می‌بینم، خیلی سخت است.
بازیگر سریال کیمیا (مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی جواد افشار و نویسندگی مسعود بهبهانی‌نیا و زهرا پارسافر) افزود: سالیان زیادی است که من در ایران زندگی می‌کنم و به تلویزیون ایران عادت کرده‌ام و تلویزیون ایران در سطح بسیار خوبی قرار دارد.
این بازیگر فرانسوی که به زبان های آلمانی، انگلیسی، ایتالیایی و فارسی مسلط است می‌گوید: ایران به کشور خودم تبدیل شده است و بیش از ۱۳ سال است در ایران زندگی می‌کنم.
هاردی که دانش‌آموخته رشته‌های موسیقی، هنر و سینماست، گفت: در هر صورت، در ایران من یک فرانسوی و در فرانسه، ایرانی هستم.
این بازیگر سینما و تلویزیون ایران درباره آینده سینما و تلویزیون ایران هم گفت: همه چیز را درباره سینمای ایران نمی‌دانم و این که آینده این سینما چه خواهد شد. اما هر روز بهتر و در حال متحول شدن است.
هاردی افزود: با اطمینان کامل نمی‌توانم درباره آینده سینمای ایران اظهار نظر کنم.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه