مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خبر داد:
بهره مندی بیش از ۶۵هزار مازندرانی
از آموزشهای فنی و حرفهای
سید حسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران از ارائه آموزش های مهارتی به ۶۵۵۵۲ نفر طی 9 ماهه سال 1403 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران، درویشی مدیرکل گفت: آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی در تشکیل سرمایه انسانی از طریق تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بازار کار ایفا می کند. این آموزش ها در کشورهای در حال توسعه نه تنها عهده دار تربیت نیروی کار مورد نیاز بخش های مختلف اقتصادی می باشد، بلکه از طریق بستر سازی خود اشتغالی، به حل مشکل بیکاری نیز کمک می کند. از همین رو به پیشرفت و توسعه جوامع در اختیار سرمایه های انسانی صاحب مهارت می باشد.
وی افزود: در سال جاری ۲۰ مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی با ۱۷۶ کارگاه و 214 مربی به ارائه خدمات آموزشی پرداختند که ماحصل فعالیت این بخش برای ۱۹ گروه هدف، آموزش به ۲۶۱۱۵ نفر، معادل ۵میلیون و ۴۶۱ هزار و ۹۵۶ نفرساعت بود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران به گسترش و توسعه آموزشگاه های آزاد در سال جاری اشاره کرد و بیان داشت: نظر به تاکید سیاست های دولت به صدور مجوزهای کسب و کار در کمترین زمان، تعداد آموزشگاه های آزاد استان به 3184 موسسه افزایش پیدا کرد که نسبت به زمان مشابه خود در گذشته با رشد 40 درصدی روبرو بود.
ایشان از عملکرد آموزشی آموزشگاه های آزاد استان در سال ۱۴۰۳ سخن گفت و اظهار داشت: سال جاری 39437 نفر معادل 6 میلیون و 746 هزار و 770 نفر ساعت از آموزش های فنی و حرفه ای توسط آموزشگاه های آزاد استان بهره مند شدند که سهم آموزش رشته های فناورانه 1499 نفر در بخشهای فناوری انرژی های تجدید پذیر، فرهنگی، آموزش گیاهان دارویی، بهداشت و زیست فناوری بود. سید حسین درویشی ادامه داد:مجموع ارائه آموزش های مهارتی برای مهارت جویان طی نه ماهه سال جاری در بخش دولتی و خصوصی ۶۵۵۵۲ نفر که معادل ۱۲ میلیون ۲۰۸ هزار ۷۲۶ نفر ساعت، که با حضور در آزمون های تعیین صلاحیت حرفهای به صورت حضوری و آنلاین شرکت نمودند و موفق به گواهینامه های آموزش فنی و حرفه ای که از اعتبار جهانی برخوردار بوده و یکی از اسناد ارزشمند جهت ایجاد کسب و کار و دریافت تسهیلات در کشور می باشد. مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای در خاتمه بیان داشت: بیش از ۸۰ درصد جویندگان کار فاقد مهارت هستند و این موضوع یکی از مشکلات عمده بازار کار کشور است که نیاز است مهارت آموزی به یک فرهنگ در جامعه تبدیل شود زیرا اعتقاد بر این است که مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه اقتصاد پایدار در کشور به شمار می رود به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد در بهبود فضای کسب و کار، در جامعه به عهده دارد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد :
کیفیت آب شرب
در همه ی مناطق شهری یزد یکسان می شود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در جریان بازدید خبرنگاران استان از مخازن در دست اجرای شرکت آبفا که به مناسبت سالروز تشکیل این شرکت در قالب کاروان راویان آب برگزار شد گفت : با راه اندازی رینگ شهری، آب دریا، آب چاهها و آب انتقالی با ورود به مخازن، ای سی یکسانی پیدا میکنند و کیفیت آب شرب در همهی مناطق شهری یزد یکسان میشود جلال علمدار خاطر نشان ساخت :هم اکنون قریب به ۵۰ درصد آب شرب مورد نیاز استان از آب انتقالی و مابقی از آب چاههای قابل شرب در استان تامین میشود.
وی اضافه کرد : اجرای طرح رینگ شهری آبرسانی شهر یزد پیشرفت بالای بین ۸۰ تا ۹۰ درصدی داردکه با اتمام این طرحها تا خرداد ماه سال آینده و قبل از پیک مصرف در تابستان آینده، شاهد توزیع مناسب و یکسان آب با کیفیت در تمام مناطق شهر یزد خواهیم بود
وی افزود :طرح رینگ شهری یزد از مهمترین طرح های در دست اجرا است که با لوله گذاری به طول ۱۶۵ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع ۱۷۰ هزار متر مکعب، مخزن ذخیره آب و ۲ ایستگاه پمپاژ با هدف تامین و ذخیره سازی آب شرب و بهداشتی و توزیع عادلانه کیفی و کمی آب شرب در دست انجام است. علمدار به مراحل آزمایشی بهره برداری از مخزن ۳۰ هزار مترمکعبی فدک در شهر یزد و مراحل تکمیلی تاسیسات آبرسانی طرح رینگ شهری اشاره و افزود : امیدواریم با اختلاط آب دریا و انتقالی با EC بین ۷۰۰ تا ۹۰۰، آب چاههای موجود با EC حدود ۱۲۰۰ شاهد آبرسانی آب شرب مطلوب با EC قریب ۷۵۰ در مناطق تحت پوشش این مخزن مانند صفائیه، مهرآوران، منطقه پیرامون میدان دانش آموز، تنش آبی این مناطق و حتی مناطق بخش مرکزی شهر یزد را رفع و آب پایدار و مطلوب را در اختیار شهروندان یزدی قرار دهیم. وی یاد آور شد : هم اکنون پایداری آب استان یزد در زمان قطع آب، ۱۵ ساعت است که با قرارگیری این مخازن در مدار تا خردادماه سال آینده، پایداری آب تا ۳۵ ساعت افزایش مییابد. علمدار در بازدید خبرنگاران از مخزن ۳۰ هزار مترمکعبی فدک، گفت: این مخزن و خط انتقال آن با اعتبار یک هزار میلیارد تومان هم اکنون در مرحل تست و انجام فرایند نهایی کار است. وی طرح آبرسانی از چاههای جدید جنوب شرقی یزد به مناطق حسنآباد، ملاصدرا و اکرم آباد را به عنوان یکی دیگر از طرحهای مهم شرکت آب و فاضلاب استان یزد اشاره کردو گفت: این طرح هماکنون با برآورد اعتباری بالغ بر ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در جوار جاده دربید شهر یزد در حال اجراست. وی خاطر نشان ساخت :برای ساخت این طرح ۷۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت آب و فاضلاب هزینه شده است و برای اتمام آن به ۲۰۰ میلیاردریال دیگر اعتبار نیاز است که در صورت تامین اعتبار تاپایان سال به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت آبفای یزد همچنین در بازدید از مخزن ۳۰ هزار مترمکعبی فدک شهر یزد یادآور شد: این مخزن بخشی از طرح رینگ آبرسانی شهر یزد است که طول خط آبرسانی آن ۱۷ کیلومتر و با دبی ۴۰۰ لیتر بر ثانیه به مناطق مهرآوران، طوبی و اندیشه آبرسانی می کند.
وی همچنین به ساخت مخازن آب در دیگر نقاط استان یزد اشاره کرد و ادامه داد: هم اکنون مخازن شهرهای اردکان، میبد، بهاباد و تفت در دست اجراست که با قرارگیری این مخازن در مدار، تنش آب در این مناطق کاهش خواهد یافت
حضور پتروشیمی پردیس در چهارمین نمایشگاه تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست پارس
چهارمین نمایشگاه تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ویژه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی با حضور سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، در محل دائمی نمایشگاههای منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برگزار شد. ، واحد HSE این شرکت با حضور فعال در این نمایشگاه به ارائه دستاوردها و توانمندیهای خود در حوزههای ایمنی، آتشنشانی و سلامت پرداخت. این نمایشگاه بستری مناسب برای نمایش نوآوریها و تجربیات برتر در حوزه ایمنی و بهداشت محیط زیست صنایع پتروشیمی بود. واحد HSE پتروشیمی پردیس با برپایی ایستگاه پایش سلامت، خدمات مختلفی از جمله اندازهگیری فشار خون و قند خون، آنالیز بدنی و مشاورههای بهداشتی را به بازدیدکنندگان ارائه کرد. این اقدامات با هدف ارتقای آگاهی و ترویج فرهنگ سلامت و ایمنی در محیطهای صنعتی صورت گرفت. این نمایشگاه فرصتی مناسب برای معرفی توانمندیها و ارتقاء همکاریهای بین واحدهای صنعتی و سازمانهای فعال در حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست بود و نقش مهمی در توسعه پایدار و بهبود استانداردهای ایمنی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایفا کرد. حضور فعال شرکت پتروشیمی پردیس در این نمایشگاه، تعهد این شرکت به رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشت محیط کار و توجه ویژه به سلامت کارکنان و محیط زیست را به خوبی به نمایش گذاشت.
توسعه زیرساخت مخابراتی
در روستای سعدآباد فندرسک شهرستان رامیان
شورا و دهیار روستای سعد آباد فندرسک از مخابرات شهرستان رامیان از توسعه زیرساختها در این روستاها قدردانی کردند.به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه گلستان اعضای شورای و دهیاری روستای سعدآباد فندرسک با بیان قدردانی، از تلاشهای ارزنده مخابرات شهرستان رامیان در برقراری ارتباطات پایدار این روستا تقدیر کردند.این اقدام که باعث بهبود دسترسی اهالی روستا به خدمات ارتباطی و مخابراتی شده است، رضایت عمومی و افزایش امکانات ارتباطی در این منطقه را به همراه داشته است.در دیدار نمایندگان شورای اسلامی و دهیاری روستای سعدآباد فندرسک با مهندس باقرنجفی رئیس اداره مخابرات شهرستان رامیان از اقدامات مخابرات در راستای تامین نیازهای ارتباطی روستاییان و تلاشهای خستگیناپذیر ایشان در توسعه زیرساختهای ارتباطی قدردانی شد.مهندس جعفر نجفی نیز ضمن تشکر از حمایتهای شورا و دهیاری، تأکید کرد که خدمت به مناطق روستایی و فراهم کردن امکانات ارتباطی باکیفیت، یکی از اصلیترین مأموریتهای وی و تیم کاری او است و در آینده نیز این مسیر ادامه خواهد داشت.