صادرات ۱۸ هزار تن محصولات گلخانه ای یزد
در آذرماه سال جاری
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد از صادرات ۱۸ هزار تن محصولات سبزی و صیفی گلخانه های استان با گواهی بهداشت نباتی در آذرماه سال جاری طی ۷۲۰ محموله به کشورهای همسایه خبر داد. محمدعلی حاتمی زاده با بیان اینکه استان یزد با تولید ۵۷۰ هزار تن محصول رتبه دوم در تولیدات گلخانه ای کشور را به خود اختصاص داده است، گفت : حدود ۶۵ درصد از کل محصولات تولیدی به سایر کشورها صادر می شود. وی افزود: در آذرماه سال جاری به ۸ کشور همسایه از جمله روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، تاجیکستان، گرجستان، ازبکستان، قرقیزستان و دبی در مجموع حدود ۱۸ هزار تن محصول گلخانه ای با ارزش صادراتی ۱۶۰ میلیون دلار صادر شده است. حاتمی زاده خاطر نشان ساخت : بیشترین محموله صادراتی به کشور روسیه وارد که شامل ۸۰ درصد کل صادرات آذرماه سال جاری استان یزد با ۴۴۴ محموله است . رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد افزود :محصولات سبزی و صیفی صادراتی شامل خیار، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی و کدو است که در این بین خیار با ۴۸ درصد و بادمجان با ۴۶ درصد، رتبه اول و دوم را در میزان صادرات به خود اختصاص داده اند. لازم به ذکر است حدود ۷۰ درصد از محصولات صادراتی گلخانه ای گواهی بهداشت نباتی را در گمرکات خروجی در شهرهای مرزی دریافت کرده و برای مابقی در استان یزد این گواهی صادر می شود.
توسعه و تقویت زیرساختهای ارتباطی سیار در شهرستان مهریز
شبکه ارتباطی همراه اول با نصب و راهاندازی سایت جدید وحدت در شهرک رجایی مهریز و ارتقای تکنولوژی 4G در جاده مهریز – انار این شهرستان توسعه و تقویت شد. مدیرمخابرات منطقه یزد گفت: در راستای اجرای پروژه فاز 9 توسعه و تقویت شبکه ارتباطی همراه اول و ارتقاء سطح خدمات به مشترکین، یک سایت جدید با تکنولوژیهای نسل 2، 3 و 4 در شهرک رجایی مهریز نصب و راهاندازی شد. محمدرضا زارع افزود: همچنین با تلاشهای مستمر کارکنان حوزه ارتباطات سیار مخابرات یزد، ایستگاههای شمس و قلعه زینالدین شهرستان مهریز به تکنولوژی 4G ارتقا یافتهاند که این اقدام موجب پوششدهی بهتر و بیشتر در بخش عمدهای از جاده مهریز – انار خواهد شد. شایان ذکر است که با اجرای این طرحها، تعداد سامانههای تلفن همراه در شهرستان مهریز به 50 سایت و 157 تکنولوژی 3G, 4G و 2G افزایش یافته است.
برگزار ی جلسه کمیسیون
ماده 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در گلستان
کمیسیون ماده 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در استان گلستان در دوازدهمین جلسه در سال 1403 به 9 پرونده از واحدهای تولیدی و خدماتی استان رسیدگی کرد.به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان، در دوازدهمین جلسه کمیسیون ماده 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در سال 1403 که با حضور مدیرکل استاندارد، قاضی دادگستری و اعضای کمیسیون ماده 42 برگزار شد، 9 پرونده از واحدهای تولیدی و خدماتی استان مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.طبق ماده 41 قانون استاندارد؛ در صورتیکه واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تاییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایینتر از کیفیت استاندارد نمایند، موضوع در کمیسیون ماده (42) این قانون تصمیم گیری می شود.کمیسیون ماده 42 مرکب از یکی از قضات دادگستری به انتخاب رئیس قوه قضاییه، مدیرکل استاندارد استان، نماینده سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان، نماینده اتاقهای بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، تعاون مرکزی و اصناف ایران حسب مورد می باشد که با ملاحظه شرائط و امکانات خاطی و دفعات تخلف، مراتب را به مرجع قضایی ذیصلاح ارجاع می کند.گفتنی است در سال جاری 91 پرونده از واحد های تولیدی و خدماتی در کمیسیون ماده 42 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در استان گلستان مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته است.
بررسی 52 گزارش بازرسی
معیار مصرف انرژی در گلستان
مدیرکل استاندارد گلستان از بررسی 52 گزارش بازرسی معیار مصرف انرژی از صنایع انرژیبر در 9 ماهه نخست سال 1403 خبر داد.به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان، سید مهدی حسینی با اعلام این خبر گفت: گزارشهای معیار مصرف انرژی در صنایع کمپوت و کنسرو، لبنی، اجر، روغن نباتی، نیروگاه، مرغ داریها و ... مورد بررسی قرار گرفت که نتایج 30 گزارش انطباق با استانداردهای ملی و 22 گزارش عدم انطباق با استاندارد ملی را نشان داد.حسینی ضمن اظهار این مطلب که تدوین استانداردهای معیار مصرف انرژی یکی از اقداماتی است که سازمان ملی استاندارد ایران در اجرای قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی مصوب سال 89 انجام داده است؛ گفت: تعداد استانداردهای معیار مصرف انرژی برای صنایع انرژی بر 43 مورد است که 35 مورد برای صنایع انرژیبر اجباری است.