ویژه عکاسی از کوهستان
مسابقه عکاسی «عکسینو» برگزار میشود
فرهنگسرای خاتم(ص) مسابقه عکاسی «عکسینو» ویژه عکاسی از کوهستان را برگزار میکند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در ادامه برپایی کمپ کوهنوردی ویژه نوجوانان با عنوان «کمپینو»، فرهنگسرای خاتم(ص) مسابقه عکاسی «عکسینو» ویژه عکاسی از کوهستان را برگزار میکند. این مسابقه عکاسی با شعار «هنر در طبیعت نهفته است» ویژه گروه سنی نوجوان و جوان برگزار میشود و علاقهمندان به کوهنوردی و عکاسی میتوانند با ارسال عکسهای خود با موضوع کوهستان در آن شرکت کنند.
علاقهمندان تا ۱۵ دی ماه برای ارسال آثار خود به مسابقه عکاسی «عکسینو» فرصت دارند.
امکان ارسال آثار از دو طریق استوری در اینستاگرام و تگ کردن صفحه @campi__no و یا ارسال از طریق پیامرسان بله به شناسه @campi_no_admin فراهم شده است.
پس از پایان مهلت ارسال آثار، فرایند داوری آغاز میشود و در نهایت، امکان حضور رایگان در کمپ کویر به عنوان جایزه برای ۱۰ برگزیده دختر و ۱۰ برگزیده پسر فراهم خواهد شد. همچنین جوایزی از ملزومات کوهنوردی به ۱۰ برگزیده دیگر مسابقه اهدا میشود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن ۶۶۲۴۲۸۰۵ تماس بگیرید یا به کانال بله کمپینو به نشانی campi_no مراجعه کنید.
آینده روشن برای مدیریت شهری هشتگرد
با حذف کاغذ از چرخه اداری
و آغاز پروژههای شهرداری الکترونیک
ساوجبلاغ – سیروس رنجبرکهن: در پی پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات، علیرضا کیان شهردار هشتگرد اعلام کرداین شهرداری به سمت دیجیتالی شدن و ایجاد سامانههای الکترونیک حرکت کرده است.
شهردار هشتگرد در تشریح این طرح گفت :این اقدام به منظور تسهیل خدمات به شهروندان، افزایش شفافیت، کاهش هزینهها و حذف کاغذ از فرآیندهای اداری انجام شده است.
وی در ادامه افزود: این پروژه شامل چندین هدف کلیدی از جمله ایجاد بستر الکترونیکی برای خدمات شهرداری طراحی و پیادهسازی سامانههای آنلاین برای ارائه خدمات مختلف به شهروندان،حذف کاغذ از فرآیندهای اداری تبدیل تمامی مستندات و مکاتبات به فرمت دیجیتال،افزایش شفافیت فراهم آوردن دسترسی آسان و سریع شهروندان به اطلاعات و خدمات شهرداری، بهبود کارایی و سرعت در ارائه خدمات کاهش زمان انتظار و تسریع در پاسخگویی به درخواستهای شخص شهردار می باشد.
کیان تاکید کرد: مراحل اجرای این پروژه شامل تحلیل نیازمندیها، خرید و نصب سامانههای مورد نیاز، آموزش کارکنان، پیادهسازی آزمایشی سامانهها و راهاندازی نهایی میباشد.
شهردار هشتگرد با افزایش رضایت مندی شهروندان در خصوص خدمات دهی گفت : نتایج حاصل از این پروژه شامل کاهش استفاده از کاغذ، افزایش رضایتمندی شهروندان، شفافیت بیشتر در روند انجام کارها و کاهش هزینهها برای شهرداری دانست.
وی اظهار داشت: با این حال، چالشهایی نیز وجود دارد که نیازمند توجه هستند؛ از جمله مشکلات فنی در مراحل اولیه پیادهسازی و ضرورت برگزاری دورههای آموزشی مداوم برای کارکنان است.
علیرضا کیان در پایان سخنان خود تصریح کرد: در نهایت، پروژههای شهرداری الکترونیک و حذف کاغذ از چرخه اداری گامهای مؤثری در راستای بهبود کیفیت خدمات شهری و افزایش شفافیت هستند که با ادامه این روند و رفع چالشهای موجود، میتوان به آیندهای روشنتر برای مدیریت شهری امیدوار بود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران:
مازندران در تولید گندم دارای محدودیت است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با وجود آنکه استان در تولید گندم محدودیت هایی دارد اما تاکنون هیچ کارخانه آردی در استان بدون گندم کیفی نمانده است.
عباسعلی وفایی نژاد در نشست هم اندیشی با مسئولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان با بیان اینکه نظرات و دیدگاههای متفاوت موجب پویایی، نگاه جدید و اصلاح ساختارها خواهد بود اظهار داشت: مسئولان فنی و کنترل کیفی کارخانجات با بیان دیدگاههای خود موجبات ارتقای کیفیت محصول نهایی در حوزه گندم، آرد و نان و ارائه خدمات بهتر به شهروندان را فراهم میآورند. وفایی نژاد افزود: پخت نان ماکول و مطلوب نیاز به تولید ماده اولیه یعنی گندم با کیفیت و سپس بهره برداری از شرایط، ابزار و امکانات مناسب برای تولید آرد با کیفیت و سپس هنر یک نانوای ماهر در تولید نان با کیفیت دارد و عدم برخورداری از هریک از حلقههای این زنجیره، ما را در محصول نهایی با چالش مواجه خواهد کرد.
وی با بیان اینکه استان مازندران در تولید چندین قلم محصول کشاورزی رتبه برتر کشور را دارا میباشد، اما در تولید گندم با توجه به محدودیتهای زمین و شرایط خاص اقلیمی با کمبود و عدم تأمین نیاز از طریق تولید در استان مواجه است، اظهار داشت: ۸۰ درصد گندم مورد نیاز استان میبایست از مبادی متنوعی وارد استان شود اما علیرغم این محدودیتها اجازه بروز چالش جدی در تأمین گندم با کیفیت برای مصرف استان را ندادیم و تا امروز هیچ کارخانهای بدون گندم کیفی نمانده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با طرح یک پیشنهاد راهکاری برای عیارسنجی محصول تولیدی توسط کارخانجات را ارائه کرد و گفت: مسئولین فنی و تولید کارخانجات آردسازی استان، ساعتی از وقت خود را با یک نانوا که با محصول آن کارخانه نان تولید میکند همراه باشند تا با چگونگی عمل آوری آرد و نحوه پخت انواع آرد تولیدی خود آشنا شوند.
وی افزود: این کار موجب میشود مسئول فنی این ارزیابی را داشته باشد که تفاوت نوع گندم موجود در کارخانه موجب تولید چه نوع آردی میشود و ضمن آشنایی با نحوه پخت آرد، ارتقای کیفیت در محصول نهایی رقم خواهد خورد.
وفایی نژاد در پایان سخنانش با تاکید بر ضرورت نظارت و دقت در حوزه گندم، آرد و نان اظهار داشت: تعهد و مسئولیت پذیری در این حوزه و ضرورت افزایش خودنظارتی در تمام مراحل تولید، ارائه خدمات به شهروندان استان را مطلوبتر میکند.
احمدی مدیر کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، استانداردهای ذخیره سازی و نحوه ضدعفونی سیلوها و انبارها، الزامات و دستورالعملهای اختلاط گندم و شرایط و نحوه امتیازبندی در اجرای طرح درجه بندی کارخانجات آرد را تشریح کرد.