سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد؛
واگذاری۱۰۰ هکتار زمین به خیران مسکن ساز توسط سازمان ملی مسکن
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن گفت: تاکنون نزدیک به ۱۰۰ هکتار زمین با ظرفیت ساخت بیش از ۱۶ هزار واحد به خیران مسکن ساز کشور واگذار شده است.
به گزارش کائنات و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی نبیان با اشاره به اهمیت اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان افزود: از این میان ۲۰ درصد از واحدهای احداثی توسط خیران به معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی اختصاص یافته است. به گفته نبیان، سازمان ملی زمین و مسکن در قالب تفاهمنامهای تحتعنوان تامین مسکن خانوادههای دارای دو عضو معلول و بیشتر با دستگاههای حمایتی کشور از پروژههای در حال ساخت سازمان یا زمینهای آمادهسازی شده برای ساخت ۹ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی زمین اختصاص داده که از این طریق نزدیک به ۲۴ هزار نفر از معلولان بهزیستی صاحب مسکن شدهاند.
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن توضیح داد: بهمنظور ساخت ۷۹۳ واحد مسکونی یک طبقه و دو طبقه، بالغ بر ۷۷ هزارمترمربع زمین در سراسر کشور به مددجویان بهزیستی واگذار شده است.
بازار طلای جهانی
اندکی گرم شد
طلا در حالی بالاتر میرود که دادههای تورم ایالاتمتحده مسیر کاهش نرخ را تایید میکند. به گزارش کائنات، پس از آن که شاخص تورم فدرال رزرو آمریکا برای سیاستگذارانی که به دنبال کاهش هزینههای استقراض در سال ۲۰۲۵ هستند، اطمینان خاطر داد، طلا افزایش یافت.
معیار ترجیحی بانک مرکزی ایالاتمتحده برای تورم در ماه نوامبر متوقف شد. بر اساس دادهها شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی که شامل مواد غذایی و انرژی نمیشود، نسبت به اکتبر ۰.۱ درصد و نسبت به سال قبل ۲.۸ درصد افزایش یافته است. پیش پرداخت ماهانه کمترین میزان از ماه مه بود.
بازدهی خزانه داری و دلار کاهش یافت و شمش را تا ۱.۵ درصد افزایش داد که به کاهش افت هفتگی آن کمک کرد.
این فلز گرانبها در سال جاری ۲۷ درصد افزایش یافته و این رکورد با کاهش سیاست پولی در ایالات متحده، تقاضای امن و خرید پایدار توسط بانکهای مرکزی جهان همراه شده است. با این حال، این روند از اوایل نوامبر متوقف شده است، زیرا پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا باعث افزایش ارزش دلار شد. رویترز گزارش کرد که هر اونس طلا با ۱.۲ درصد افزایش به ۲۶۲۶ دلار رسید. در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره، پلاتین و پالادیوم همه پیشرفت کردند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام کرد؛
برگزاری نمایشگاههای طلا به صورت تخصصی
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به تعدد نمایشگاههای صنعت طلا و جواهر، معتقد است که بایستی این نمایشگاه بهگونهای باشد که فرآیند تولید تا توزیع و ابزارآلات مورد استفاده در این صنعت را به معرض نمایش گذاشته و بهصورت جامع در شهرهای بزرگتر و با امکانات بیشتر برگزار شود.
به گزارش کائنات، نادر بذرافشان ضمن اشاره به برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگهای نیمه قیمتی و قیمتی در استان خوزستان اظهار کرد: تاکنون استان خوزستان، نمایشگاهی در حوزه صنعت طلا جواهری برگزار نکرده بود و در بخش تولید نیز جزو استانهایی بود که فعالیت تولید نداشته و صرفاً مصرفکننده بوده است، اما همانطور که اشاره شد، با هماهنگیهای صورت گرفته این رویداد برگزار شد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: مشارکت و حمایت همکارانمان جهت حضور در این نمایشگاه بسیار پررنگ بود و استقبال خوبی هم صورت گرفت، اما نکته مهم اینجاست که معتقد هستیم نمایشگاههای مرتبط با صنف طلا و جواهر بایستی تخصصیتر و فنیتر باشند و چرخه تولید تا توزیع به معرض نمایش گذاشته شود. نیاز است که سال به سال و نمایشگاه به نمایشگاه، ضعفها را اصلاح کرده و نقاط قوتمان را افزایش دهیم. ضمن اینکه به نظر بنده، بهتر است که نمایشگاهها با فواصل زمانی بیشتری از هم برگزار شوند؛ بطور مثال در آذر ما، سه نمایشگاه تبریز، شیراز و اهواز را داشتیم که خوب نیست.
وی افزود: نمایشگاهها معمولاً در سراسر دنیا به صورت تخصصی و نهایتاً دوبار در سال برگزار میشود. بهتر است که این نمایشگاههای تخصصی در شهرهای بزرگتر که امکانات بیشتری هم دارند، برگزار شوند و نمایشگاه ایران را بتوانیم برگزار کنیم و چرخه تولید تا توزیع، فرآیند تولید، ماشینآلات، ابزارآلات (که بسیار هم گسترده بوده و دارای جذابیت است) به نمایش گذاشته شود. این یک ضعف است در برخی نمایشگاهها، فقط به بحث عرضه پرداخته میشود و مصنوعات طلا به نمایش گذاشته میشود.
به اعتقاد این مقام صنفی، باید به چرخه تولید و فرآیند آن در نمایشگاهها پرداخته شود تا مردم با این هنر و فرآیند تولید تا توزیع آشنا شوند. سال گذشته البته نمایشگاهی در اصفهان برگزار شد که تخصصیتر بود و یک بخش تنها به طیف ابزارآلات این صنعت که گسترده هم است، پرداخته شده بود. در بهمن ماه امسال نیز نمایشگاهی در تهران خواهیم داشت که امیدواریم به این موضوع دقت کافی شود.