سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران خبر داد؛
بهسازی و مقاوم سازی
سالانه ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور
سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران از بهسازی و مقاوم سازی سالانه ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور خبر داد
. به گزارش کائنات عبدالرضا گلپایگانی در ستاد بازآفرینی شهری استان خوزستان که در محل استانداری برگزار شد، یکی از محورهای اصلی شورای عالی مسکن کشور را توجه به بافتهای فرسوده عنوان کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی تلاش دارد از تمامی امکانات برای کاهش آمار بافت های فرسوده کشور استفاده کند. سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به بهسازی و مقاوم سازی سالانه ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور گفت: عملکرد ستادهای بازآفرینی شهری در استان ها بسیار مهم است. وی افزود: طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور باید برای بافت های فرسوده هر شهرستان، بستههای بومی شده تهیه و در اختیار استانها قرار داد. ارائه بستههای بومی به نوعی باعث تشویق مردم به نوسازی بافت های فرسوده می شود. گلپایگانی گفت: شرکت های بزرگ استان می توانند در راستای مسئولیت های اجتماعی به نوسازی بافت های فرسوده کمک کنند. همچنین صنایع می توانند مالیات خود را در ساخت مدرسه و یا درمانگاه هزینه کنند. وی افزود: با توجه به اینکه ۲ درصد فروش نفت به توسعه مناطق محروم اختصاص مییابد؛ از این منابع میتوان برای نوسازی بافت های ناکارآمد شهری استفاده کرد. سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هفته قبل با پیگیری های وزیر در کمیته اقتصاد دولت، ساخت سه هزار واحد مسکونی برای ۹ محله حاشیه نشین آبادان با اعتبار بیش از هشت همت تصویب شد تا از این طریق بخش کوچکی از مشکلات مردم منطقه برطرف شود.
ادامه سیر صعودی
نرخ بهره بین بانکی
نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته چهارم آذر ماه، با رشد ۰.۷ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۹۳ درصد رسید که بالاترین میزان نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا کنون است.
به گزارش کائنات، بر اساس دادههای بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته چهارم آذرماه سال جاری نسبت به هفته قبل از آن با جهش ۰.۷ درصدی به ۲۳.۹۳ درصد رسید و این میزان بالاترین میزان نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا هفته چهارم آذرماه است.
اخیرا، نرخ بهره بین بانکی در ابتدای آبان ماه با افزایش ۰.۴ درصدی به ۲۳.۷۶ درصد رسید که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا آن روز بود. با این حال، در پایان هفته اول آبان ماه با کاهش ۰.۰۴ نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۷۲ درصد رسید و در پایان هفته بعد از آن ثابت ماند.
در پایان هفته سوم آبان ماه نرخ بهره بین بانکی با افزایش ۰.۱ درصدی به ۲۳.۷۳ درصد رسید و در هفته پایانی آبان ماه، نرخ بهره بین بانکی با جهش ۰.۶ درصدی از ۲۳.۷۳ به ۲۳.۷۹ درصد رسید که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه بود و طی سه هفته گذشته این نرخ در همان محدوده ۲۳.۷۹ ثابت ماند. نرخ بهره بین بانکی با جهشی ۰.۷ درصدی به ۲۳.۸۶ درصد رسید و در ۲۸ آذرماه با افزایش مجدد ۰.۷ درصدی به ۲۳.۹۳ درصد رسید که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا کنون است.
گفتنی است؛ در پایان هفته چهارم آذرماه، حداقل نرخ توافق بازخرید یا عملیات ریپو بین بانکی، طبق روال سابق در محدوده ۲۳ درصد قرار داشت. توافقنامه بازخرید یا عملیات ریپو بین بانکی، یک توافقی میان دو طرف (دو بانک) است. به نحوی که یک طرف اوراق بهادار خود را به قیمت مشخص، به طرف دیگر میفروشد؛ به عبارت دیگر پول قرض میکند و بهطور همزمان تعهد میکند، که همان اوراق بهادار را به قیمت مشخص و در تاریخ مشخص، در آینده خریداری کند.
بازدید مدیرعامل
موسسه ملل از ساختمان مرکزی بیمه تعاون
مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در بازدید از ساختمان مرکزی بیمه تعاون، سرمایهگذاری در زیرساختها را عاملی کلیدی برای ارتقای اعتماد عمومی و بهبود کیفیت خدماترسانی به مردم دانستند.
به گزارش کائنات، مدیرعامل موسسه اعتباری ملل و هیأت همراه با حضور در ساختمان مرکزی بیمه تعاون از امکانات و زیر ساخت های جدید این شرکت بازدید به عمل آوردند. در این مراسم ابتدا سید امین جوادی، دیدار صمیمانهای با مدیران و کارکنان شرکت داشتند و طی سخنانی به اهمیت نقش صنعت بیمه در ایجاد ثبات و آرامش اقتصادی جامعه اشاره کردند و افزودند: صنعت بیمه یکی از ارکان اصلی اقتصاد پایدار و ابزار کلیدی مدیریت ریسک در جوامع مدرن است. سرمایهگذاری در زیرساختها و ارائه خدمات بهتر به مردم، نه تنها زمینهساز ارتقای اعتماد عمومی میشود، بلکه باعث تقویت نقش بیمه در توسعه اقتصادی کشور خواهد شد. مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در ادامه بر ضرورت خدمترسانی به مردم، دوری از تکبر و تلاش برای تقویت همدلی میان کارکنان و مدیران شرکت، تأکید ویژهای کردند. ایشان همچنین سرمایهگذاری در زیرساختها را عاملی کلیدی برای ارتقای اعتماد عمومی و بهبود کیفیت خدماترسانی به مردم دانستند.