مدیر محصول نرم افزار شاد توضیح داد؛
علت کاهش سرعت شبکه شاد
برای معلمان و دانشآموزان
مدیر محصول نرم افزار شاد دلیل کاهش سرعت موقت در شبکه شاد را عدم رعایت زمانبندی اعلامی وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری کلاسهای درسی و فعالیت همزمان مدارس مقاطع مختلف در بازه زمانی صبح اعلام کرد.
خشایار فهیم با بیان اینکه با توجه به پیشبینی تعطیلات به دلیل آلودگی و برودت هوا و افزایش قابل توجه استفاده از شبکه شاد، تمهیدات لازم برای افزایش ظرفیت زیر ساخت میزبانی کاربران در این شبکه انجام شده است گفت: همین امر موجب شد امسال با وجود افزایش دو برابری کاربران، همزمان نسبت به تعطیلات هفته گذشته، قطعی در ارائه خدمات وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه به دلیل عدم رعایت زمانبندی اعلامی وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری کلاسهای درسی و فعالیت همزمان مدارس مقاطع مختلف در بازه زمانی ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰:۳۰ ، موجب کاهش سرعت موقت در شبکه شاد شد افزود: یکی دیگر از راهکارهای ارائه شده توسط تیم توسعه دهنده شاد برای ارتقای کیفیت آموزش و تعامل بیشتر دانش آموزان و معلمان استفاده از سرویس جدید کلاس مجازی شاد به هنگام آموزش غیرحضوری بود. فهیم با بیان اینکه این سرویس با امکاناتی نظیر گفتگوی تصویری چند نفره، اشتراک گذاری صفحه نمایش، بارگذاری فایل، استفاده از تخته مجازی و حضور و غیاب آسان، محیطی تعاملی و پویا را برای آموزش فراهم کرده است ادامه داد: با وجود ارائه کد ۱۰۰ درصد تخفیف این سرویس به تمامی مدارس، بدلیل عدم آشنایی مدیران مدارس فقط ۱۰ درصد از ظرفیت آن مورد استفاده قرار گرفت که با رضایت بالای کاربران همراه شد.
وی اظهار کرد: با رعایت دقیق زمانبندی کلاسها و بهرهگیری از امکانات تعاملی سرویس جدید کلاس مجازی، مدارس میتوانند تجربه آموزش غیر حضوری با کیفیتی را در شاد داشته باشند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد؛
روند افزایشی «چاقی» در کشور
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه پدیده چاقی در کشور رو به افزایش است، گفت: با توجه به اینکه میزان چاقی در کشور بر مبنای «دادههای سامانههای سطح یک» و «میزان چاقی و اضافهوزن در بزرگسالان برمبنای یک جمعیت نمایانگر» به ترتیب حدود ۵۰ و ۶۵ درصد است، به دنبال تدوین «نقشه چاقی کشور» برای ۱۰ سال آینده هستیم.
دکتر احمد اسماعیلزاده با بیان اینکه چاقی از معضلات اساسی کشور محسوب میشود، اظهار کرد: بررسی وضعیت سیمای مرگومیر ایرانیان بیانگر این است که بیماریهای غیرواگیر از علل اصلی مرگومیر در کشور به حساب میآیند. در مجموع ۴۱۰هزار تا ۴۲۰هزار نفر ایرانی در هر سال جان خود را از دست میدهند که سهم میزان مرگهای منتسب به چاقی از میزان مرگومیرهای سالیانه حدود ۶۵هزار نفر است.
وی درباره میزان مرگهای منتسب به چاقی توضیح داد: با توجه به میزان مرگومیر سالیانه ایرانیان و سهم مرگهای منتسب به چاقی از این مولفه میتوان گفت حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد مرگومیر سالانه کشور به دلیل چاقی است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه پدیده چاقی در کشور رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: اگرچه سیاستهایی برای کنترل افزایش چاقی در کشور انجام میشود اما پدیده چاقی همچنان رو به افزایش است. براساس دادههای سامانههای سطح یک، میزان اضافهوزن و چاقی حدود ۵۰ درصد گزارش شده و همچنین آمار کشوری میزان چاقی و اضافهوزن در بزرگسالان که برمبنای یک «جمعیت نمایانگر» انجام شده، حدود ۶۵ درصد است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ایران جزو معدود کشورهایی است که از حضور کارشناسان تغذیه در نظام مراقبتهای اولیه سیستم بهداشتی و درمانی بهره میبرد. اگرچه کارشناسان تغذیه در نظام مراقبتهای اولیه سیستم بهداشتی و درمانی به ارائه خدمت میپردازند، اما توجه به خودمراقبتی بسیار اهمیت دارد. خودمراقبتی میبایست از سوی مردم انجام شود، توجه به مولفههای «تغذیه»، «وضعیت فعالیت بدنی» و «کنترل استرس» به کنترل آمار چاقی در کشور کمک میکند و جزو مولفههای وابسته به خودمراقبتی هستند. وی توضیح داد: با توجه به اینکه میزان چاقی در کشور بر مبنای «دادههای سامانههای سطح یک» و «میزان چاقی و اضافهوزن در بزرگسالان بر مبنای یک جمعیت نمایانگر» به ترتیب حدود ۵۰ و ۶۵ درصد است، به دنبال تدوین «نقشه چاقی کشور» برای ۱۰ سال آینده هستیم.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی:
طرح «قاضی در مدرسه» بدنبال
ارتقای سطح سواد حقوقی دانشآموزان است
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: طرح «قاضی در مدرسه» با هدف ارتقای سطح سواد حقوقی دانش آموزان، در استان مرکزی اجرا میشود.
حجتالاسلام سعید جزائی، با اشاره به اجرای طرح کشوری «قاضی در مدرسه» در استان، اظهار کرد: با هدف ارتقای سطح سواد حقوقی دانشآموزان و کاهش میزان جرم و بزهکاری در میان آنان، طرح قاضی در مدرسه با محوریت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان و با همراهی اداره کل آموزش و پرورش در استان مرکزی اجرا میشود. در این طرح، قضات دادگستری در ساعات آموزشی در مدارس حضور پیدا میکنند و به دانشآموزان آموزشهای لازم، مفاهیم حقوقی و فرآیندهای قضایی را ارائه میدهند تا آنان با حقوق و وظایف قانونی خود آشنا شوند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اهمیت اجرای این طرح، اظهار کرد: آگاهسازی دانشآموزان از خطرهای بزهکاری اجتماعی و آموزش حقوقی با توجه به مقتضیات سنی و حساسیتهای دوران بلوغ و بحران هویت در این برهه سنی و خطراتی همچون آشنایی با افراد نااهل بسیار مهم و نکته ظریف و مهمی است که در این آموزشها باید مد نظر قرار گیرد.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان مرکزی اضافه کرد: هوشیاری و هدایت افراد در این سنین نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد، جرائم اینترنتی و آسیبهای ویژه مجازی دارد و در کنار آن، آگاهسازی والدین و معلمان بسیار اثرگذار است.
جزائی با اشاره به گسترش استفاده از فضای مجازی در بین جوانان، نوجوانان و حتی کودکان افزود: دسترسی آسان به فضای گسترده اینترنت، باعث ورود خرده فرهنگ تهاجمی کشورهای دیگر به کشور شده است که در بسیاری از مواقع باعث بروز بیحیایی، بیپروایی، بیخیالی و حتی ترویج بیعفتی در شهرها به خصوص شهرهای بزرگ و موجب نگرانی برای خانوادهها و جامعه شدهاست که در صورت ناشناخته ماندن و رصد نشدن و جلوگیری نکردن از آنها، اثرات مخربی بر جامعه ایرانی-اسلامی خواهد داشت و شکاف بین نسلی بیشتری بین فرزندان و والدین ایجاد میکند. به گزارش دادگستری استان مرکزی، وی در پایان گفت: قرار است در این طرح با استفاده از ظرفیتهای سایر دستگاهها و متخصصان، قضات و سایر کارشناسان با حضور در مدارس، دانشآموزان را با مسائل حقوقی، مفاهیم جرم و راهکارهای پیشگیری از آن مطلع کرده و اطلاعات و تجربیات مفیدی به دانشآموزان، اولیا و کارکنان انتقال داده شود.