در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه در اهواز مطرح شد؛
تلاش برای تسهیل فرآیند اطلاع رسانی
برای اصحاب رسانه
سرپرست مدیرکل مطبوعات دخلی و خبرگزاريهای داخلی از تلاش برای تسهیل فرآیند اطلاع رسانی برای اصحاب رسانه خبرداد.
هومن عظیمی در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه در اهواز، اظهار کرد:امیدواریم در سنگر جدید، بتوانیم در عرصه رسانهها تاثیرگذار و خدماترسانی کنیم.
عظیمی با بیان اینکه استان خوزستان از بُعد رسانه استانی مثالزدنی است، تصریح کرد: فرهنگ و رسانه خوزستان در شمار استانهای پویا، پرنشاط و مثال زدنی است و علاوه بر تلاش و پویایی بتوانند با عزت و غیرت رسانه خود را حفظ کرده و فعالیت رسانهای انجام دهند.
وی در توضیح اینکه برخی دستورالعملهای حوزه رسانه نیاز به بازنگری دارد، بیان کرد: شیوهنامهها و دستورالعملهای در حوزه رسانه نیاز به اصلاح و فرآیند بازنگری دارد و تلاش میکنیم فرآیند اطلاع رسانی برای اصحاب رسانه را تسهیل کرده و همفکری مطلوبی برای بهتر شدن فضای فرهنگ و رسانه در استان ایجاد کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این نشست گفت: اصحاب رسانه استان به واسطۀ سالهایی که قلم زدند تجربیات گسترده و ارزشمندی را اندوخته دارند. و باهماندیشی از روی علم و آگاهی مینویسند و در پیشبرد و هویت دینی و فرهنگی استان، مطالبهگری میکنند. مجید منادی افزود: استان خوزستان در زمان بحرانها آرامترین استانها بود و این آرامش شیرین توسط مطبوعات استان رقم خورد و باید خدماترسانی ویژهتری برای استان صورت گیرد.
وی اضافه کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی و حوادث غیرمترقبه، مسائل متعدد مرزی، اقوام و رویدادهایی ملی چون: راهیان نو و اربعین حسینی در استان کار رسانههای خوزستان، سختتر و پیچیدهتر است و رسانهها با ابزار رسانه به یاری شتافتند و مسائل را روایت کردندکنند.
منادی گفت: رسانهها رویدادها را با اتفاقات فرهنگی پیوند زدند. و امیدواریم آمدن و رفتن حوزۀ وزارتی منشاء خیر و برکت باشد.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شهرکرد
جمع آوری 60 تابلو مزاحم
و غیراصولی در خیابان سعدی و شریعتی
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شهرکرد از جمع آوری 60 تابلو مزاحم و غیراصولی در خیابان سعدی و شریعتی خبر داد.
مجید مردانی گفت: به منظور تناسب هماهنگی و زیباسازی چهره خیابان های شهرکرد، جمع آوری تابلوهای غیرمجاز در خیابان سعدی و شریعتی آغاز شد.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شهرکرد افزود: پس از صدور چندین مرحله اخطار 60 تابلو مزاحم و غیراصولی در این خیابان جمع آوری شد. وی اضافه کرد: جمع آوری تابلوهای تجاری و حذف سایبان های غیر اصولی و مزاحم توسط واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شهرکرد ادامه دارد. مردانی ادامه داد: با همراهی شهروندان و اصناف یقینا روز به روز شاهد پیشرفت شهر خواهیم بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خبر داد:
جذب بیش از ۶۰ درصدی دانش آموختگان
در بازار کار
سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران بیان داشت: در راستای ارتقاء و توانمندسازی مهارتی نیروی کار جوان استان، مراکز آموزش فنی و حرفهای استان گامی بلند در ارائه آموزشهای مهارتی به دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی برداشتهاند.
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، درویشی مدیرکل خبر داد: 1434 نفر از دانشجویان و دانش آموختگان استان از ارائه آموزش های مهارتی توسط مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان در 9 ماهه سال 1403 بهره مند شدند. وی افزود: توسعه آموزشهای مهارتی توسط مراکز آموزش فنی و حرفهای برای توانمندسازی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی در راستای ارتقاء و توانمندسازی نیروی کار جوان استان، مراکز آموزش فنی و حرفهای استان گامی بلند در ارائه آموزشهای مهارتی به دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی برداشتهاند. درویشی مدیرکل عنوان کرد: عملکرد آموزشی این اداره کل در نه ماهه سال 1403برای دانشجویان به تفکیک از تعداد 875 نفر که معادل 150 هزار و 644 نفرساعت بوده، تعداد 126 نفر در 20 مرکز آموزش فنی و حرفه ای و 749 نفر در 30 مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) ،دانشگاه های استان ، همچنین در حوزه دانش آموختگان به تعداد 559 نفر که معادل 134 هزار و 387 نفرساعت در 54 حرفه و 82 دوره آموزشی از ارائه آموزش های مهارتی برخوردار شدند. وی خاطرنشان ساخت: مجموع عملکرد آموزشی در این حوزه که با برنامه ریزی های صورت گرفته و اهتمام دانشگاه های استان نسبت به سال گذشته به رشد 110 درصدی تا نه ماهه سال جاری دست یافته ایم، که بیش از 60 درصد دانش آموختگان جذب بازار کار شدند. این مقام مسئول گفت: این مراکز را با هدف تقویت مهارتهای عملی و فنی دانشجویان و برنامههای متعددی که برای افزایش توانمندیها و آمادهسازی آنان برای ورود به بازار کار اجرا کردهاند، دانست و افزود: دانشجویان با استفاده از تجهیزات پیشرفته و مدرن، زیر نظر اساتید مجرب و کارآزموده، مهارتهای لازم را فرا میگیرند و این آموزشها نه تنها باعث افزایش دانش و توانمندیهای فنی دانشجویان میشود، بلکه اعتماد به نفس و آمادگی آنان را برای مواجهه با چالشهای حرفهای افزایش مییابد. در ادامه خاطر نشان کرد: آمارها نشان میدهد که این برنامهها تاثیر قابل توجهی در افزایش نرخ اشتغال فارغالتحصیلان داشته و بسیاری از دانشجویان با مهارتهای کسبشده در این دورهها، توانستهاند شغلهای مناسبی پیدا کنند. همچنین، رضایتمندی دانشجویان از کیفیت و محتوای دورهها، نشاندهنده موفقیت این مراکز در ارائه آموزشهای موثر و کاربردی است. ایشان با تاکید بر اهمیت توسعه فرهنگ مهارتآموزی در جامعه، این مراکز به دنبال جذب همکاریهای همه جانبه مسئولین استانی و استفاده از فناوریهای نوین برای بهبود مستمر برنامههای آموزشی خود برشمرد و بیان داشت: این تلاشها با هدف ارتقاء کیفیت آموزش و ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر برای نسل جوان کشور و استان انجام میشود. سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران گفت: نقش این مراکز در توانمندسازی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی، بیبدیل و قابل تقدیر است. با ادامه حمایتها و برنامههای آموزشی متنوع در استان، این مراکز به عنوان ستون اصلی آموزش های مهارتی و توانمندسازی اقشار مختلف جامعه دانست، که با هدف پیشبرد سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خواهد بود.