روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ آذر - شماره 4732

مدیرکل دفتر مقررات ملی ساختمان خبر داد؛

ایجاد دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در دفتر مقررات ملی ساختمان


 مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از ایجاد دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در آن دفتر بر اساس تصمیم شورای مدیران معاونت مسکن و ساختمان خبر داد.
حامد مانی‌فر مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از ایجاد دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در آن دفتر بر اساس تصمیم شورای مدیران معاونت مسکن و ساختمان خبر داد. مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان با تاکید بر اینکه بر اساس تکلیفی که معاونت مسکن و ساختمان برعهده آن دفتر نهاده است، دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان ایجاد و مستقر می‌شود، گفت: استقرار دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان به سرعت ایجاد خواهد شد. با استقرار این دبیرخانه تلاش می‌کنیم تا ضمن شناسایی همه ظرفیت‌هایی که در بدنه مهندسی کشور در بخش‌های مختلف از جمله تولید مصالح ساختمانی، ارایه خدمات مهندسی اعم از طراحی و اجرا وجود دارد، بتوانیم بانک اطلاعاتی مناسب از صادر کنندگان ایجاد کنیم. مانی‌فر تصریح کرد: با استقرار این دبیرخانه همچنین تلاش می‌کنیم تا  مسیری را که مهندسان برای اجرای ضمانت‌هایی که برای صدور خدمات مهندسی نیاز دارند ایجاد کنیم.
به گفته این مقام مسئول، ایجاد یک جریان یکپارچه در زنجیره خدمات مهندسی قطعا نیازمند طراحی یک سامانه است که اینکار نیز به موازات تشکیل دبیرخانه و تکمیل بانک اطلاعاتی انجام خواهد شد.

معاون مرکز مدیریت ریسک و تدوین
 مقررات بیمه مرکزی خبر داد؛
پرداخت خسارت
 افت قیمت تا سقف ۲۰ درصد ارزش خودرو
 معاون مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی با اشاره به ابلاغ و تصویب دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو از سوی شورای عالی بیمه اعلام کرد: سقف مالی پرداخت خسارت افت قیمت ۲۰درصد ارزش خودرو خواهد بود.
به گزارش کائنات، بهروز بستگانی افزود: خسارت مالی از محل بیمه شخص ثالث انجام می شود که در آبان ماه به تصویب شورای عالی بیمه رسید و در این فرآیند تغییر خاصی ایجاد نشده اما طبق این دستورالعمل جزئیات بیشتری به آن اضافه شده‌ است. وی ادامه داد: همه کنترل هایی که سابقا شرکت های بیمه در این خصوص انجام می‎شد هنوز هم انجام می شود و در رابطه با افت قیمت، این رقم بر اساس دستورالعمل و فرمول‌ مشخص میزان آسیب دیدگی‌ها و مواردی از جمله ارزش آن وسیله نقلیه محاسبه می‌شود. معاون مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی گفت: مطابق فرمول محاسبه افت قیمت خودرو، خودروهای تا سن 10 سال مشمول این قانون می‌شوند و این رقم حداکثر معادل‌گران ترین خودرو متعارف است و در خصوص وسایل نقلیه‌ای که ارزش آنها کمتر از مبلغ مذکور است، ارزش معاملاتی بلافاصله قبل از وقوع حادثه با نظر موسسه بیمه، ارزیاب مستقل خسارت بیمه، کارشناسان رسمی دادگستری و قوه قضائیه لحاظ می‌شود. بستگانی اظهار داشت: در دستورالعمل نحوه محاسبه خسارت کسر قیمت وسیله نقلیه توسط بیمه مرکزی، برخی از قطعات خودرو مانند چراغ‌ها، جلو پنجره، آیینه‌ها، شیشه‌ها و ... که پیش از این نیز محاسبه نمی‌شدند از پرداخت افت قیمت خودرو مستثنی شده‌اند.
وی افزود: در دستورالعمل افت قیمت خودرو ضمن تعیین انواع خسارت‌های افت قیمت خودرو بر اساس شدت و ضعف خسارت و قطعات آسیب‌دیده، نحوه تعیین میزان خسارت بر اساس سه عامل سن و ارزش وسیله نقلیه و شدت صدمه وارده به آن فرمول‌بندی شده و میزان خسارت به‌وسیله نقلیه زیان‌دیده از بابت افت قیمت مشخص شده است. معاون مرکز مدیریت ریسک و تدوین مقررات بیمه مرکزی خاطر نشان کرد: این دستورالعمل جمهوری اسلامی ایران با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، راهنمایی و رانندگی، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه و کانون کارشناسان رسمی دادگستری تهیه شده‌‌، به تصویب شورای‌عالی بیمه رسیده‌ است.
بستگانی تصریح کرد: با ابلاغ این دستورالعمل از ابتدای زمستان امسال شاهد اجرای مصوبه پرداخت خسارت افت قیمت خودرو توسط شرکت‌های بیمه خواهیم بود.

صورت‌های مالی ۶ ماهه نشان داد؛
رشد ۲۰ درصدی
 سود خالص وبصادر
​بانک صادرات ایران در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه امسال، ۳۶ ریال سود خالص شناسایی کرده است که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش کائنات، نتایج عملیات بانکداری در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۳ بانک صادرات ایران نشان از تحقق سود خالص ۷ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریالی با ۲۰ درصد رشد دارد که بر این اساس به ازای هر سهم ۳۶ ریال سود خالص شناسایی شده است. خالص درآمد تسهیلات اعطایی و سپرده‌گذاری این بانک در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه با عبور از ۱۴۲ هزار میلیارد ریال نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیش از ۴۱ درصد رشد نشان می‌دهد. در همین راستا خالص درآمد کارمزدها نیز با بیش از ۸۱ درصد افزایش از ۴۵ هزار میلیارد ریال بیشتر شد.
جمع درآمدهای عملیاتی بانک صادرات ایران نیز در صورت‌های مالی حسابرسی‌شده شش ماهه با بیش از ۳۵ درصد افزایش، از ۲۷۵ هزار میلیارد ریال گذشت.‌

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه