روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ آبان - شماره 4718

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی:

مدیران مسئول نسیم بیداری و اعتماد آنلاین مجرم شناخته شدند

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: در جلسه امروز دادگاه مطبوعات، اعضای هیات منصفه، مدیر مسئول بولتن نیوز را مجرم ندانست اما مدیران مسئول نسیم بیداری و اعتماد آنلاین را مجرم دانستند.
اکبر نصراللهی درباره دادگاه مطبوعات روز گذشته گفت: اتهام بابک امینی مدیرمسئول بولتن نیوز نشر اکاذیب رایانه‌ای موضوع شکایت شرکت پتروشیمی شهید تندگویان در مطلب مورخ ۱۹ و ۲۰ مردادماه ۱۴۰۱ با تیتر «پتروشیمی شهید تندگویان؛ ایرانی یا چینی» است. وی افزود: همچنین امروز با حضور اعضای هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی پرونده اتهامی الیاس حضرتی مدیرمسئول وقت اعتماد آنلاین هم بررسی شد. حضرتی در این پرونده به توهین و نشر مطالب خلاف واقع موضوع شکایت مهدی خانعلی‌زاده متهم است.
نصراللهی افزود: در بخشی از شکایت شاکی آمده پس از حضور خانعلی‌زاده در برنامه سیاست خارجی در ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ از شبکه سوم سیما، اعتماد آنلاین به مدیرمسئولی الیاس حضرتی در مطلبی با تیتر توهین بوقچی تیم ملی در قطر به محمدجواد ظریف در ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ نوشته است «کسانی که طرف‌دار حمله به سفارت عربستان بودند حالا دم از بازگشایی سفارت و رابطه مجدد می‌زنند» در صورتی شاکی در مواضع خود هرگز هیچ‌گونه حمایتی از موضوع حمله به سفارت نداشته و «اعتماد» بدون رعایت مقررات قانونی و اخلاق رسانه‌ای اقدام به انتشار مطالب کذب و مجرمانه کرده است.
وی اظهار کرد: مهدی خانعلی‌زاده گفته که سفر به قطر و اقامت کاملاً شخصی بوده است و مطالب توهین‌آمیز و کذب اعتماد در فعالیت‌های آموزشی و کاری‌ام در داخل و خارج کشور مشکل ایجاد کرده است. همچنین محمد جلیلیان وکیل روزنامه اعتماد در غیاب متهم الیاس حضرتی در دادگاه گفت که از جانب موکلم رسماً عذرخواهی می‌کنیم و حاضریم جبران کنیم.
وی گفت: در ادامه جلسه دادگاه امروز، پرونده «سید محمدمهدی طباطبائی میرک آباد» مدیرمسئول «نسیم بیداری» مورد بررسی قرار گرفت‌. طباطبائی با اعلام‌جرم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به توهین به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) در شماره ۱۰۸ ویژه‌نامه بهاری سال ۱۴۰۲ در ذیل مطلبی با عنوان «دردی که تمام نمی‌شود» متهم است.
نصراللهی اظهار کرد: هیات منصفه مطبوعات پس از بررسی پرونده‌ها و مستندات شنیدن اظهارات طرفین پرونده‌ها، مدیران مسئول نسیم بیداری و اعتماد آنلاین را مجرم دانست و او را مستحق تخفیف ندانست.
وی در پایان گفت: رأی دادگاه رسیدگی به پرونده اتهامات بابک امینی، سید مهدی طباطبائی و الیاس حضرتی که به ریاست قاضی کریمی در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد؛
تهران در رتبه هشتم آسیا در وقت کشی ترافیکی
 رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با تشدید برخوردهای پلیس در طرح ۱۰ راهور ، کاهش ۱۶ درصدی فوتیان تصادفات موتورسیکلت ها را شاهد هستیم.
سردار سید ابوالفضل موسوی پور روز گذشته در یک نشست خبری که در پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد؛ ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه، گفت: در سال‌های اخیر برخوردهای گوناگونی با رفتارهای پرخطر موتورسیکلت سواران انجام شده از توقیف با کفی گرفته تا تشدید مجازات توقیفی به ۶ ماه و آموزش.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح موتوریار و طرح ۱۰ با رویکرد آموزشی و توقیف ساعتی و مجازات های جایگزین، افزود: در توقیف و انتقال موتورسیکلت به پارکینگ ها چون هزینه ها زیاد بود، باعث شد ۶۸ هزار موتورسیکلت رسوبی داشته باشیم که در یک ماه اخیر توانستیم با همکاری قوه قضاییه برخی از این ها را ترخیص یا به ستاد اجرایی فرمان امام واگذار کنیم.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به شماره‌گذاری ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار موتورسیکلت در تهران، ادامه داد: از دی ماه سال گذشته تاکنون طرح ۱۰ در حال اجراست . قصد داریم استفاده از کلاه ایمنی را مثل کمربند ایمنی به یک فرهنگ و اصل تبدیل کنیم و در این چندماهه استفاده  از کلاه از ۲۰ درصد به ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است و امیدواریم حداقل به ۹۰ درصد استفاده از کلاه ایمنی برسیم.
موسوی‌پور با بیان اینکه ۱۶ درصد از میزان تصادفات کاهش یافته است، گفت: ۸۰ درصد فوتیان تصادفات موتورسیکلت سواران هستند و اگر از کلاه استفاده شود قطعا میزان تلفات کاهش پیدا می کند.
وی افزود: در هفت ماهه امسال ۷۰ هزار توقیف ساعتی داشته ایم. ۱۳ هزار موتورسیکلت به پارکینگ منتقل شده است و ۱۱۵ هزار موتورسیکلت در محل رفع اثر پوشش پلاک شده اند.
* تهران در رتبه هشتم آسیا در وقت کشی ترافیکی
رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه تهران چهارمین شهر آلوده دنیاست و در ۵۲ شهر آسیا ، ما رتبه هشتم را در تلف شدن وقت در ترافیک داریم، ادامه داد: سهم الاینده های متحرک به ترتیب کامیون ۱۵ درصد، سواری ۱۳.۹ درصد موتورسکیلت ۱۰.۱ درصد، اتوبوس ۱۳ درصد، مینی بوس ۴ درصد، تاکسی ۲.۱ درصد و وانت ۱.۵ درصد است.
وی افزود: سال گذشته یک میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه برای معاینه فنی جریمه شدند اما امسال به خاطر خرابی دوربین ها، ۹۳۳ هزار وسیله جریمه شده اند که این مسئله نیز روی آلودگی هوا تاثیر منفی دارد.
* ابطال معاینه فنی ۵۵۰۰ خودرو
رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: خودروهایی که معاینه فنی دارند اما به مشکل خورده اند مثل شکستگی شیشه و غیره در محل توسط پلیس کارشناس، معایه فنی‌شان ابطال می شود که ۵۵۰۰  خودرو امسال اعمال قانون  شده اند. همچنین  خودروهای دودزا به پارکینگ منتقل می شوند. موسوی پور گفت: صدور معاینه فنی رایگان به موتورسیکلت ها در آذرماه اجرا می شود. همچنین کلاه ایمنی رایگان هدیه می گیرند.
وی افزود: در هفت ماهه امسال  ۱۱میلیون و۵۰ هزار اعمال قانون صورت گرفته است که با ۶ میلیون خودرو به خاطر تخلفات ساکن، یک میلون و ۱۰۰ هزار خودرو برای تخلفات حادثه ساز،  ۳۸۰ هزار خودور برای تخلفات پلاک،  برخورد شده است، . همچنین ۵۵هزار انتقال به پارکینگ، ۵۹هزار توقیف ساعتی خودرو و ۷۰ هزار توقیف ساعتی موتورسیکلت اتفاق افتاد.
* ۹۰۰۰ راننده در تهران نمره منفی بالای ۳۰ دارند
رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در شهر تهران ۹۰۰۰ نفر نمره منفی بالای ۳۰ نمره دارند که پیامک گرفته اند و تاکنون ۱۵۰۰ گواهینامه ضبط شده است، ۱۹۰۰ نفر پرونده مخدوشی پلاک داشتند و ۶ هزار راننده نیز به علت نداشتن گواهینامه به مراجع قضایی معرفی شدند. وی درباره اصلاحات مهندسی ترافیکی  گفت: از ۴۵۸ نقطه پرتصادف،  ۱۱۱ نقطه و از ۱۸۶ نقطه دارای گره ترافیکی ۹۴ محل رفع مشکل شده است.‌  ۱۸ کیلومتر جدول بتنی در بزرگراه های  امام علی، چمران، آزادگان، باکری، هاشمی و زین‌الدین یاسینی و ۹ کیلومتر گاردیل نصب شده، ۱۲۰۰  کیلومتر تجدید خط‌کشی، ۳.۵ کیلومتر خط‌کشی خط اضطرار و نصب ۴۵۰ تابلو هدایت راه نیز انجام شده است.
ایجاد هفت محل پهلوگاه پارک خودرو و ۲۷ محل پارک موتورسیکلت، ایمن سازی آشکاری سازی با نصب ۱۳ هزار استوانه و نورپردازی ۱۲ پل از دیگر اقدامات انجام شده در جهت افزایش ایمنی معابر است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه