استقرار دبیرخانه دائمی طلایه داران گردشگری ایران و دیپلماسی شهری در بافت تاریخی یزد
سرپرست دبیرخانه دائمی طلایه داران گردشگری ایران و دیپلماسی شهری یزد از استقرار این دبیرخانه در خانه تاریخی موید علایی خبر داد.
محمد علی محتشمی نیا گفت : پس از ابلاغ شهردار یزد و تأکید بر استقرار این دبیرخانه، بلافاصله کار مرمت این خانه تاریخی آغاز شد و امیدواریم تا نیمه آذرماه افتتاحیه این محل با حضور اعضای مثلث گردشگری برگزار شود.
وی افزود: خانه مويد علایی يزد در سال ۱۲۴۵ و در ۷۰۰ مترمربع در محله گازرگاه بنا شده كه قدمتی بيش از ۱۳۰ سال دارد. این خانه يك ورودی به حياط بيرونی دارد و يك ورودی ديگر با راهرویی نسبتا طولانی و كمعرض، به حياط اصلی ساختمان راه می يابد و در ضلع غربی بيرونی ساختمان، اتاقی با در چوبی خورشيدی قرار دارد و فرم ساخت آن نشان می دهد كه بيرونی خانه قبل از اندرونی آن ساخته شده و در ضلع شرقی بيرونی نيز اتاقی در دو طبقه بنا شده است.
وی خاطر نشان ساخت : اندرونی خانه شامل تالار، بادگير و زيرزمين در ضلع جنوبی، پنجدری در ضلع شمالی و سه اتاق سهدری در ضلع غربی است و طرفين تالار دارای نيم طبقه كمعرض و طبقه فوقانی پنجدری، دارای ايوان سرپوشيده بوده و در طبقه فوقانی اتاقهای سهدری نيز، سه اتاق بنا شده است.
محتشمی نیا گفت: اين بنای مربوط به دوره قاجار، محل سكونت دكتر سيد حسين علایی فرزند آقا سيد يحيی مويد علایی بود و هماكنون نيز در مالکیت شهرداری می باشد.
سوت آغاز سومین دوره المپیاد ورزش کارگری استان یزد در میبد به صدا درآمد
رئیس مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران استان یزد از آغاز سومین دوره المپیاد ورزش کارگری استان خبر داد.
محمدهادی آقایی گفت: دور جدید المپیاد ورزش کارگری که پیش از این دو دوره آن برگزار شده بود، بطور رسمی در دو واحد تولیدی در شهرستان میبد، آغاز به کار کرد. وی یکی از اهداف برگزاری این المپیاد را ایجاد نشاط میان کارگران عنوان کرد و افزود: برگزاری المپیاد در دو دوره قبلی با استقبال خوبی از سوی کارفرمایان و کارگران همراه بود. وی خاطر نشان ساخت :قریب به 10 هزار کارگر در دوره های گذشته در المپیاد ورزش کارگری مشارکت داشتند؛ المپیادی که دور مقدماتی آن در ۷ رشته ورزشی در محل کار کارگران برگزار و اهدافی همچون سلامت کارگران و افزایش بهره وری را دنبال می کند.
وی ضمن تقدیر از کافرمایان و روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانها، اظهار کرد: برگزاری این المپیاد در کارخانجات و واحدهای تولیدی علاوه بر ایجاد شور و نشاط میان کارگران، تاثیر مستقیمی در افزایش بهره وری و راندمان کاری دارد؛ از این رو کارفرمایان در اجرای این المپیاد همکاری قابل تقدیری با روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانها دارند.
آقایی در خصوص رشته های ورزشی در نظر گرفته شده در سومین دوره المپیاد گفت: در این دوره رشته هایی از جمله دو سرعت، قوی ترین مرد کارگر، طناب کشی، مچ اندازی، پنالتی زدن و تیراندازی ویژه آقایان و پرتاب توپ مدیسن بال و طناب زنی ویژه بانوان طبق قوانین فدراسیون ورزش کارگری کشور اجرا می شود؛ مسابقه تیراندازی آقایان بصورت متمرکز در سالن تخصصی و در یک روز مشخص برگزار می شود. رئیس مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران استان یزد ابراز امیدواری کرد تا با برگزاری المپیاد ورزش کارگری، علاوه بر همگانی کردن ورزش میان کارگران و خانواده این عزیزان، استعدادهای برتر ورزش کارگری استان یزد نیز شناسایی و به مسابقات کشوری اعزام شوند.
این المپیاد توسط مجموعه ورزشی کارگران و با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و هیات ورزش کارگری برگزار می شود.