هشدار پلیس درباره اجاره کارت بانکی
به اتباع غیرمجاز
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با هشدار نسبت به اجاره مسکن و کارت بانکی به اتباع غیرمجاز تاکید کرد که این کار ممنوع است.
سرهنگ علی قاسمپور با اشاره به اتباع غیرمجاز گفت: یکی دیگر از اقدامات پلیس پیشگیری در راستای برقراری امنیت، جمع آوری اتباع غیرمجاز است. این افراد از تمام امکانات شهروندی مانند مترو و اتوبوس، بیمارستان و مدرسه و آب و برق و غیره همانند یک ایرانی استفاده می کنند که این مسئله باعث شلوغی مراکز مختلف و کم بهره مندی مردم از خدمات می شود. وی افزود: با توجه به تحریم هایی که کشور ما دارد و مشکلات اقتصادی که با آنها مواجه هستیم؛ این منابع باید در اختیار مردم قرار گیرد و نباید به اتباع غیرمجاز این امتیازات را بدهیم. رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ درباره اتباع مجاز ادامه داد: البته افرادی که به صورت قانونی وارد کشور ما شده و در حال زندگی و تحصیل هستند مهمان ما هستند و زندگی این افراد در کشور و شهر ما هیچ ایرادی ندارد اما ما قطعا با اتباعی که به صورت غیرقانونی وارد کشور شده اند؛ برخورد می کنیم. قاسمپور گفت:ما در حال جمع آوری اتباع غیرمجاز و تحویل به مراکز مربوطه برای بازگردن به کشور خودشان هستیم و این اقدامات ادامه دار است. وی خطاب به افرادی که با این اتباع غیرمجاز همکاری می کنند؛ تذکر داد: متاسفانه شاهد هستیم تعدادی از شهروندان تهرانی، در ازای دریافت پول، برای این اتباع غیرمجاز کارت بانکی، مسکن و خودرو کرایه می کنند که به این افراد هشدار می دهیم که این اقدامات ممنوع است.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در خاتمه از همه شهروندان خواست که محل تجمع اتباع غیرمجاز را به شماره ۱۱۰ فوریت های پلیسی گزارش دهند.
معاون شهردار تهران خبر داد؛
زمان ورود اتوبوسها به تهران معلوم نیست
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در ماه جاری ۶۰ اتوبوس از خودروسازان داخلی تحویل گرفتهایم، گفت: ۱۰ اتوبوس برقی هم در فرایند ترخیص قرار دارند. امکان دارد این فرایند یک روز یا یک هفته طول بکشد و زمان دقیق آن مشخص نیست.
محسن هرمزی درباره روند ترخیص تاکسی و اتوبوسهای برقی از بندر به پایتخت گفت: ۱۵۰ تاکسی برقی ترخیص شده و به ترتیب به پایتخت وارد میشود. مقصد فعالیت تاکسیهای جدید احتمالا مرکز شهر خواهد بود. وی با اشاره به اتوبوسهای برقی چینی گفت: ۱۰ اتوبوس برقی هم در فرایند ترخیص قرار دارند. امکان دارد یک روز یا یک هفته طول بکشد و زمان دقیق آن مشخص نیست. هرمزی با بیان اینکه گمرک همکاری خوبی با ما در این زمینه داشته است، خاطرنشان کرد: ما باید در این بخش با سازمان استاندارد و سازمان های ذی ربط همکاری داشته باشیم. پیگیری میکنیم تا هر چه سریع تر اتوبوسها را ترخیص کنیم؛ چون این کار روند اداری دارد نمیتوانیم برآورد دقیقی از زمان ترخیص ارائه کنیم و موضوع اصلی مربوط به سایر مجموعهها مثل استاندارد و محیط زیست است که باید مجوز لازم را صادر کنند. وی با اشاره به تحویل اتوبوس از شرکتهای داخلی هم گفت: در ماه جاری ۳۵ اتوبوس از عقاب و ۱۵ دستگاه از اسنا گرفتیم. درواقع هر ماه حدود ۶۰ اتوبوس داخلی را وارد ناوگان میکنیم. هرمزی با اشاره به گلایه رانندگان تاکسی برقی درخصوص اجرای ماده ۱۲ گفت: رانندگان تاکسی برقی گلایه به حق درباره ماده ۱۲ داشتند. ما در سازمان برنامه برای رسیدگی به این موضوع جلسه داشتیم که جمع بندی میکنیم این را هم حل کنیم. بنابر اعلام سایت شهر، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه تا امروز قولی را به رانندگان بابت پرداخت ماده ۱۲ ندادهایم، خاطرنشان کرد: حتی قرارداد ۱۷۲ تاکسی برقی که تا الان واگذار شده قراردادی بوده که شرایط آن مشخص بوده و وعده و قولی که شهرداری را موظف به پرداخت ماده ۱۲ کرده باشد، در آن ذکر نشده است اما در حال پیگیری مسئله از سوی شورا و شهرداری هستیم.
معاون پرستاری وزارت بهداشت مطرح کرد؛
فرسودگی شغلی تهدیدی جدی برای پرستاران
معاون پرستاری وزارت بهداشت با قدردانی از زحمات پرستاران، بر ضرورت حمایت بیشتر از این قشر تاکید کرد و گفت: پرستاران به عنوان ستونهای نظام سلامت، با چالشهای مختلفی از جمله فرسودگی شغلی مواجه هستند.
دکتر عباس عبادی - معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم تجدید میثاق با آرمانهای امام (ره) و رهبری (مدظله العالی)، ضمن تاکید بر نقش حیاتی پرستاران در نظام سلامت کشور، به اهمیت حفظ و ارتقای سلامت و رضایت شغلی این قشر ارزشمند اشاره کرد.
وی با بیان اینکه پرستاری تلفیقی از علم و عشق است، افزود: پرستاران، با بیش از ۳۰ درصد سهم در نظام سلامت، ستونهای اصلی این حوزه هستند. متاسفانه، گاه به دلیل کمکاریهای موجود، شاهد فرسودگی شغلی در میان این عزیزان هستیم. حفظ این سرمایه انسانی ارزشمند، نیازمند توجه ویژه مسئولین و فراهم آوردن شرایط مناسب کاری است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، عبادی همچنین به گستردگی حوزه فعالیت پرستاران اشاره کرد و گفت: پرستاران تنها در بیمارستانها فعالیت نمیکنند، بلکه در حوزههای بهداشت، توانبخشی و سایر بخشهای مرتبط نیز نقشآفرین هستند. تربیت بیش از ۱۵ هزار دانشجوی پرستاری در سال، نشان از اهمیت و جایگاه این حرفه در کشور دارد.