روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ چهارشنبه ۲ آبان - شماره 4699

عضو شورای شهر تهران عنوان کرد؛

فعالیت زباله گردها برای برخی پیمانکاران پسماند پایتخت


 عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در بازدید اخیرش از محله صاحب الزمان در منطقه ۱۸ تهران برخی زباله گردها عنوان کردند که برای پیمانکار شهرداری تهران کار می‌کنند، گفت: باید فکری به حال طرح جدید شهرداری تهران برای جمع آوری پسماند کنیم.
ناصر امانی در جلسه دیروز شورای شهر تهران با قرائت گزارش خود از بازدید اخیرش از محله صاحب الزمان در منطقه ۱۸ تهران با بیان اینکه حضور دکل‌ها، این محله را به دو قسمت تقسیم کرده است که این دکل‌ها ارتباطی با شهرداری تهران ندارد، افزود: این محله در مجاورت یافت آباد شمالی و جنوبی قرار دارد.
وی با بیان اینکه این محله ۲۸ هزار نفر جمعیت دارد و سه ساختمان بلند بدون مجوز و بدون پروانه در این محل ساخته شده‌اند، اظهار کرد: ۷۰ درصد املاک را املاک وقفی تشکیل می‌دهند که ۵۰ درصد از آن نیز بافت فرسوده است که بافت فرسوده نیز از نوع ریزدانگی است که به همین علت امکان استفاده از تسهیلات بافت فرسوده را ندراند و به علت عدم اتصال به شبکه فاضلاب شاهد جاری شدن فاضلاب در سطح محله هستیم که شهرداری تهران هم هر چقدر محله را تمیز کند؛ اما کاری پیش نمی‌رود.
امانی با بیان اینکه بخش زیادی از کمربند سبز جنوبی تهران در این محله است و سرانه فضای سبز در این محله ۴۰ متر است و ۹ بوستان دارد و از نظر فضای سبز مشکلی ندارد و انصافا بوستان‌ها را به درستی نگهداری کردند، گفت: البته مدیران منطقه از کمبود آب و پلمب شدن چاه‌های آب در تأمین آب نگران هستند.
وی با بیان اینکه مزاحمت‌های موتور سواران در بوستان‌ها موجب نا امنی و آلودگی در بوستان‌ها شده که باید فکری به حال آن کرد، گفت: سه قطعه زمین آسفالت  شده در یکی از بوستانها وجود دارد که البته زمین چمن بوده و به دلیل سرو صدا این زمین های چمن را جمع کردند و حالا مردم خواهان ایجاد مجموعه ورزشی آبی هستند؛ البته خوشبختانه سرانه‌های ورزشی، فرهنگی و.... خوب است.
امانی با بیان اینکه رفت و روب سه منطقه به یک پیمانکار داده شده و زباله گردهای زیادی فعال بودند و وقتی از آنها پرسیدیم که برای چه کسی کار می‌کنید؟ گفتند که برای یکی از پیمانکاران شهرداری کار می‌کنند و کیلویی ۲۵۰۰ زباله‌ها را می‌فروشند و ما خبری از طرح نوماند هم  در این محله ندیدیم و به نظر می‌رسد که باید فکری به حال طرح جدید شهرداری تهران برای جمع آوری پسماند کنیم تا این موضوع را حل و فصل کنیم؛ چراکه همه شهرداران و معاونین شهرداران مناطق ناراضی هستند؛ اما بیان نمی‌کنند.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران در حال احداث زیرگذر در چهارراه قهوه خانه است اما زمانبر شده و گفته شده که دو سال ساخت این زیرگذر طول کشیده است، گفت: البته معاون فنی قول داده تا در اسرع وقت این زیرگذر را تکمیل کند.
آقامیری نیز پس از استماع گزارش امانی با بیان اینکه ۵ ماه تا پایان سال باقی مانده است، گفت: از هیات رئیسه شورای شهر تهران درخواست می شود تا پایان سال در هر جلسه به شهرداران مناطق زمان داده شود تا به بیان اقدامات خود بپردازند چراکه اقدامات مهمی صورت گرفته، اما دیده نمی‌شود.
محمدجواد خسروی شهردار منطقه ۱۸ با حضور در صحن شورای شهر تهران در پاسخ به ابهامات گزارش محله صاحب الزمان با بیان اینکه مهم است که ما چه محله‌ای را تحویل گرفتیم؟ گفت: ما در ماه‌های ابتدایی ورود به منطقه در جمع آوری زباله مشکل داشتیم و من فقط از مردم عذرخواهی می‌کردم و جالب است بدانید که از بیش از دوهزار مخزن موجود در منطقه همه خراب بود؛ اما الان بالای ۸۰ درصد از مخازن در منطقه ۱۸ را نوسازی کردیم. در محله صاحب الزمان دارای بافت فشرده فرسوده هستیم؛ اما عمده املاک موقوفه و قولنامه‌ای است و ما نمی‌توانیم به آن پروانه بدهیم چراکه قولنامه‌ای است و باید از نظر قانونی فکری به حال آن کرد وگرنه شاهد ساخت و ساز غیرمجاز بیشتری خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یکی از تصفیه خانه‌های تهران در منطقه ۱۸ است و ما آمادگی داریم که مجوز برای فاضلاب به شرکت فاضلاب بدهیم؛ اما می گوید آخر سال و هنوز آخرسال دوستان فاضلاب نیامده است، گفت: تمام معارضین ملکی پروژه بزرگراه شهیدبروجردی را بعد از ۱۵ سال رفع کردیم و با افتتاح فاز دوم این بزرگراه مشکلات ترافیکی‌ محله صاحب الزمان حل می‌شود و در مورد سه ساختمان بلندمرتبه نیز باید بگویم که این ساختمانها برای تعاونی مسکن پلیس است و ما در حال ساخت بوستان در مجاورت آن بودیم؛ اما بابت پروانه صادر نشده مدارک ندادند و تا ندهند مشکل حل نمی‌شود.

وزیر بهداشت تاکید کرد؛
لزوم افزایش منابع بیمه و نظام سلامت
 وزیر بهداشت بر لزوم افزایش منابع بیمه و نظام سلامت و همچنین حرکت ساختارمند در قالب پزشکی خانواده و نظام ارجاع تاکید کرد.
دکتر محمدرضا ظفرقندی در سی‌امین سالروز تشکیل سازمان بیمه سلامت، با تاکید بر اهمیت بیمه در حوزه سلامت و کیفیت خدمات بیمه‌ای گفت: با توجه به شرایط کشور و  منابع مالی، این مشکلات باعث شده سهم سلامت از درآمد ناخالص ملی کاهش یابد و به حدود ۴ درصد برسد؛ این در حالی است که در سنواتی سهم سلامت به حدود ۸ درصد هم رسیده بود. بنابراین باید تدبیر شود که در شرایط تحریم‌ها و برخی محدودیت‌ها چگونه می‌توان استفاده بهینه از منابع موجود داشت و هدر رفت منابع نیز نداشته باشیم.
وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم افزایش منابع بیمه و نظام سلامت افزود: بیمه در همه جای دنیا وظیفه آموزش و پیشگیری را هم بر عهده دارد و وظیفه بیمه صرفاً حمایت از درمان نیست. به عنوان مثال مطالعه‌ای در مورد سرطان سینه به عنوان سرطانی شایع در زنان نشان داد که با آموزش حدود ۷۰ درصد سرطان‌ها در استیج ۱ و ۲ شناسایی می‌شوند.
ظفرقندی همچنین با اشاره به تصادفات و مرگ و میر ناشی از تصادفات به عنوان یکی از مشکلات کشور افزود: سال گذشته ۲۰ هزار مرگ جاده‌ای داشتیم؛ حال هزینه جانی، مالی، معنوی و روانی آن را محاسبه کنید. علاوه بر مباحث جاده‌ای و لزوم رسیدگی به جاده‌ها، بخش عمده این مرگ و میرها با آموزش قابل جلوگیری است بنابراین اگر بیمه برای منع سیگار، تشویق به ورزش و پیشگیری از چاقی و مباحثی از این دست سرمایه‌گذاری کند، تمام این موارد به نوعی ذخیره منابع خواهد بود.
وی گفت: چاره‌ای نیست که در یک ساختار معین و با توجه به مناطق محروم و حاشیه نشین به صورتی ساختارمند حرکت کنیم. سهم سلامت از جی دی پی هر چقدر هم که بالا باشد اما بدون ساختار، ورشکست خواهد شد.
وزیر بهداشت گفت: باید نظام شبکه را عمق بخشیده و گسترش دهیم و از طریق پزشک خانواده به سمت ارجاع حرکت کنیم. البته نظام ارجاع هم الزاماتی دارد که از جمله آن پرونده الکترونیک سلامت است. بدون پرونده الکترونیک سلامت نظام ارجاع امکان‌پذیر نیست.
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات سازمان بیمه سلامت در زمینه نسخه نویسی الکترونیک گفت: باید عمق بیمه بیشتر شود؛ پیشگیری و آموزش عمومی و سواد سلامت از جمله راهکارهاست و در مجموع باید در قالب ساختاری قانونمند حرکت شود. ساختار قانون مند ما نیز نظام ارجاع است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه