روزنامه کائنات
2

سیاسی

۱۴۰۳ دوشنبه ۳۰ مهر - شماره 4697

۱۰۰ نخبه در انتظار جذب در هیأت علمی دانشگاه‌ها


 به گفته قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان، در حال حاضر ۱۰۰ دانش‌آموخته‌ برتر در لیست انتظار اخذ ردیف استخدامی برای جذب در هیأت علمی دانشگاه‌ها هستند.
سعید خدایگان قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در خصوص فرایند اخذ مجوزهای جذب نخبگان به‌عنوان هیئت‌علمی از سازمان امور اداری و استخدامی کشور در مقاطع زمانی گذشته، حال و آینده گفت: بنیاد ملی نخبگان در سال 1399، 250 ردیف استخدامی از رئیس وقت سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که تا سال ۱۴۰۰، ۴۸ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان استفاده شد.
وی ادامه داد: در ادامه و باتوجه‌به جذب حائزین شرایط بنیاد در دانشگاه‌ها و نیاز به استفاده از باقی مجوزهای مذکور، پیگیری جهت فعال‌سازی و تخصیص ردیف‌های استخدامی از دو سازمان اداری و استخدامی و برنامه‌وبودجه در دستور کار قرار گرفت که در اواخر دی‌ماه سال ۱۴۰۲ با 160 ردیف استخدامی موافقت شد.
خدایگان ادامه داد: هم اکنون در حدود 100 نفر از معرفی‌شدگان در لیست انتظار ردیف‌های استخدامی جدید بوده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال 150 ردیف استخدامی دیگر برای جذب در وزارت علوم نیاز باشد.
قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: براین‌اساس و باتوجه‌به مصوبه شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی که دو سازمان اداری و استخدامی و برنامه‌وبودجه را مکلف به تأمین ردیف مجوز استخدام و تأمین و تخصیص منابع مالی لازم کرده است، مکاتبه‌ای دراین‌خصوص از طرف معاونت علم و فناوری ریاست‌جمهوری و وزرای علوم و بهداشت خطاب به دو سازمان مذکور تنظیم شده است.
وی گفت: امید است با همکاری و همراهی مسئولین فعلی این دو سازمان، مجوزهای موردنیاز برای جذب دانش‌آموختگان برتر در موسسات به‌عنوان عضو هیئت علمی و صدور احکام ایشان، دراسرع‌وقت به بنیاد داده شود.

 

چرا رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴
برگزار شد؟
سناریوهای مختلف اجرا شد
 سخنگوی رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴، گفت: بر اساس چالش‌های امنیتی منطقه شمال اقیانوس هند رزمایش مرکب دریایی برنامه‌ریزی شد. برخی چالش‌ها در اقیانوس هند داشتیم، اما با توانمندی نیروی دریایی ارتش و سپاه در دریای عمان، تنگه هرمز، خلیج فارس و جزایر سه‌گانه ما حادثه امنیتی نداشته‌ایم.
 امیر تاج‌الدینی در پایان رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ اظهار کرد: در روز اول همایش جلسات تخصصی و هماهنگی‌ها بین یگان‌های شناور و ناظران برگزار شد. امروز هم یگان‌ها به دریا اعزام شدند و همه ماموریت‌ها  و برنامه‌های از پیش تعیین شده را به خوبی انجام دادند.
وی ادامه داد: مهمترین هدف رزمایش ایجاد هماهنگی و هم افزایی بین کشورهای حاشیه اقیانوس هند و کشورهایی است که در منطقه حضورشان برای ارتقای امنیت و مبارزه با چالش‌های امنیتی، موثر است. امیداوریم با همراهی کشورها، اقدامات بشردوستانه را بیش از پیش در پهنه دریا شاهد باشیم و با آلودگی های زیست محیطی مبارزه کنیم.
امیرتاج‌الدینی با بیان اینکه این رزمایش بر اساس چالش‌های امنیتی منطقه شمال اقیانوس هند برنامه‌ریزی شد، اظهار کرد: برخی چالش‌ها در اقیانوس هند داشتیم، اما با توانمندی نیروی دریایی ارتش و سپاه در دریای عمان، تنگه هرمز، خلیج فارس و جزایر سه‌گانه ما حادثه امنیتی نداشته‌ایم، اما اهمیت این منطقه ضرورت ایجاد می‌کرد که یک رزمایش مرکب برنامه‌ریزی می‌کردیم که کشورها را حول چالش‌های امنیتی و اقدامات بشردوستانه هماهنگ کنیم.
عصر امروز رزمایش مرکب دریایی آیونز ۲۰۲۴ نیروهای دریایی حاشیه اقیانوس هند با برگزاری رژه یگان‌های شرکت کننده از مقابل ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «جماران» در منطقه شمال اقیانوس هند پایان یافت.
در این مراسم همه شناورهای شرکت کننده در این رزمایش از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی دریایی کشورهای روسیه و عمان از مقابل ناوشکن جمهوری اسلامی ایران جماران رژه رفتند.
در این رژه، یگان‌های شناوری ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامل ناوشکن‌های جماران، البرز و ناوهای موشک‌انداز زره و همچنین شناور شهید سلیمانی، شناورهای الماس و همچنین شناور مبشر از کشور عمان و شناور مرکوری روسیه حضور داشتند.
رزمایش مرکب دریایی آیونر ۲۰۲۴ از روز گذشته با محوریت نیروی دریایی راهبردی ارتش و مشارکت نیروی دریایی سپاه پاسداران، دریابانی فراجا و اداره بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران و همچنین کشورهای روسیه، عمان، عربستان سعودی، هندوستان، تایلند، پاکستان، قطر و بنگلادش برگزار شد.
سناریوهای مختلفی از جمله کنترل حریق، عملیات جست‌وجو و نجات و مهار لکه نفتی  در این رزمایش اجرا شد.
نشست و گردهمایی نیروهای دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند از سال ۲۰۰۸ به ابتکار نیروی دریایی هندوستان آغاز شده و هدف آن افزایش همکاری‌های دریایی برای مقابله با چالش های امنیتی غیر سنتی و سازمان یافته است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه