روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ دوشنبه ۹ مهر - شماره 4682

مدیرعامل راه‌آهن مطرح کرد؛

رویکرد راه‌آهن؛ تعامل با ذینفعان و تکریم مشتریان

 مدیرعامل راه‌آهن با تاکید بر ضرورت استفاده از نظر نخبگان، پیشکسوتان و تمامی مدیران از گذشته تا حال، گفت: باید کاری کنیم تا انگیزه ذی‌نفعان و شرکای تجاری ما، برای سرمایه گذاری در حوزه ریلی بیشتر شود و اگر توانستیم این موضوع را محقق کنیم، کار و تلاش ما موفق خواهد بود.
به گزارش کائنات و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن در ابتدای نشست شورای هماهنگی مدیران ستادی و مناطق راه‌آهن، شهادت سید الشهدای مقاومت، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان و یاران وی و نیز جان باختن جمعی از هموطنان در معدن طبس و دو نفر از همکاران راه‌آهن در سانحه هرمزگان را تسلیت گفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره تمامی شهیدان که در عرصه‌های مختلف به درجه رفیع شهادت نائل شدند، تصریح کرد: تصمیم راه‌آهن در این دوره، استفاده از نظر نخبگان، پیشکسوتان و تمامی مدیران از گذشته تا حال خواهد بود.
وی افزود: رویکرد اصلی ما، تعامل با ذینفعان و تکریم مشتریان حوزه ریلی خواهد بود؛ چون موفقیت راه‌آهن در کنار موفقیت ذی‌نفعان رقم خواهد خورد.
ذاکری خاطرنشان کرد: اگر دست در دست هم دهیم، به همه برنامه‌ها خواهیم رسید. ما از برنامه عقب هستیم و رفع این مشکل با همت جمعی امکان پذیر است.
وی با تاکید بر اینکه ویترین راه‌آهن، بخش مسافری آن است، گفت: رسالت ما در راه‌آهن، جلب رضایت حداکثری مردم است. درست است که اقتصاد راه‌آهن از طریق حمل بار تامین می‌شود؛ اما در عین حال باید بخش مسافری را نیز ارتقا دهیم.
ذاکری با اشاره به اهمیت تعامل مدیران مناطق راه‌آهن با مسئولان و سایر نهادها در استان‌های کشور، تصریح کرد: ویترین راه‌آهن در استان های مختلف، مدیران مناطق هستند و به همین جهت مدیران بایستی چهره خدوم راه‌آهن را بهتر به سایرین نشان دهند.
مدیرعامل راه‌آهن بر اهمیت امیدآفرینی در تمام بخش‌های راه‌آهن تاکید کرد و گفت: باید به وضعیت کارکنان در بهبود معیشت از جمله نهضت ملی مسکن رسیدگی کرد زیرا به همه دستگاه‌های اجرایی این اختیار داده شده است تا مشکل مسکن کارکنان خود را برطرف کنند.
ذاکری با اشاره به ظرفیت مولد سازی در کشور، عنوان کرد: ما حتما از ظرفیت مولد سازی در بهبود وضعیت راه‌آهن و کارکنان استفاده خواهیم کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف به عنوان یکی دیگر از راهبردهای راه‌آهن، اظهار کرد: سال اول برنامه هفتم توسعه را سپری می کنیم. به همین منظور بایستی پروژه‌های ستادی و مناطق، برای تحقق و رسیدن به اهداف برنامه، تدوین شود. ذاکری تاکید کرد: ارزیابی مدیران مناطق، بر اساس این موضوع انجام می‌شود که تا چه میزان در رسیدن به برنامه موفق بوده‌اند. مدیرعامل راه‌آهن با تاکید بر ضرورت وصول مطالبات از طریق تلاش مضاعف مدیران مناطق و ستادی، تکالیف راه‌آهن را زیاد دانست و عنوان کرد: آماری از مطالبات وجود دارد که بخشی از طریق مدیران ارشد و بخش دیگر آن باید از طریق مدیران انجام شود. در ادامه این نشست، مدیران مناطق، اهم مشکلات و مسائل منطقه خود را، بیان و پاسخ های لازم توسط مدیرعامل و معاونین مدیرعامل ارائه شد.

کدام بانک‌ها
 بیشتر وام دادند؟
 براساس آمارهای بانک مرکزی، در پنج ماهه ابتدایی سال جاری بانک های ملت، ملی و تجارت در جایگاه اول تا سوم پرداخت تسهیلات شبکه بانکی کشور قرار گرفته‌اند.
به گزارش کائنات، اخیرا بانک مرکزی طی گزارشی آمار تسهیلات پرداختی شبکه بانکی کشور (تمامی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری) را از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا پایان مردادماه منتشر کرده که بر اساس آن در مجموع هفت میلیون و ۸۳۲ هزار و ۲۵۹ قفره تسهیلات خرد و کلان به ارزش بیش از دو میلیون و ۲۹۵ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌ها در این بازه زمانی پرداخت شده است. مطابق این گزارش، در محاسبه کل تسهیلات ارائه شده از سوی شبکه بانکی کشور پنج بانک ملت با ۵۵۰ هزار و ۴۷ فقره به ارزش ۴۰۹ هزار و ۸۸۳ میلیارد تومان (۴۰۹.۸ همت)، بانک ملی با یک میلیون و ۱۰ هزار و ۵۳۹ فقره به ارزش ۲۵۶ هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان (۲۵۶.۳ همت)، بانک تجارت با ۳۵۶ هزار و ۷۶۸ فقره به ارزش ۲۴۴ هزار و ۹۹۱ میلیارد تومان (۲۴۴.۹ همت)، بانک صادرات با ۳۱۵ هزار و ۳۵۰ فقره به ارزش ۲۰۵ هزار و ۵۶۲ میلیارد تومان (۲۰۵.۵ همت) و بانک قرض الحسنه مهر با یک میلیون و ۸۷۸ هزار و ۹۴۵ فقره به ارزش ۱۳۲ هزار و ۶۲۷ میلیارد تومان (۱۳۲.۶ همت) در جایگاه اول تا پنجم میزان تسهیلات اعطا شده از سوی شبکه بانکی کشور قرار دارند. علاوه بر این، بانک‌های پاسارگاد با ۱۲۴ هزار و ۶۱۷ میلیارد تومان (۱۲۴.۶ همت)، سامان با ۱۱۷ هزار و ۷۰۸ میلیارد تومان (۱۱۷.۷ همت)، سپه با ۱۱۷ هزار و ۱۸ میلیارد تومان (۱۱۷.۱ همت)، خاورمیانه با ۱۰۶ هزار و ۹۹۹ میلیارد تومان (۱۰۶.۹ همت) و اقتصاد نوین با ۸۲ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان (۸۲.۳ همت) در جایگاه‌های ششم تا دهم میزان پرداخت تسهیلات در این بازه زمانی قرار گرفته‌اند.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه